Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de annecimle beni ekliyim bakalım benzetecek misiniz??? Çok isterdim gözlerim anneme çeksin mavi mavi bakayım diye ama Allah böyle yaratmışş... İnşallah çocuğum olursa anneme çeker gözleri opuyorumnanaktan
![]()
en begendiklerim
susu 18 ,Mutluluk Recetem,Hürrem2000,deniz_günes,busraa_ygt,arztez, aSKiTo
okypete,tadLi,dids,demothy,zaza
yukarida siraladigim arkadaslarin cok güzel olduklarini israrla iddia ederim :smiley-cool:
bir kaciyla tanisikligim bile yoktur ama cok begeniyorum![]()
Vayyyy bu foton ötekinden daha güzel tatlımopuyorumnanaktan
:kedi: sözde çekilmiş bir resmim vardı dur bulursam onu da eklerimm :hulya:
ben de sıradan makyajsız süssüz bir fotomu koymuştumkaydirigubbakcemile3
bu da söz günü çekilmiş resmim büleydim arkadaşlarr :hulya:
![]()
dduygusall canım sende çok guzelsin hatırladım seni ayakkabılarına hasta olmustum
evt efuli de hoş biriymiş ama bence lens takmasa daha güzel olur kendi göz rengi çok güzel ve gerçekten yakışıyor lense hiç gerek yok siyah saç ve kendi gözlerinle çok hoşşunnopuyorumnanaktan
Özloş ablayı(Özlem) çok beğeniyorum
Haceri de çok beğeniyorum Allah sahibine bağışlasın....![]()
kaydirigubbakcemile3 Hangi niki denesem kullanılmaktadır mesajı geldi napayım .Ben de absürd birşey seçeyim bari dedim..Çok sağol canım :kedi:Şenizduygusall çok güzelsin balım maaşallah. fiziğinde çok hoş:))
eftenfüstenkonular(ay ne uzun nickin var kıss) ben seni göremedim ama eminim çok güzelsindir. gönlünün güzel olduğunu görüyorum ,yüzünü görmesemde olur dışa vurmuştur o güzellik eminim:))))
senin gözlerin yeter makyaja ne hacett canımmm harikasın vallahii çok beğendim seni a.s.
sevgi çiçekleri ne enterasan bi konu olmuş bu ya:)))
beni beğenen arkidişlere çok teşekkürler canlarım:) nickini bile bilmediklerim veya unuttuklarım da olabilir kusura bakmayın eğer öyleyse beni yazmış çok mutlu oldum güzellerim
herkesin ayrı bi güzelliği var bence birinin kaşı güzel birinin burnu birinin vucüdü ne bileyim bayağı baktığım oluyor bazen beğendiklerime mesela
meraklım ne zaman göz makyajına foto koysa (şimdi makinesi de var daha net gözüküyor) göz rengine bakakalıyorum dakikalarca
roxelannenin kaşlarına
düşün bakışlarına
bambusimin gözlerine heryerineeee
livin dudaklarına
okypetemin saçlarına ve gözlerine
kedinin göz rengine
ayşecikcikimin çıtırlığına ve kaşlarına
tadlının göz şekline rengine burnuna
sürmelinin göz rengine şekline kaşlarına
göksunun bebek suratına
buşrayiğitin yanaklarınaa
ay leyla da dillere destan olacak kadar varmış gerçekten yaa
mutlulukreçetemin kirpiklerine hastasıyım
rogue nin yüz kemiklerine
satrapi nin seksi yüz hatlarına ve göz yapısına
dalinana göz rengi ve dudakları (ne zaman görsem dudaklarına bakarak konuşuyorum hatunun nedense:))
meryem, cancu askito, karakaş huli , deniz-güneş gözlerine kimleri sayayım ki hepsi birbirinden güzel maşallahh kızlarr öperim hepiniziiii güzel yerleriniziden çiçekler