- Konu Sahibi Flowers001
Eşiminde 2 yazıyo varikosel. Morfoloji de 4Ay cidden ayni benim esiminde sayi hiz harekette sotun yoktu morfoloji dusuktu sadecev%3 tü ama grade 3 varikoseldi tek tarafli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiminde 2 yazıyo varikosel. Morfoloji de 4Ay cidden ayni benim esiminde sayi hiz harekette sotun yoktu morfoloji dusuktu sadecev%3 tü ama grade 3 varikoseldi tek tarafli
Tabiiki öyle. Ben önceki doktora bilgilerimi aktarınca beni konuşturmazdı pek hep çok stres yapıyorsun araştırma bilmem ne filan. 1 yıldır da onunla devam edince buna da bişey soramaz oldum her gittiğimde bi şokla karşılaştığım için ne soracağımı unutuyorum iğne vereceğini bilsem mesela nasıl yapılacağını sorardım ama her seferinde bi sürprizle karşılaşıyorum kapıda da çok bekleyince yorgunluktan bir an önce bitsin gitsin moduna giriyorsunEvet siz biraz baskın olup bu konuda bir bilginiz olduğunu gostermezseniz dediklerine inandirip yollamak peşindelee ben de kalçadan mi demiştim göbekten olacaksın daha kolay sonuç veriyor demişti ki yedinci günde yumurtalarim büyümüş kalan altı iğneyi hastahaneye bırakmıştım bunda da vardır bir hayır belki göbeğe donerseniz sonuç değişir kimse kimsenin karşısına sebepsiz çıkmaz ben buna inanıyorum
Evet öyle oluyor bir de grip gibi bilinen bir konu değil ki ilk gittiğimde bende onlar konuşup ben sadece tamam diyip çıkıyordum ne dediklerini googledem bakıp anlıyordum o derece sonra alıştım gitmeden neler derler ne derim düşünüp gidiyorjmTabiiki öyle. Ben önceki doktora bilgilerimi aktarınca beni konuşturmazdı pek hep çok stres yapıyorsun araştırma bilmem ne filan. 1 yıldır da onunla devam edince buna da bişey soramaz oldum her gittiğimde bi şokla karşılaştığım için ne soracağımı unutuyorum iğne vereceğini bilsem mesela nasıl yapılacağını sorardım ama her seferinde bi sürprizle karşılaşıyorum kapıda da çok bekleyince yorgunluktan bir an önce bitsin gitsin moduna giriyorsun
Adjdjdkdkfj çok güldüm ya arka sokaklarO zaman sizin için göbek en mantıklısı arka sokaklarda dolanmayın
Adjdjdkdkfj çok güldüm ya arka sokaklar
Bugünkü gitti zaten 2 gün kaldı göbekten yaptıracam inşallah
Çatlatmayı göbeğe de yaptım 4. Gün çatladı gerçi yağlandım baya acaba ondan mı etki etmiyor![]()
Varikosel 3. Seviyeye gelince ameliyat olmasi gerek agri ve hassasiyet oldugunda doktora gidin esiniz agir kaldirmasin agir kaldirdikca ilerliyor damar sarkmasiEşiminde 2 yazıyo varikosel. Morfoloji de 4
Güzel haberlerinizi duyarız on beş güne inşllahHayırlı olur inşallah
İnşallahhhhhh on beş güne güzel haberlerinizi alırız Rabbim hayırlı etsin inşaallahAdjdjdkdkfj çok güldüm ya arka sokaklar
Bugünkü gitti zaten 2 gün kaldı göbekten yaptıracam inşallah
Çatlatmayı göbeğe de yaptım 4. Gün çatladı gerçi yağlandım baya acaba ondan mı etki etmiyor![]()
Bende öyle yaparım artık zamanla alışıyor insanEvet öyle oluyor bir de grip gibi bilinen bir konu değil ki ilk gittiğimde bende onlar konuşup ben sadece tamam diyip çıkıyordum ne dediklerini googledem bakıp anlıyordum o derece sonra alıştım gitmeden neler derler ne derim düşünüp gidiyorjm
