Foto attı, büyü bozuldu

20 yaş küçük birinden ne bekliyorsun merak ettim. Kedileri kocaya bırak buluş bari. Performansı iyidir.
Vallahi performans kısmı hiç belli olmaz hayatımmm.. günümüzde genç erkeklere de bir haller oldu hepsinde bi iktidarsızlık almış başını gidiyor... gencecik erkekler sanarsın 70 yaşında.. içleri geçmiş.. anlarsın ya ya da bana öyle denk gelmiş olabilir

İnsanın aklından yazışma nasıl çıkmaz
Sözlere takılmayın bu kadar
Size uygun biri değilmiş
Eşiniz bilip bişy söylemiyo mu size
Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.

Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
Ev arkadaşısınız yani. Eski konularınıza baktım da bayağı bir duygusal boşluk içindesiniz bence.

Tamam da çocuğun olacak yaşta birini miden nasıl alır!!! Bi erkek benden 2 yaş küçük olsa uykularım kaçıyor !! Sendeki bu rahatlık ne ablacım.. ondan sana yar olmaz bi silkelen kendine gel...bence onun derdi senden maddi manevi yararlanmak ..!! Aşık olduğuna inanma yalan... para isterse de verme sakın ..!!

Valla senin eşindeki genişlik konya ovasinda bile yok. Sonuçta nikahi altinda onun soyadini taşıyorsun. Şahsen benim nikahimdan çıksın ne halt yiyosa yesin diyenlerdenim ben. Kimsenin benim adimi hemde göz göre göre boynuzluya çıkaramaz

Boyle bir dunyaya cocuk getirecegim icin bir yanim cok uzgun .............. Allah islah etsin
Ne yaptım, birini mi öldürdüm, birinin elinden lokmasını mı çaldım. Sadece azıcık platonik aşk yaşadım. Ayrıca evlilikde sadece kağıt üstünde. Eşimle evliliğin gerektirdiği eylemlerde bulunmadık. Eşimle mutlu olsam neden böyle arayışlar içinde olayım.

Ben anladım,sizin ilişki sanırım open relationship lik bir şey olmuş artık.Eşinizin de umrunda değil.Bizim toplumda bu durum hala oturmadığı için insanlar sizi yargılarlar,ama durum cidden bu dediğiniz gibiyse bir sıkıntı yok.Ayrıca 20 yaş küçük ama 35 yaşında o kadar çocuk durmaması lazım.Belki içten içe yaşından dolayı çekindiniz ?

Evli olmanız bi tarafa!! Öteki erkek çocuğun yaşında...!! Madem öyle sevgiye şıha susadın kendi yaşında birinin kökü mü kurumuş .!!

Çok abartıyorsunuz.
35 yaş 54 yaş ne bileyim 20 40 ilişkisi gibi değil.İkisi de kocaman insan,kime ne yaşları.Konu sahibi zaten çekinmiş olacağı da yok bana kalırsa.
Arada ciddi yaş farkı olunca maddi çıkar ararım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…