Aşılama Fostimonla aşılama yaptıranlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Flowers001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2020
1.544
750
73
28
Fostimon kullananlar yumurtalariniz ne kadar büyüdü ben 3 tane 75 lik vurunup kontrole gittigimde buyuyen yoktu doktor 3 tane 150 lik verdi birde yarin randevum var siz nasil sonuc aldiniz ?

Bana da bugün verildi fostimon ilk defa kullandım kalçadan mı yapıldı sizin de?

Sonucunuz ne oldu acaba merak ettim
Asilamanin 6. Gunu canim fostimon 1050 doz igne kullandim sadecebit yumurtam olustu fostimon kullanan sayisi cok az sizi. Sonucunuzuda merak ettim acikcasi igne kullanimi bittikten sonra tekrar yazarmisiniz bana evet kalcadan vurundum ama sanki hic etki etmedi ben sevmedim bu fostimon igneyi femara daha guzel buyutmustu benimkini gostimon igne cok gec buyuttu

Fostimon kullananlar yumurtalariniz ne kadar büyüdü ben 3 tane 75 lik vurunup kontrole gittigimde buyuyen yoktu doktor 3 tane 150 lik verdi birde yarin randevum var siz nasil sonuc aldiniz ?
Normalde 13 iğne veriliyor benim yedinci günde iki yumurtam 17 olmuştu ve sekizinci gün çatlatma iğnesi olup ikiz gebelik yaşamıştım ama kızımı ve oğlumu 21. Haftamda açılma olup doğurmak zorunda kaldım kızım üç saat oğlum sekiz gün yaşadı dört ay önce kaybettim 🥺umarım sizler için sonuç iyi olur

Normalde 13 iğne veriliyor benim yedinci günde iki yumurtam 17 olmuştu ve sekizinci gün çatlatma iğnesi olup ikiz gebelik yaşamıştım ama kızımı ve oğlumu 21. Haftamda açılma olup doğurmak zorunda kaldım kızım üç saat oğlum sekiz gün yaşadı dört ay önce kaybettim 🥺umarım sizler için sonuç iyi olur
Biraz once farkli bir gorumda ogrendim kayiplariniz icin cok uzuldüm allah acinizi dindirsin ins 😟 siz hangi igneleri kullanmistiniz yaraniza tuz basmak istemem siz soylediginiz icin soruyorum 🙁

Biraz once farkli bir gorumda ogrendim kayiplariniz icin cok uzuldüm allah acinizi dindirsin ins 😟 siz hangi igneleri kullanmistiniz yaraniza tuz basmak istemem siz soylediginiz icin soruyorum 🙁
Fostimon bir de ovitrale kullandım ama ben bütün iğneleri olmadım yedinci gün yumurta gelişti sekizinci gün çatlatma oldum kalan ilaçları hastahaneye bıraktım

Aminn Allah razı olsun konuşsamda ciğerim yanacak sussam da🥺

Esimde sayı hareketlilikte azlık morfoloji de düşüklük vardı

Asilamanin 6. Gunu canim fostimon 1050 doz igne kullandim sadecebit yumurtam olustu fostimon kullanan sayisi cok az sizi. Sonucunuzuda merak ettim acikcasi igne kullanimi bittikten sonra tekrar yazarmisiniz bana evet kalcadan vurundum ama sanki hic etki etmedi ben sevmedim bu fostimon igneyi femara daha guzel buyutmustu benimkini gostimon igne cok gec buyuttu
Polikistik overli misiniz sizde? Bana 150lik yazmış 3 tane.
Adetin 3. Günü 5 gün letu kullandım bugün kontrolüm vardı istediği boyuta gelmemiş o yüzden 3 doz 150lik yazmış başta 75 dedi sonradan değiştirdi bakalım cumartesi kontrole gideceğim.

Düzeldi mi peki? Benim eşimin de hareketlilik düşüktü düzeldi biraz takviyelerle. Morfoloji kaç olması gerekiyor 4 bizim
Sayi 25 milyondu ben bazı şeyler yapıp yedirdim 111 milyona yükseldi morfoloji iki idi Allah'ın izni ile altı olmuştu

Siz kaç yıllık evlisiniz? Ben incir kürü yaptım onunla yükseldiğini düşünüyorum. Yaptığınız şeyler neydi acaba ?
Kabak çekirdeği. Keçiboynuzu suyu...keciboynuzuözü...çobancokerten suyu...kirkkilik suyu....ceviz....havuç suyu....e vitamini...patates.....her gün bir yumurta vb...

Polikistik overli misiniz sizde? Bana 150lik yazmış 3 tane.
Adetin 3. Günü 5 gün letu kullandım bugün kontrolüm vardı istediği boyuta gelmemiş o yüzden 3 doz 150lik yazmış başta 75 dedi sonradan değiştirdi bakalım cumartesi kontrole gideceğim.
Ben 4 kutu 75 lik 5 kutu 150 lik kullandim sizin diger kullandiginiz letu ne bilmiyorum daha once kullanmadim ins sizinki cabucak buyur cunku biz ignelere cok para verdik :(

Kabak çekirdeği. Keçiboynuzu suyu...keciboynuzuözü...çobancokerten suyu...kirkkilik suyu....ceviz....havuç suyu....e vitamini...patates.....her gün bir yumurta vb...
Teşekkür ederim bizde takviye kullanıyoruz ekstra keçiboynuzu özü ve tahin karıştırıp sabahları. Şu an tedavi görüyor musunuz peki

Aslinda burdaki bi cok insana umutsunuz morfoloji dusukken bebekler cok zor tutunuyor :KK43:
O morfoloji 1 morfoloji ile normal yolla hamile kalanlar var 95 morfoloji 400 bin milyon sperm sayısı ile aşılaması tutmayan arkadaşım var nasipsiz şartlar oluşsa bile sonuca ulaşılmıyor biz elimizden geleni yapıp neticeyi Allah'tan bekleyeceğiz sonuç taktir onun elinde

Teşekkür ederim bizde takviye kullanıyoruz ekstra keçiboynuzu özü ve tahin karıştırıp sabahları. Şu an tedavi görüyor musunuz peki
Malesef görmüyorum vücudun toparlanması için bir yıl verdiler şuan sütüm kesilmedi bile oğluma bir hafta sağıp vermiştim

Back
X