Foto attı, büyü bozuldu

Anladım siz trollsunuz. Dalga geçiyorsunuz bizimle.

Anladım siz trollsunuz. Dalga geçiyorsunuz bizimle.

E niye boşanmıyor peki, çoluk çocuk da yok, kız silah mı dayıyormuş kafasına? Yahu yapmayın elli küsur yaşındasınız, onsekizlik gibi yemeyin şu yalanları. İşinize geliyor bu bahanelere inanıyor, ona hak veriyorgibi davranmak, oysa ki ikinizde birbirinizin günahına ortak oluyorsunuz. Yarın eşinin hamile olduğunu duyarsınız, ne boşanması... Umarım iş moka sarar da o kız bu heriften çocuk olmadan kurtulur. Siz de bırakın bu işleri hanımefendi, bakın burda bile millet dalga geçiyor sizinle, etrafınızda ne kadar aşağılanacağınızı düşünün bir de.

peki burcu ne olsun

:))))) siz ya çok safsınız, ki bu saflığı kötü manada söylemiyorum, çabuk kanan, inanan iyi niyetli manasında kullandım ya da adamın söylediklerine inanmak için kendinizi zorluyorsunuz.

Eşini aldatmaya meyilli her erkeğin kalıplamış rutin davranışları bunlar :)))

Yaşınızdan küçük gösteriyor olabilirsiniz, yaşınızdan daha marjinal de olabilirsiniz, bunların hepsine eyvallah ama yaşınızın gerektirdiği tecrübe ve olgunluğa erişin lütfen yoksa erkekler tarafından çok kandırılırsınız, eşinizde yaşadığınız hayal kırıklığından ders almalısınız bence, ayrıca adam evli, sizin için adamın eşini sizle aldatması, sizin eşinizi aldatmanız sorun teşkil etmiyor olabilir lakin o hanımefendi ve hiçbir kadın aldatılmayı hak etmiyor, 54 yaşındaki bir kadın sebep de olmamalı zemin de hazırlamamalı buna, zira bu yaşından küçük gösterip öyle davranmak, marjinal bir kadın olmak demek değildir.

Ben de oturdum uzun uzun cevap yazdım hanımefendiye ama benim de aklıma geldi son yorumlarına bakınca. Neyse trollse de gerçekse de kendi millete eğlence oldu.

Ben artık kesinlikle eminim ki bayan troll. Hatta belki kadın bile değil erkek

Yazık...

Esim 35 yasindayken annesi 53 yasindaydi.
Cocugunuz yasinda evli adamla gorusmemeniz icin tek sebep goruntusunu begenmemek yani?
Az muge anli izleyin youtube da tekrarlari var. Belki biraz ders cikarirsiniz.

Ben artık kesinlikle eminim ki bayan troll. Hatta belki kadın bile değil erkek

Yazık...
Hayır troll değilim. Keşke herşey şaka olsaydı bende aslında mutlu, burada insanlarla eğlenen biri olsaydım. Ama mutsuz, bugün bir yaş daha almış, belki de elindeki kısacık sürecekde olsa mutlu olabilme fırsatını, etik anlayışlar sebebiyle kaybetmiş zavallı bir kadınım.

Esim 35 yasindayken annesi 53 yasindaydi.
Cocugunuz yasinda evli adamla gorusmemeniz icin tek sebep goruntusunu begenmemek yani?
Az muge anli izleyin youtube da tekrarlari var. Belki biraz ders cikarirsiniz.
O türden şeyler izlemem. Televizyonu açsam daha izlenmeye değer şeyler var onları izlerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…