Bence tam da sizin izlemeniz lazim o tur seyleri.
Bence tam da sizin izlemeniz lazim o tur seyleri.
Bence kimse izlemesin. Sizde izlemeyin.Bence tam da sizin izlemeniz lazim o tur seyleri.
Çok daha üzülürsün sen . Akıl var mantık var Allah aşkına tamam aşkın yaşı yoktur dedik ama şeyinide çıkar demedik
Hadi sen oylesin diyelim ama ya yanindakiler? Bu olayi paylastiginda normal karsilayanlar? Kafayi yemedilerse kotu niyetliler, kotulugunu istiyorlarBu kadar yorumdan çıkardığım sonuç şu, ben kafayı yemişim.
Yaş ile ilgili eleştirilerinize katılmıyorum. İki taraf için sorun yoksa bu başkaları için de sorun olmamalı ama evli oluşu ile ilgili eleştirilerinizde yerden göğe haklısınız.Çok daha üzülürsün sen . Akıl var mantık var Allah aşkına tamam aşkın yaşı yoktur dedik ama şeyinide çıkar demedik
Onlar , yani çevremdeki insanlar beni tanıyor siz ise tanımıyorsunuz. Sadece yüzeysel olarak konuya odaklandınız. Eşim bile bana, sen ne yapıyorsun demedi. Hatta ona fotoğrafını gösterdim, baksana ne kadar gençmiş diye üzüntümü belirtdim. Nesi varki hoş bir adam dedi bana. Çünkü biz arkadaşız karı koca değil. Evlilik anlaşması sadece kağıt üstünde kaldı. Zamanla birbirimize eş olamayacağımızı kabullendik . Odarımız, gardoroplarımız ayrı. Kiyafetlerimiz bile aynı dolapda asılmıyor. Bugün doğum günümdü. İnternetde bir erkekle yazıştım diye beni dövmedi, öldürmedi, kapı dışarı atmadı. Gitti bana hediye olarak kıyafet aldı, doğum günümü kutladı. Benim açımdan durumun farklılığını görün. Bu eşimin ve benim marjinalliğimizden rahatlığımızdan kaynaklanmıyor. Birbirimize ait değiliz, sevgili değiliz, eş değiliz. Sadece kağıt üstünde kalmış bir andlaşma. Bizim için hiç bir değeri yok. Yüzüklerimizi sadece bir kaç ay takıp bir kenara kaldırdık. Kimseyede mutluluk oyunu oynamadık. Sadece babam bilmiyor. Onun annesi, ablası herkes biliyor ve ayrılmamızı yinede istemediler. Ailesi beni çok seviyor bende onları çok seviyorum. Beraber toplanınca çok eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Kendi ailemle bile o kadar mutlu olamıyorum. Onları kaybetmek bana hep zor geldi. Öyle böyle derken başka bir dünya daha sebeple bu güne kadar geldik. Alıştım böyle yaşamaya. Ancak ne varki içimdeki aşk delisi kadın ölmemiş, internetden tanışdığım adam sayesinde öğrenmiş oldum. Uygun koşulları yakalayabilirsem sevebilirmişim. Bu çok yeni bir şey benim için. Sadece beş altı gün yazıştık o kadar. Son bir iki haftalık bir olay. Planlanmamış kendiliğinden gelişen bir arkadaşlıktı. Çünkü bir arkadaşlık sitesinde falan tanışmadık. Alakasız bir yerde tanışdık. Tamamen tesadüf. Ama evli işte. O anı sıcağı sıcağına yaşarken bunun idrak edemedim. Şimdi düşündükce aklım başıma geliyor. Beynim uyuşmuştu herhalde. Ama evli olmasaydı engeli kaldırırdım. Fotoğrafı hakkındaki ilk izlenimim tersine döndü. Yaşı falan da umurumda değil. Sonrasında hoş bir anı olarak hatırlamak için gittiği yere kadar giderdim.Hadi sen oylesin diyelim ama ya yanindakiler? Bu olayi paylastiginda normal karsilayanlar? Kafayi yemedilerse kotu niyetliler, kotulugunu istiyorlar
