Fos çıkan görücüler..

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
5.204
5.101
398
Merhaba güzel kk üyeleri..
Ben gorumcem için yazıyorum bu defa..
Kendisi 35 yaşında ev kizi,gayet hamarat düzgün bir kız ancak ne çok güzel ne de çok çirkin,orta şeker bir güzelliği var..
Neyse..Birilerinin araciligiyla goruculer geliyor tamam bu defa oldu derken bi bahane ile vazgeçiyorlar..mesela en son gelenler kilosu var deyip vazgeçtiler.. halbuki öyle bir durumu yok.Buarada genelde gelen goruculerle bir muhabbeti vs yok,desek ki bi hatasını görüp vazgeçtiler..Gorumcemi bu akşam aracı olan kişi arayıp vazgeçtiklerini söyleyince,haliyle üzüldü.. Artık evlenmek ve yuva kurup anne olmak istiyor normal olarak..teselli edecek biseyler söyleyin:) (okuma yazmasi yok siz yazacaksiniz ben okuyacam ona;azıcık teselli istiyor sanirim)

Bence okuma yazma öğrensin. Bu evlenmekten daha önemli belki de günümüzde.
Devletin kursları var 3 ayda öğrenir.
Nasip kısmeti ne zamansa o zaman evlenecek zaten. Canını sıkıp üzülmesin. 23 yaşında evlendim ve bir yıl olmadan boşandım daha mı iyi?
Evlenmek için evlenilmez. İnşaallah gönlüne uyan kısmeti gelir ve çok mutlu olurlar

Öncelikle kendini geliştirmeli okuma yazma kursları var halk eğitim mutlaka gitsin farklı kurslara gelişim açısından gönderin yani orda biri görür beğenir yada biri tavsiye eder tanistirir kısmet herseyin bir zamanı var hayirlisi olsun böyle görücü ler gelincede sürekli onlar vazgeciyorsa demekki sorun gorumcende kendini ifade edemiyor konuşamıyor falan belki ondan vazgeciyorlardir

Neden alay eder gibi bi uslupla yazdiniz?? Egleniyormussunuz gibi geliyor
Ne alakası var cnm.Biz kendi aramızda guluşuyorduk belki o gülücükler yansıdı.. size de öyle yansımıştır.Aksine ondan çok isterim evlenmesini..Cok çok iyi kalpli temiz biri.Hamileligimde en çok bana faydası dokunan o..hicbir sey icin olmasa da bu iyiligi icin cok isterim muradina ermesini
Buarada öğretmenim okuma yazma öğrenmesi için defalarca teklif ettim,istek yok kızda.. Ev işine ve tv ye çok merakli.

Kendini gelistirmezse evlenemeyecegini soyleyin. Biseylere ilgi duysun. Evlennce insan sadece yuz yuze bakmiyo muhabbet edecek bi es ister. Gorumceniz aktif olursa istemedigi kadar gorucusu olur. Obur turlu maalesef gunumuzde kimse evlenmek istemiyor

Lütfen okuma yazma öğretin, istekle falan alakası yok bunun, şu zamanda hayatını nasıl idame ettirebilir bir insan okuma yazma olmadan? Siz de öğretmenmişsiniz, en çok sizi rahatsız etmesi gerekir bu durumun, eşiniz de mi hiç umursamıyor, ablam en azından okuma yazma öğrensin diye? Buraya dert diye açılacak konu evlenmesi değil, okuma yazma bilmeyen 35 yaşında bir kadın olması, şu zamanda facia bir durum

Kendini gelistirmezse evlenemeyecegini soyleyin. Biseylere ilgi duysun. Evlennce insan sadece yuz yuze bakmiyo muhabbet edecek bi es ister. Gorumceniz aktif olursa istemedigi kadar gorucusu olur. Obur turlu maalesef gunumuzde kimse evlenmek istemiyor

Aynen, muhtemelen görücüler biraz da bu yüzden istemiyor.

Aynı fikirdeyim..Ama inanın hiç bir şekilde buna yanaşmıyor.. Çok çok tembel bu konuda.Ilk evlendiğimde aldım karşıma defter kalemler küçük hikaye kitapları aldım.. ödevler verdim küçük küçük..derken eve bikac günlüğüne gidip geldim (kıstı evimiz ısınmıyordu onlarda kalıyorduk o ara) defteri atmış bi tarafa,kitapları da yeğenlerine vermişti çok çok pasif ayrica.hicbir sosyal aktivitesi yok..temizlik tv dışında hayati yok.
Şunu da belirteyim de bana yüklenenler az hak verir belki bana..bikac defa konuyu okuma yazmasına getirdim,onu kucumsedigimi düşünüp "okuyanlar ne oldu ki başları göğe mi erdi" gibi şeyler söyledi vazgeçtim bn de :)

İyi de kim böyle bir eş isterki? Okuma yazma olmadan olur mu yahu? Temizlik yap, tv izle fazla ilkel bir yaşam değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…