Yüklükdeki yükleri başka odaya taşıdım, temizleyip düzenledim, rahat rahat otursun diye.Boşanmak
Bir de 20 yaş farkı olmaz zaten
Evdeki yüklük eşi orada yiyip orada uyuyormuş çok acayip bulmuştum o zaman konusu bir kaç sene önceydi zaten
Yüklükdeki yükleri başka odaya taşıdım, temizleyip düzenledim, rahat rahat otursun diye.
İnanın ben samimiyim. Sözlüğe üye falan değilim ama okurum. Ben sadece derdimi paylaşırkende de komik olmayı seviyorum. Hayata bakışım bu. Üzül ama üzüntüyü çok içine çekme.Konu sahibinin sürekli gülmesi ?
Ekşi sözlükte hangi başlık altında bu yazıyı yayınlayacaksınız ?
Kk da ki çıtırcı kadın diye mi ?
Evet. Ne yazık kiHala orada mı yaşıyor yani
Kedilerim evden başka ortam bilmiyorlar. Onlar evlatdan farksızMadem sizin için bu kadar önemsiz o kağıt gidin mahkemeye bitsin. Neymiş kediler ortada kalırmış sanki çocuk ya onlar zaten doğal ortamda yaşamaya uygun yaratıklar. Bence siz orda yaşamaya allstiniz
Evet. Ne yazık ki
Yüklük, kiler denilen yer mi ?Boşanmak
Bir de 20 yaş farkı olmaz zaten
Evdeki yüklük eşi orada yiyip orada uyuyormuş çok acayip bulmuştum o zaman konusu bir kaç sene önceydi zaten
Yargılama yardım et. Ne yapacağım ben şimdi. Adam o kadar romantikdiki, nasıl unutayım.Evlisiniz ,20 yas küçük biriyle yarışıyorsunuz ...bizden akıl mı istiyorsunuz yoksa ban yedırmeye mı calısıyorsunuz.ben size güzel bi cevap yazardım da hesabım kapatılsın istemiyorum
Evet netten baktım yüklük neymiş... kocası resmen dolabın içinde mi yaşıyormuş .. yuhhh .. hasta mı ?! Bi ruh dr gitmelisiniz ikiniz de..!!Yüklük, kiler denilen yer mi ?
Ev arkadaşısınız yani. Eski konularınıza baktım da bayağı bir duygusal boşluk içindesiniz bence.
Evet, hayatım kararıyor çünkü aşkı seviyorum. Ben çocuk için evlenmedim aşk için evlendim. Karşılığını bulamadım. İçimde aşk öylece saklı kaldı. 80 yaşına da gelsem orada bekleyecek.ben böyleyim, romantik ve tutku dolu. Hep böyleydim.
Yüklük, kiler denilen yer mi ?
Doktordu kendisi, parama ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Zaten öyle bir arayışla başlamadı. Sadece hayatdaki beklentilerimizin aynı olduğunu, ikimizinde sıradışı olduğunu farkettik ve konu böylece duygusallaştı. Arkadaş aramıyorduk. Ben yumurtalık kistleri için bir soru sormuştum arkadaşımın adına. O da ona cevap yazıyordu. Sanra menopoza konu geldi, sonra dağda kamp yapmaya, istanbul belediye başkan seçimine, suriyelilere vs.. baktık ruh ikiziyiz.Tamam da çocuğun olacak yaşta birini miden nasıl alır!!! Bi erkek benden 2 yaş küçük olsa uykularım kaçıyor !! Sendeki bu rahatlık ne ablacım.. ondan sana yar olmaz bi silkelen kendine gel...bence onun derdi senden maddi manevi yararlanmak ..!! Aşık olduğuna inanma yalan... para isterse de verme sakın ..!!
Görüntü olarak, düşünceleri, yorumları oldukca zeki ve etkileyici idi.20 yas kucuk birinin toy ve genc olmasindan daha dogal olan ne ki zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?