Okuma yazması yok maalesef.babasi göndermemis okulaGörücü usulüyle değil de kendisi sosyalleşerek birisini tanımayı denese?
Bide 'okuma yazması yok' derken?
Okula gitmemiş mi hiç?
Eğer öyle ise, evlilikten önce bu konuyu ele almalı.
+10000000000035 yaşında ve okuma yazması yok?
Kusura bakmayın da görümcenizin evlenememekten daha büyük bir derdi var.
Lütfen, bu çağda, bu yaşta bunu kendisine yapmasın, artık her şey çok kolay. Önce okuma-yazma öğrensin.
Ne alakası var cnm.Biz kendi aramızda guluşuyorduk belki o gülücükler yansıdı.. size de öyle yansımıştır.Aksine ondan çok isterim evlenmesini..Cok çok iyi kalpli temiz biri.Hamileligimde en çok bana faydası dokunan o..hicbir sey icin olmasa da bu iyiligi icin cok isterim muradina ermesiniNeden alay eder gibi bi uslupla yazdiniz?? Egleniyormussunuz gibi geliyor
Ne alakası var cnm.Biz kendi aranızda guluşuyorduk belki o gülücükler size öyle yansımıştır.Aksine ondan çok isterim evlenmesini..Cok çok iyi kalpli temiz biri.Hamileligimde en çok bana faydası dokunan o.Ben öğretmenim okuma yazma öğrenmesi için defalarca teklif ettim,istek yok kızda.
Kendini gelistirmezse evlenemeyecegini soyleyin. Biseylere ilgi duysun. Evlennce insan sadece yuz yuze bakmiyo muhabbet edecek bi es ister. Gorumceniz aktif olursa istemedigi kadar gorucusu olur. Obur turlu maalesef gunumuzde kimse evlenmek istemiyor
Aynı fikirdeyim..Ama inanın hiç bir şekilde buna yanaşmıyor.. Çok çok tembel bu konuda.Ilk evlendiğimde aldım karşıma defter kalemler küçük hikaye kitapları aldım.. ödevler verdim küçük küçük..derken eve bikac günlüğüne gidip geldim (kıstı evimiz ısınmıyordu onlarda kalıyorduk o ara) defteri atmış bi tarafa,kitapları da yeğenlerine vermiştiLütfen okuma yazma öğretin, istekle falan alakası yok bunun, şu zamanda hayatını nasıl idame ettirebilir bir insan okuma yazma olmadan? Siz de öğretmenmişsiniz, en çok sizi rahatsız etmesi gerekir bu durumun, eşiniz de mi hiç umursamıyor, ablam en azından okuma yazma öğrensin diye? Buraya dert diye açılacak konu evlenmesi değil, okuma yazma bilmeyen 35 yaşında bir kadın olması, şu zamanda facia bir durum
İyi de kim böyle bir eş isterki? Okuma yazma olmadan olur mu yahu? Temizlik yap, tv izle fazla ilkel bir yaşam değil mi?Aynı fikirdeyim..Ama inanın hiç bir şekilde buna yanaşmıyor.. Çok çok tembel bu konuda.Ilk evlendiğimde aldım karşıma defter kalemler küçük hikaye kitapları aldım.. ödevler verdim küçük küçük..derken eve bikac günlüğüne gidip geldim bi daha (kıstı evimiz ısınmıyordu onlarda kalıyorduk o ara) defteri atmış bi tarafa,kitapları da yeğenlerine vermiştiçok çok pasif ayrica.hicbir sosyal aktivitesi yok..temizlik tv dışında hayati yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?