Yine zınk diye karşınıza çıktım ama demişsiniz ya arkadaşlarınız sizi tanıyormuş, biz yüzeysel olarak konuya odaklanıyormuşuz, hayatta bazı durumlar vardır ki doğrusu birkaç tane değildir tektir, evli biri evli ya da bekar biriyle birlikte olamaz, evliliği kağıt üzerinde dahi olsa olmaz, doğrusu boşanıp bekar biriyle birlikte olmaktır, bunu söylemek için sizi, evliliğinizi, eşinizi tanımamıza gerek yok, size destek olan arkadaşlarınız özür dilerim ama arkadaşlık yapmıyorlar, duymak istediklerinizi söylüyorlar, oysa arkadaş her şart ve koşulda doğru olanı söylemelidir.Onlar , yani çevremdeki insanlar beni tanıyor siz ise tanımıyorsunuz. Sadece yüzeysel olarak konuya odaklandınız. Eşim bile bana, sen ne yapıyorsun demedi. Hatta ona fotoğrafını gösterdim, baksana ne kadar gençmiş diye üzüntümü belirtdim. Nesi varki hoş bir adam dedi bana. Çünkü biz arkadaşız karı koca değil. Evlilik anlaşması sadece kağıt üstünde kaldı. Zamanla birbirimize eş olamayacağımızı kabullendik . Odarımız, gardoroplarımız ayrı. Kiyafetlerimiz bile aynı dolapda asılmıyor. Bugün doğum günümdü. İnternetde bir erkekle yazıştım diye beni dövmedi, öldürmedi, kapı dışarı atmadı. Gitti bana hediye olarak kıyafet aldı, doğum günümü kutladı. Benim açımdan durumun farklılığını görün. Bu eşimin ve benim marjinalliğimizden rahatlığımızdan kaynaklanmıyor. Birbirimize ait değiliz, sevgili değiliz, eş değiliz. Sadece kağıt üstünde kalmış bir andlaşma. Bizim için hiç bir değeri yok. Yüzüklerimizi sadece bir kaç ay takıp bir kenara kaldırdık. Kimseyede mutluluk oyunu oynamadık. Sadece babam bilmiyor. Onun annesi, ablası herkes biliyor ve ayrılmamızı yinede istemediler. Ailesi beni çok seviyor bende onları çok seviyorum. Beraber toplanınca çok eğlenceli vakitler geçiriyoruz. Kendi ailemle bile o kadar mutlu olamıyorum. Onları kaybetmek bana hep zor geldi. Öyle böyle derken başka bir dünya daha sebeple bu güne kadar geldik. Alıştım böyle yaşamaya. Ancak ne varki içimdeki aşk delisi kadın ölmemiş, internetden tanışdığım adam sayesinde öğrenmiş oldum. Uygun koşulları yakalayabilirsem sevebilirmişim. Bu çok yeni bir şey benim için. Sadece beş altı gün yazıştık o kadar. Son bir iki haftalık bir olay. Planlanmamış kendiliğinden gelişen bir arkadaşlıktı. Çünkü bir arkadaşlık sitesinde falan tanışmadık. Alakasız bir yerde tanışdık. Tamamen tesadüf. Ama evli işte. O anı sıcağı sıcağına yaşarken bunun idrak edemedim. Şimdi düşündükce aklım başıma geliyor. Beynim uyuşmuştu herhalde. Ama evli olmasaydı engeli kaldırırdım. Fotoğrafı hakkındaki ilk izlenimim tersine döndü. Yaşı falan da umurumda değil. Sonrasında hoş bir anı olarak hatırlamak için gittiği yere kadar giderdim.
