Foto attı, büyü bozuldu

Konu sahibinin sürekli gülmesi ?
Ekşi sözlükte hangi başlık altında bu yazıyı yayınlayacaksınız ?
Kk da ki çıtırcı kadın diye mi ?
İnanın ben samimiyim. Sözlüğe üye falan değilim ama okurum. Ben sadece derdimi paylaşırkende de komik olmayı seviyorum. Hayata bakışım bu. Üzül ama üzüntüyü çok içine çekme.

Evlisiniz ,20 yas küçük biriyle yarışıyorsunuz ...bizden akıl mı istiyorsunuz yoksa ban yedırmeye mı calısıyorsunuz.ben size güzel bi cevap yazardım da hesabım kapatılsın istemiyorum

Madem sizin için bu kadar önemsiz o kağıt gidin mahkemeye bitsin. Neymiş kediler ortada kalırmış sanki çocuk ya onlar zaten doğal ortamda yaşamaya uygun yaratıklar. Bence siz orda yaşamaya allstiniz
Kedilerim evden başka ortam bilmiyorlar. Onlar evlatdan farksız

Evet. Ne yazık ki

Bence sen bu adamdan paçayı kurtar.
Ben yargılamayacağım çünkü sonuçta gizli olarak yapmıyorsunuz, sözde-eşinizin haberi var durumdan ve sallamıyor.
E bize laf düşmez, bize sadakat borcunuz yok.
O da bana da borcun yok demiş bir nevi.
Ama boşanırsan daha rahat olur, yaşına yakın birilerini bulman.
Bir de şunu düşün, bu adam resmi olarak kanıtlar aldatıyor der o zaman daha büyük sıkıntıya girersin...

Evlisiniz ,20 yas küçük biriyle yarışıyorsunuz ...bizden akıl mı istiyorsunuz yoksa ban yedırmeye mı calısıyorsunuz.ben size güzel bi cevap yazardım da hesabım kapatılsın istemiyorum
Yargılama yardım et. Ne yapacağım ben şimdi. Adam o kadar romantikdiki, nasıl unutayım.

Hiç yaşınızın insanı değilsiniz. Şaşırdım.
Yani ne derse ne kadar olgun konuşsa da çocuğunuz yaşında insan.
Kocaman insan öküzle evliyken çoluk çocukla ergen gibi yazışmak yerine kendi düzenini kurardı.
Ama siz küçük çocuklar gibi şikayet ederken komik kendini oyalama metotları geliştirmişsiniz.
Karşınızdaki adam daha da saçma ya. 54 yaşındaki insana yazacak kadar ne yaşadı acaba? Yani ben 35im internette evli 54 yaş amcalarla takılmam

Gerçekten böyle olsanız kendinizi böyle sevgisiz bir evliliğe mahkum etmezdiniz. İlk yıllarda boşanırdınız kendinize yeni bir aşk arardınız.
Duygusal insanlar genelde bunu yapar.
A ama siz sanırım eş eşte iş işte bulunur insanısınız

Monalazo seni hatırlıyorum eşin hiç normal değildi. Ama üzüm üzüme baka baka kararır misali sen de anormalleşmişsin. Üzgünüm.

Doktordu kendisi, parama ihtiyaç duyacağını sanmıyorum. Zaten öyle bir arayışla başlamadı. Sadece hayatdaki beklentilerimizin aynı olduğunu, ikimizinde sıradışı olduğunu farkettik ve konu böylece duygusallaştı. Arkadaş aramıyorduk. Ben yumurtalık kistleri için bir soru sormuştum arkadaşımın adına. O da ona cevap yazıyordu. Sanra menopoza konu geldi, sonra dağda kamp yapmaya, istanbul belediye başkan seçimine, suriyelilere vs.. baktık ruh ikiziyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…