Aşılama Fostimon ve gonal 75 kullananlar acil bilgi verirmisiniz nasıl bir iğnedir bu

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

jimjime

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
6
0
86
Adana
Sizlerden rica ediyorum bu hafta vurulmam gerekıyor ama ıgnelerı gorunce korktum vucuduma bır zarar verecek dıye kullanan arkadaslar bılgı verırmısınız.

canım korkulacak ne varki gayet düzgün bir iğne ben kullandım hiçbir şikayetimde olmadı ben hergün kullandım toplam 6 adet

fostimonu bilemiyorum ama ben gonalf kullanmıstım.yumurtaları geliştiiriyor.göbekten yapılıyor

aşılaması tutan oldumu pekı arkadaşlar bu ılacların kullanımı sonunda özellikle GONAL 75 ı görünce korktum acayıp bır ıgne.2 aşılamam umarım tutar,tutmassa eger zamana bırakıcam herseyı allaha şükürler olsun kı eşimin ve benım sorunumuz yok beklıcez artık.

neden 6 tane kullandınız,ben bırını gorunce korktum vallahi,pekı kalcadanmı yapılıcor canım bu GONAL 75.Aksine benım yumurtalarımdada sorun yok cok guzel her aykı kontrollerde goruyorum,bu kadar ıgne benı umarım sarsmaz.

neden 6 tane kullandınız,ben bırını gorunce korktum vallahi,pekı kalcadanmı yapılıcor canım bu GONAL 75.Aksine benım yumurtalarımdada sorun yok cok guzel her aykı kontrollerde goruyorum,bu kadar ıgne benı umarım sarsmaz.

canım ben günlük 1 tane vuruldum toplam 6 gün oldu sonra 2 gün sonrası aşılamam oldu ne yazıkki negatifle sonuçlandı bende hiç problem yok ama olmayıncada omuyor işte ben 11 aydır bebek istiyorum

canım ben günlük 1 tane vuruldum toplam 6 gün oldu sonra 2 gün sonrası aşılamam oldu ne yazıkki negatifle sonuçlandı bende hiç problem yok ama olmayıncada omuyor işte ben 11 aydır bebek istiyorum

bu son zaten bundan sonra bı 3 cu aşılama yaptırmıcam neden olmadıgını hala anlamış degılım.Allah nezaman kısmet ederse ozzman olsu ne dıyım artık

arkadaşlar tüp bebek tedavisi için 10 gündür fostimon iğne vuruluyorum. kullanan arkadaşlar varsa ne gibi yan etkilerle karşılaştıklarını yazabilirler mi? benim göğüslerim aşırı derecede ağırıyor ve şişti. ilaç kullanımı kesilince bu ağrılar geçiyor mu?

Back
X