İnşallah çok teşekkür ederimHayırlı olur inşallah
Ağrısı hiç yok ağırda kaldırmıyor ama öğretmen olduğu için tüm gün ayakta o da sıkıntı yaratıyor sanırım. Sizin ameliyat oldu mu eşiniz . Zor mu ameliyatı iyi sonuç alınıyor mu ameliyattan sonraVarikosel 3. Seviyeye gelince ameliyat olmasi gerek agri ve hassasiyet oldugunda doktora gidin esiniz agir kaldirmasin agir kaldirdikca ilerliyor damar sarkmasi
Bizim yenice agri baslamisti ameliyat guzel gecti bir sorunu kalmadi artik cok sukur degerlerde bozulmadi bazilarinda bozulmalarda olmus ama bizim gun gectikce guzellesiyor cok sukur sadece su corana gecirdikten sonra biraz degerleri bozuldu onuda suan toparladik ameliyat cok kolay kucuk bir kesi atiliyor benim esimin cani cok kiymetlidir o olduysa herkez olur bn hic ayaga kaldirmadim zorlamadim yara iyi olana kadar yoksa oyle zorlicak bisey degil ben pimpiriklik yaptim sanirim dar giymek sicak ortamda calismak bol ic camasiri giymek hepsi varikoseli arttirıyor dikkat edin ins seviyesi artmaz ve ameliyata gerek kalmaz doktorlar 3. Seviye olmadan ameliyat yapmiyorlar zatenAğrısı hiç yok ağırda kaldırmıyor ama öğretmen olduğu için tüm gün ayakta o da sıkıntı yaratıyor sanırım. Sizin ameliyat oldu mu eşiniz . Zor mu ameliyatı iyi sonuç alınıyor mu ameliyattan sonra
Benimkinin de canı aşırı tatlı inşallah ameliyata gerek kalmaz. Öyle bi durum olsa tüp bebek yaptırır ameliyat yaptırmaz o dereceBizim yenice agri baslamisti ameliyat guzel gecti bir sorunu kalmadi artik cok sukur degerlerde bozulmadi bazilarinda bozulmalarda olmus ama bizim gun gectikce guzellesiyor cok sukur sadece su corana gecirdikten sonra biraz degerleri bozuldu onuda suan toparladik ameliyat cok kolay kucuk bir kesi atiliyor benim esimin cani cok kiymetlidir o olduysa herkez olur bn hic ayaga kaldirmadim zorlamadim yara iyi olana kadar yoksa oyle zorlicak bisey degil ben pimpiriklik yaptim sanirim dar giymek sicak ortamda calismak bol ic camasiri giymek hepsi varikoseli arttirıyor dikkat edin ins seviyesi artmaz ve ameliyata gerek kalmaz doktorlar 3. Seviye olmadan ameliyat yapmiyorlar zaten
Seviye artmadan ameliyata gerek yok diye biliyorum sayida iyiyse ikinci seviyede ameliyat onermez hicbir doktorr ins bebis haberlerini alirsinizda en kisa surede gerek kalmazBenimkinin de canı aşırı tatlı inşallah ameliyata gerek kalmaz. Öyle bi durum olsa tüp bebek yaptırır ameliyat yaptırmaz o derece
Şu an durum iyiye gidiyor sayı da hız da yükseldi inşallah gerek kalmaz
Ay inşallah canım sizde amiiinnnSeviye artmadan ameliyata gerek yok diye biliyorum sayida iyiyse ikinci seviyede ameliyat onermez hicbir doktorr ins bebis haberlerini alirsinizda en kisa surede gerek kalmaz![]()
Ben de aynı ilacı kullandım belirtileriniz var mıydı ne zaman başlamıştıPolikistik overli misiniz sizde? Bana 150lik yazmış 3 tane.
Adetin 3. Günü 5 gün letu kullandım bugün kontrolüm vardı istediği boyuta gelmemiş o yüzden 3 doz 150lik yazmış başta 75 dedi sonradan değiştirdi bakalım cumartesi kontrole gideceğim.