Forumumuzun sizce en güzel kızı kim?

güzel güzeldir tatlım valla ilk üye olduğumda artst resmi koymuşsun sandımdı kaydirigubbakcemile
sonra anladım sositosositoopuyorumnanaktan

vay anasını çok sevindim bebeğimm

ilarzuu :):):)
cokk tskk edermm o ne güsel bir yorum öyle :)

harfleri karıştırmışım hızlı yazayım derken ama anlaşılmış canısım yine de sevindim :))

yok öyle deeel bebişim msenada gördüm ya canem bu sen misin dedim evet didin çok seksi hatkarın gözlerin bakışların ve göz kapakların dikkatimi çekmişti anam çok seksi yaaa

çook teşekkürler canımmm çok incesinnn

karadutum ben seni bi kerem bilem görmedim canısım yaaa

teşekkür ederim burcucum

profilime bir tane resim ekledim eeeennn güzel olanını :)))) arkadaşlarım görebilir sadece ama

görmek isterseniz ebeni ekleyin çiçekler arkadaş listenize:))

kız ben de çok merak ettim şimdi yaaaa nasıl görecezzz

deryammmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan öperim yanaktan çiçek gözlüm[/B]

beni ekle arkadaş listene profilime bakabilrsin canım albüme 1 tane ekled,m

şu uzun listede ben de çıktım ya öperim alnından askitommmmŞeniz

kesinlikle sabah sabah ii güldüm:roflol:

:utangac::utangac:Şeniz

mutltulukrecetem..
zehir..
artez..
meraklii
xhüzünx
ervus
zinedila
saruboceq
susu18 (yüzünü görmedim ama fizik süper ötesi)
yesilgozlumelek
dü$
ve ve ve .. reklamlarr :roflol:

askito cum kendini yazmayi unutmussun ben senide cok begeniorum cok zevklisin en coktaa gozlerin ve sac rengine bayildima.s.

mutltulukrecetem..
zehir..
artez..
meraklii
xhüzünx
ervus
zinedila
saruboceq
susu18 (yüzünü görmedim ama fizik süper ötesi)
yesilgozlumelek
dü$
ve ve ve .. reklamlarr :roflol:

aşkitooooo yirim kızzz seniiii opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Mesela benım gıbı nazardan korkan cok ınsan var kı resımlerını koymamıslar.Hem alan almıs hepımızı zaten bundan sonra guzellıgı napcaz demeyın bakımlı kadın guzel kadındır...

benmgördugum en guzel kızzzzzz 87 lı di..ama cıddı cok guzellllllll..saç topiğınde gördumm şaka sandımmmm..ismini hatrlamıom yaaaa offfff :sinifsinif: avatarıda cok gusel zaten..bişe87 ama neyyyy off catlıcam şimdi bulcam sizeee

benmgördugum en guzel kızzzzzz 87 lı di..ama cıddı cok guzellllllll..saç topiğınde gördumm şaka sandımmmm..ismini hatrlamıom yaaaa offfff :sinifsinif: avatarıda cok gusel zaten..bişe87 ama neyyyy off catlıcam şimdi bulcam sizeee

defne89 olabilir mi tatlım?zaten modellik yapmış bir dönem... bebek gibi yüzü,ten rengi,saçları çok bakımlı,boyasız,doğal saç rengi de süper.benim de favorim o
:nazar:
buradan görebilirsiniz:
http://www.kadinlarkulubu.com/sac-s...in-resmini-cekip-paylasalim-dersiniz-120.html

Son düzenleme:
defne89 olabilir mi tatlım?zaten modellik yapmış bir dönem... bebek gibi yüzü,ten rengi,saçları çok bakımlı,boyasız,doğal saç rengi de süper.benim de favorim o:nazar:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan evettttttttttttttttttt ooooookaydirigubbakcemile2 süperrrr yaaaaa..masallahhhh..sac boyamada..merak ettıgınz sac renklerını burda paylaşalımda sayfa 56 defne 89..ciddi aradım buldum ha..ne ınadım beeeeehihoyyyt

Back
X