Vallahi performans kısmı hiç belli olmaz hayatımmm.. günümüzde genç erkeklere de bir haller oldu hepsinde bi iktidarsızlık almış başını gidiyor... gencecik erkekler sanarsın 70 yaşında.. içleri geçmiş.. anlarsın ya20 yaş küçük birinden ne bekliyorsun merak ettim. Kedileri kocaya bırak buluş bari. Performansı iyidir.
Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.İnsanın aklından yazışma nasıl çıkmaz
Sözlere takılmayın bu kadar
Size uygun biri değilmiş
Eşiniz bilip bişy söylemiyo mu size
Konuyla cok alakasiz ama avatarinizdaki Kedicige bayildim cok tatliiii .. zaten kedileri cok severim oyyyBoyle bir dunyaya cocuk getirecegim icin bir yanim cok uzgun .............. Allah islah etsin
Ev arkadaşısınız yani. Eski konularınıza baktım da bayağı bir duygusal boşluk içindesiniz bence.Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
Tamam da çocuğun olacak yaşta birini miden nasıl alır!!! Bi erkek benden 2 yaş küçük olsa uykularım kaçıyor !! Sendeki bu rahatlık ne ablacım.. ondan sana yar olmaz bi silkelen kendine gel...bence onun derdi senden maddi manevi yararlanmak ..!! Aşık olduğuna inanma yalan... para isterse de verme sakın ..!!Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
Ne yaptım, birini mi öldürdüm, birinin elinden lokmasını mı çaldım. Sadece azıcık platonik aşk yaşadım. Ayrıca evlilikde sadece kağıt üstünde. Eşimle evliliğin gerektirdiği eylemlerde bulunmadık. Eşimle mutlu olsam neden böyle arayışlar içinde olayım.Boyle bir dunyaya cocuk getirecegim icin bir yanim cok uzgun .............. Allah islah etsin
Hayır. Eşim mutsuz olduğumu görünce başkasına yaz neden bu kadar abartıyorsun dedi.daha büyük birini bul. Aramızda bir şey yok ki karı koca anlamında. Hiç olmadı. Arkadaşdan farkımız yok.
Evli olmanız bi tarafa!! Öteki erkek çocuğun yaşında...!! Madem öyle sevgiye şıha susadın kendi yaşında birinin kökü mü kurumuş .!!Ne yaptım, birini mi öldürdüm, birinin elinden lokmasını mı çaldım. Sadece azıcık platonik aşk yaşadım. Ayrıca evlilikde sadece kağıt üstünde. Eşimle evliliğin gerektirdiği eylemlerde bulunmadık. Eşimle mutlu olsam neden böyle arayışlar içinde olayım.
Evli olmanız bi tarafa!! Öteki erkek çocuğun yaşında...!! Madem öyle sevgiye şıha susadın kendi yaşında birinin kökü mü kurumuş .!!
Çocuğu yaşında yazdımErkek çocuğu mu ? 35 yaşında koca adam yahu ne çocuğu ?
Çocuğu yaşında yazdım
Konuyla cok alakasiz ama avatarinizdaki Kedicige bayildim cok tatliiii .. zaten kedileri cok severim oyyy
Arada ciddi yaş farkı olunca maddi çıkar ararımÇok abartıyorsunuz.
35 yaş 54 yaş ne bileyim 20 40 ilişkisi gibi değil.İkisi de kocaman insan,kime ne yaşları.Konu sahibi zaten çekinmiş olacağı da yok bana kalırsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?