Mune, ben o kadarda saf bir kadın değilim. Senin bütün yorumlarını haklı ve çok zekice bulmuşumdur ama bu yorumun hariç. Bana gerçekleri yazıyorsun, gerçekler acı geliyor, işime gelmiyor diye değil ama bu yorumunu beğenmedim. Çünkü çok genellemeler yapmışsın. Ben bütün olasılıkların bilincindeyim. Bir çok insan internet aracılığı ile tanışmamış ama yinede kandırılabilir, dolandırılabilirler. İnternet daha büyük bir risk çünkü insanlar birbirini görmediği için aldatma riski de daha yüksek. Eşim de beni kandırabilir, belkide bende onu kandırıp çıkarlarım için tuzağa düşürebilirim. Çünkü onun daha çok kirli çamaşırı var ve daha çok kendini ele veriyor. Benim düşüncelerim asla tek yönlü değildir. Her zaman madalyonun diğer yüzünü de aklımda tutarım. Bütün ihtimalleri değerlendiririm. O kadarda gözüm boyanmaz. Bakmayın siz bana burada romantik romantik içimden her geleni yazdığıma o kadarda kör değilim. İnternet çağındayız. Bunu iyiye kullananda var kötüyede. Bu her yerde böyle. İnterneti kötüye kullanan birisi ile başka bir yerde, mesela resim kursunda falan tanışsanız orada da sizi gözünüzün içine baka baka kandırır zaten. Tamam eşini aldatan çapkın bir erkekle tanışmış, muhabbetin dibine vurmuş olabilirim, bizim yaptığımız tek şey gönül eğlendirmek olmuştur en kötü ihtimalle. İyi bir şey yaptım diye övünmüyorum . Şunuda ekleyeyim. Erkek kardeşim internetten bir kızla tanıştı. Bir süre sanalda görüştükten sonra, yüz yüze tanıştılar ve birbirletinden hoşlanıp evlendiler. İki tanede dünyalar tatlısı yeğenim oldu. Herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Ha ben yaşlıyım ondan kesin kandırlmışımdır diye düşünebilirsiniz. Ama adam jinekolog. Bana, bazı hastalarım var, otuzlarında ama fizyolojik olarak yetmişlerinde gibi dibe vurmuş bazı hastalarım geliyor kırklı ellili yaşlarda ama gençleri imrendirecek kadar bakımlı ve fit duruyorlar. Kendilerine bakmışlar, buna deneyim ve olgunlukla da birleşince ortaya harika bir şeyin çıktığını söylüyor. Bu yüzden kadının yaşı onun için çok bir anlam ifade etmiyor. Tabi öyle laflarla beni kandırmış olma ihtimalide var ama olsun beni çok güzel kandırdığını düşünüyorum. Şikayetci değilim. Başıma gelen en büyük zarar bu olsun. Ben çok mutlu hissetdim ve güzel bir anı olarak kaldı. Onu engelledim ve başka yollardan beni rahatsız etmeye kalkmadı. Dediğiniz gibi kötü niyetli olsaydı yakalamışken peşimi bırakmazdı. Mune, bir derdim var köşesinde eşleri tarafından sanaldan aldatılan kadınların yorumlarını okuyunca bana daha da kızdığının farkındayım. O anlamda inan bende kendimi kötü hissetdim. Engeli kaldırmamamın tek sebebi bu yoksa engeli kaldırmak üzereydim. Çünkü o beyne oksijen gitmeme hissi çok güzeldi . Yalanmı söyleyeyim yani.Yine zınk diye karşınıza çıktım ama demişsiniz ya arkadaşlarınız sizi tanıyormuş, biz yüzeysel olarak konuya odaklanıyormuşuz, hayatta bazı durumlar vardır ki doğrusu birkaç tane değildir tektir, evli biri evli ya da bekar biriyle birlikte olamaz, evliliği kağıt üzerinde dahi olsa olmaz, doğrusu boşanıp bekar biriyle birlikte olmaktır, bunu söylemek için sizi, evliliğinizi, eşinizi tanımamıza gerek yok, size destek olan arkadaşlarınız özür dilerim ama arkadaşlık yapmıyorlar, duymak istediklerinizi söylüyorlar, oysa arkadaş her şart ve koşulda doğru olanı söylemelidir.
