- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 30
Başınızda kavak yelleri esme zamanı çoktan geçmiş. Sizin tecrübeli ve mantıklı adımlar atmanız gerekirdi bu yaşta. Öyle kalpler uçurmalara, iki iltifata tav olup yanlış adımlar atmayın. Hayatın gerçekleri var. Üzülen siz olursunuzO 35 ben 54
Birini oldurmedin fakat aile ahlakini bozacak fiillerde bulunman ve bunu alalede bir sekilde paylasman yeterli yanlislikta. Iki arkadas olarak ayni evin icinde dursaniz dahi nikahlisiniz lutfen nikahi kucumsemeyelim bir toplumun bozuklugu once aile ahlak ve saygisinin bozulmasiyla baslar !Ne yaptım, birini mi öldürdüm, birinin elinden lokmasını mı çaldım. Sadece azıcık platonik aşk yaşadım. Ayrıca evlilikde sadece kağıt üstünde. Eşimle evliliğin gerektirdiği eylemlerde bulunmadık. Eşimle mutlu olsam neden böyle arayışlar içinde olayım.
Bir görünüşden bu kadar kötü etkilendiğim için kendime çok kızıyorum ama elimde değil. Fotoğrafı görünce mide bulantısı hissettim. Kafamda çok farkli bir imaj oluşmuştu. Yüzü çok toy. Sadece saçı yanlardan açılmış, ondan yaşını gösteriyordu ama o güzel yazıların sahibini beğenemedim ne yazık ki. Kendime çok kızıyorum. Görüntüye bu kadar önem verdiğim için. Ama elimde değil. Hiç örtüşmüyor. Birde engel koyacağımı söylediğimde o ciddi adam gitti ve ağlamaklı bir çocuk oluverdi. Arabeske bağladı. Bu kadar yalvar yakar olmasıda itici geldi bana. Ama o zamana kadar sanki güzel bir aşk romanının canlı kahramanı gibi hissetmiştim kendimi. Bu arada beni anladığınız, açık görüşünüz için teşekkür ederim. Konuyu paylaşırken eleştiri alacağımı biliyordum zaten. Forumda ilk konu paylaşmam değilBen anladım,sizin ilişki sanırım open relationship lik bir şey olmuş artık.Eşinizin de umrunda değil.Bizim toplumda bu durum hala oturmadığı için insanlar sizi yargılarlar,ama durum cidden bu dediğiniz gibiyse bir sıkıntı yok.Ayrıca 20 yaş küçük ama 35 yaşında o kadar çocuk durmaması lazım.Belki içten içe yaşından dolayı çekindiniz ?
He he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...Birini oldurmedin fakat aile ahlakini bozacak fiillerde bulunman ve bunu alalede bir sekilde paylasman yeterli yanlislikta. Iki arkadas olarak ayni evin icinde dursaniz dahi nikahlisiniz lutfen nikahi kucumsemeyelim bir toplumun bozuklugu once aile ahlak ve saygisinin bozulmasiyla baslar !
Ha..evet..işte...ne yapsın şimdi bu kadın.Aa ben hatırladım valla sizi
Kocam yüklükte oturuyor sürekli diyordunuz acayip bir kocanız vardı
Ablacığım yaşınız 20 yaş büyük ve onu beğenmediniz öyle mi himm ne kadar özgüven dolusunuz maşallah adamda salakmisin ki arabeske geçiş yapmışBir görünüşden bu kadar kötü etkilendiğim için kendime çok kızıyorum ama elimde değil. Fotoğrafı görünce mide bulantısı hissettim. Kafamda çok farkli bir imaj oluşmuştu. Yüzü çok toy. Sadece saçı yanlardan açılmış, ondan yaşını gösteriyordu ama o güzel yazıların sahibini beğenemedim ne yazık ki. Kendime çok kızıyorum. Görüntüye bu kadar önem verdiğim için. Ama elimde değil. Hiç örtüşmüyor. Birde engel koyacağımı söylediğimde o ciddi adam gitti ve ağlamaklı bir çocuk oluverdi. Arabeske bağladı. Bu kadar yalvar yakar olmasıda itici geldi bana. Ama o zamana kadar sanki güzel bir aşk romanının canlı kahramanı gibi hissetmiştim kendimi. Bu arada beni anladığınız, açık görüşünüz için teşekkür ederim. Konuyu paylaşırken eleştiri alacağımı biliyordum zaten. Forumda ilk konu paylaşmam değil
Mutlu olmamanız ihanet etmenizi gerektirmez,bosanacaksiniz bu kadar. Birde yaş 54 Muş annemden büyüksün ama asla saygı duyacağım yaşlılardan diilsin. 20 yaş küçük adam ne demek Allah askina?Ne yaptım, birini mi öldürdüm, birinin elinden lokmasını mı çaldım. Sadece azıcık platonik aşk yaşadım. Ayrıca evlilikde sadece kağıt üstünde. Eşimle evliliğin gerektirdiği eylemlerde bulunmadık. Eşimle mutlu olsam neden böyle arayışlar içinde olayım.
Madem sizin için bu kadar önemsiz o kağıt gidin mahkemeye bitsin. Neymiş kediler ortada kalırmış sanki çocuk ya onlar zaten doğal ortamda yaşamaya uygun yaratıklar. Bence siz orda yaşamaya allstinizHe he bir kağıt parçası ve mavi bir mürekkep yüzünden gömeyim kendimi diri diri dört duvara. Çok da fi fi...
siz bu cocugunuz yasindaki gence ne verebilirsiniz peki bu hayatta?
boşluga duşmussunuz tamam anliyorum ancak ilerisi daha buyuk bosluk bilginiz olsun
neden gidecek bir yeriniz yok?
calisiyormusunuz maddi bir geliriniz varmi?
surda sizin acinizdan dusunup ilimli birsey soyleyim diyorum sonra annemin 18 sene aslinda var olan ama yok olan kocasinin yuzunu gormeden 2 cocugu sersefil buyuttugunu hatirliyorum yani bizim evde yuklu oyuran bir kocada yoktu!!! onun ve onun gibilerin canı ve istekleri yokmuş sanirim boşluğa dusmek nasil oluyor yani bir erkek ilgilenmiyor diye hayatiniz mi karariyor
[/QUOTE
Annenize helal olsun.
Yüklük neresi ?Aa ben hatırladım valla sizi
Kocam yüklükte oturuyor sürekli diyordunuz acayip bir kocanız vardı
Evet, hayatım kararıyor çünkü aşkı seviyorum. Ben çocuk için evlenmedim aşk için evlendim. Karşılığını bulamadım. İçimde aşk öylece saklı kaldı. 80 yaşına da gelsem orada bekleyecek.ben böyleyim, romantik ve tutku dolu. Hep böyleydim.siz bu cocugunuz yasindaki gence ne verebilirsiniz peki bu hayatta?
boşluga duşmussunuz tamam anliyorum ancak ilerisi daha buyuk bosluk bilginiz olsun
neden gidecek bir yeriniz yok?
calisiyormusunuz maddi bir geliriniz varmi?
surda sizin acinizdan dusunup ilimli birsey soyleyim diyorum sonra annemin 18 sene aslinda var olan ama yok olan kocasinin yuzunu gormeden 2 cocugu sersefil buyuttugunu hatirliyorum yani bizim evde yuklu oyuran bir kocada yoktu!!! onun ve onun gibilerin canı ve istekleri yokmuş sanirim boşluğa dusmek nasil oluyor yani bir erkek ilgilenmiyor diye hayatiniz mi karariyor
Ha..evet..işte...ne yapsın şimdi bu kadın.
Yüklük neresi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?