Ayrıca eşiniz madem bu kadar aşık olmanızı istiyor neden ayrılmıyor? Sadece arkadaş bile olunsa kendimi sizin yerinize koyuyorum, kağıt üzerinde dahi olsa kanunen eşim sayılan ve soyadını taşıdığım adam böyle bir şey dese ben o evi terk ederim, adam bana arkadaş olarak bile değer vermiyormuş, benle olmasın da kimle olursa olsun deyip ilk tanıştığım adama beni yönlendiriyor derim, beni kazanmak için bile sarf etmiyor diye düşünürüm, bu çok acı, şu bile boşanma nedeni benim için, şeytan da soldan soldan üfler bu adam benden kurtulmak için kumpas mı kuruyor diye, ailene yaptıklarını söylerim yüzlerine bakamazsın, benden tek kuruş talep etmeden boşanacaksın yoksa seni rezil ederim diye tehdit etmek için mi hiç tanımadığı hırlı mıdır hırsız mı, sapık mı katil mi belli olmayan bir adama beni itiyor diye geçer aklımdan, olmaz olmaz demeyin insanlar 25-30 yıllık eşlerinden neler görüyor, şu hayatta kimseye yüzde yüz güven olmaz, bir bakarsınız 15 yılınızı yakıp geçmiş, bir bakarsınız 30 yılınızı.
Adam bekar olsaydı engeli kaldırırdım diyorsunuz, yani nette tesadüfen bekar birine denk gelirseniz ve görüntüsünü de beğenirseniz flörtleşeceksiniz demek oluyor bu, sizin hayatınızdır karışamayız ama madem bocalıyorsunuz en azından yaşı size denk sayılan bir kadın olarak sizi uyarmam gerektiğini düşünüyorum, boşanın sonra aşkı arayın, bu şekilde çok zarar görürsünüz hele de nette tanıyacağınız bir adam???
Bakın size yaşanmış bir hikaye anlatayım, olay hala mahkemelik, 60'lı yaşlarda bir kadın aşık oluyor, aşık olduğu kişi kurnazın önde gideni, kadının duygularından yararlanıp araba aldırıyor gezeriz tozarız diyor, aşka tam gaz devam eder arabayla gezmeler yapılırken, bir de ev alalım diyor bay kurnaz, kadın ev parasını veriyor, beraber evi beğenip alıyorlar ama bay kurnazın üstüne, evlerinde mutlu mesut yaşayıp arabalarıyla gezerken bay kurnaz bir süre sonra olur olmadık şeylerden tartışma çıkarıyor, bir iki derken kadının canına tak ediyor ve evi terk ediyor, kadının sonradan aklı başına geliyor, belki çevresi uyandırıyor orasını tam bilmiyorum ama tekrar geri gelip evle arabayı geri ver diyor, bay kurnaz alabiliyorsan al diyor, meğer biz sonradan öğrendik bay kurnazın oğlu da pek severmiş böyle kurnazlıkları, baba-oğul aşık rolü yapıp para yerlermiş, bay kurnaz arabayı oğlunun üzerine devretmiş, araba artık piyasada yok, belki de çoktan başkasına satıldı parası da afiyetle yenildi ama ev mahkemelik, kaç yıl sürecek kadın kazanacak mı muamma ama bu adama aşık olduğuna pişman olalı çok olmuştur bence.
Konuya dönecek olursam eşinizin ailesi de istemiyormuş boşanmanızı ama siz gerçekten boşanmak isteseydiniz boşanırdınız, boşanmanız onlarla görüşmenize mani değil, gerçi şu da var, ailesi sizin başka biriyle görüşmek için bir çaba içinde olduğunuzu duyarsa yine size sevecen olur mu orası da belli olmaz, ben çok gördüm gelinimizi severiz ailecek bayılıyoruz deyip en ufak bir hata da ağzına geleni sayan eş ailelerini, bir konunuzda yazmıştınız galiba eşinizle maddi olarak rahat bir yaşantınız olduğunu, siz bu rahatlıktan vazgeçmek istemiyorsunuz, aynı konforu size sağlayacak başka biri çıkmaz endişeniz var, boşanırsanız geri dönüşü de olmayabilir belki, onun da etkisi vardır ama aşk öyle kolay yaşanmıyor maalesef, herşeyin olduğu gibi aşkında bir bedeli var, ya o bedeli ödeyecek kadar cesur davranacaksınız ya da bilmediğiniz sonu belli olmayan bir maceraya atılmayacaksanız, canınız yanacak böyle giderse bence bir an evvel bir uzman desteği alın, doğrularınız yanlışlarla karışmış, etrafınızda yanlışa yanlış diyen olmayınca da bocalıyorsunuz, yaptığınız yanlış bir silkelenin artık.
Peki.Mune, ben o kadarda saf bir kadın değilim. Senin bütün yorumlarını haklı ve çok zekice bulmuşumdur ama bu yorumun hariç. Bana gerçekleri yazıyorsun, gerçekler acı geliyor, işime gelmiyor diye değil ama bu yorumunu beğenmedim. Çünkü çok genellemeler yapmışsın. Ben bütün olasılıkların bilincindeyim. Bir çok insan internet aracılığı ile tanışmamış ama yinede kandırılabilir, dolandırılabilirler. İnternet daha büyük bir risk çünkü insanlar birbirini görmediği için aldatma riski de daha yüksek. Eşim de beni kandırabilir, belkide bende onu kandırıp çıkarlarım için tuzağa düşürebilirim. Çünkü onun daha çok kirli çamaşırı var ve daha çok kendini ele veriyor. Benim düşüncelerim asla tek yönlü değildir. Her zaman madalyonun diğer yüzünü de aklımda tutarım. Bütün ihtimalleri değerlendiririm. O kadarda gözüm boyanmaz. Bakmayın siz bana burada romantik romantik içimden her geleni yazdığıma o kadarda kör değilim. İnternet çağındayız. Bunu iyiye kullananda var kötüyede. Bu her yerde böyle. İnterneti kötüye kullanan birisi ile başka bir yerde, mesela resim kursunda falan tanışsanız orada da sizi gözünüzün içine baka baka kandırır zaten. Tamam eşini aldatan çapkın bir erkekle tanışmış, muhabbetin dibine vurmuş olabilirim, bizim yaptığımız tek şey gönül eğlendirmek olmuştur en kötü ihtimalle. İyi bir şey yaptım diye övünmüyorum . Şunuda ekleyeyim. Erkek kardeşim internetten bir kızla tanıştı. Bir süre sanalda görüştükten sonra, yüz yüze tanıştılar ve birbirletinden hoşlanıp evlendiler. İki tanede dünyalar tatlısı yeğenim oldu. Herkesi aynı kefeye koyamazsınız. Ha ben yaşlıyım ondan kesin kandırlmışımdır diye düşünebilirsiniz. Ama adam jinekolog. Bana, bazı hastalarım var, otuzlarında ama fizyolojik olarak yetmişlerinde gibi dibe vurmuş bazı hastalarım geliyor kırklı ellili yaşlarda ama gençleri imrendirecek kadar bakımlı ve fit duruyorlar. Kendilerine bakmışlar, buna deneyim ve olgunlukla da birleşince ortaya harika bir şeyin çıktığını söylüyor. Bu yüzden kadının yaşı onun için çok bir anlam ifade etmiyor. Tabi öyle laflarla beni kandırmış olma ihtimalide var ama olsun beni çok güzel kandırdığını düşünüyorum. Şikayetci değilim. Başıma gelen en büyük zarar bu olsun. Ben çok mutlu hissetdim ve güzel bir anı olarak kaldı. Onu engelledim ve başka yollardan beni rahatsız etmeye kalkmadı. Dediğiniz gibi kötü niyetli olsaydı yakalamışken peşimi bırakmazdı. Mune, bir derdim var köşesinde eşleri tarafından sanaldan aldatılan kadınların yorumlarını okuyunca bana daha da kızdığının farkındayım. O anlamda inan bende kendimi kötü hissetdim. Engeli kaldırmamamın tek sebebi bu yoksa engeli kaldırmak üzereydim. Çünkü o beyne oksijen gitmeme hissi çok güzeldi . Yalanmı söyleyeyim yani.
ha ha ha ha ha,, siz de az değilsiniz ...Vallahi performans kısmı hiç belli olmaz hayatımmm.. günümüzde genç erkeklere de bir haller oldu hepsinde bi iktidarsızlık almış başını gidiyor... gencecik erkekler sanarsın 70 yaşında.. içleri geçmiş.. anlarsın yaya da bana öyle denk gelmiş olabilir
E o zaman boşanın ve ev arkadaşım diye hitap edin eşim(!) değil. Eş kavramı sandığınızdan daha farklı anlamlar taşıyor..Ne yaptım, birini mi öldürdüm, birinin elinden lokmasını mı çaldım. Sadece azıcık platonik aşk yaşadım. Ayrıca evlilikde sadece kağıt üstünde. Eşimle evliliğin gerektirdiği eylemlerde bulunmadık. Eşimle mutlu olsam neden böyle arayışlar içinde olayım.
Bir de o 'okuz' Hanim teyzenin, kardeşinin bıraktığı borçları ödemeye yardım ediyormuş.Bahsettiğiniz “öküz” sizinle evliyken aynısını yapsaydı burada eşim beni aldatıyor diye ağlardınız. Yaptığınız hiç etik değil. Sizi kınıyorum.
Sizden 20 yaş küçük ne bekliyordunuzda bu kadar şaşırdınız onun toyluğuna gençliğine değil her ne olursa olsun eşine ihanetine şaşır...kendine gel ayıp yaaaa utanmada kalmadı cilveleştin hoşlandın ne yapcam aklımdan çıkmıyor bak bak bak birde 20 yaş küçük diye şaşkınlık içindesin aman hanımefendi yaşıtınız olsa kim bilir neler yaşanacaktıııı neler....edep hatun edep...Arkadaşlar. İnternetten tamamen tesadüf birisi ile tanıştım. Sağlıkla ilgili paylaşım yapılan bir grupta..masumane başladı. Benden 20 yaş küçük. Bende o kadar büyük bir boşlukda yaşıyormuşum ki sözlerine, yorumlarına, zekasına kendimi kaptırdım. Bir haftanın sonunda fotoğraf istedi. Önce ben gönderdim. Beni beğendiğini söyledi. Kalpler uçurdu falan. Ama o fotoğraf gönderince ben şoka girdim. O kadar toy ve çocuksu duruyorki.o yorumların sahibi bu mu dedim. Ona kibarca çok genç bulduğumu söyleyip engel koydum. Ama yazışmamız aklımdan çıkmıyor. Beni benden almışdı. Beni tanıyanlar nasıl bir öküzle evli olduğumu bilir. Yazıştığımı gizleme gerreği bile duymadım, o kadar ki eşimle aramda bir şey kalmadı. Kedilerimle gidecek bir yer bulamadığım için onunla kalıyorum. Bana bir akıl verin, kızlar. Ben yazışmaları aklımdan çıkartamıyorum. Engeli kaldırmak istiyorum fotoğrafı aklıma geliyor. Bu kadar çelişmek zorundamıydı. Of Allahım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?