Allah akıl fikir versin ne diyelimteyze kendini 15 li falan zannediyor
Evet mutsuz. Üstelik sadece bir yıllık evliler. Ayrı odalarda oturuyorlar. Eşi için şımarık avm kızı diyor. alışveriş ve dizi izlemekten başka hobisi yok. Adam ise zaten kısıtlı boş zamanları var gezmek tozmak, dışarı çıkmak, doğa yürüyüşleri falan yapmak istiyor. Kitap okumayıda seviyor. Kendini sadece mesleki olarak değil başka diğer konulardada yetiştirmiş. Kızla hiç bir şey konuşamadığını söylüyor. Ayrıca cinsel hayatlarıda uyumlu değil orta yolu bulamamışlar. Adam daha çok ilgi bekliyor. Bir erkek saatlerce bir kadınla rahatca yazışabiliyorsa evde yalnız gibidir. Ben onların evliliğinin çok yürüyeceğini sanmıyorum. Evliliklerin çoğu ilk yılında bitiyor buda onlardan bence.
Anladım siz trollsunuz. Dalga geçiyorsunuz bizimle.
peki burcu ne olsunTamam, kültürlü, temiz, çok fazla da kilolu olmasın. Ağız bakımına önem veren birisi olsun, bu konuda takıntım var. Kitap okumayı ve kamp hayatını sevsin. Hayvanları, doğayı sevsin, Atatürkcü olsun. Esmer olmasın, açık tenlileri beğeniyorum ama güneş yanığı olabilir. Ela gözlü olmasın ela gözlü erkekleri çekici bulmam. Çok mu şey istedim ne !?
:))))) siz ya çok safsınız, ki bu saflığı kötü manada söylemiyorum, çabuk kanan, inanan iyi niyetli manasında kullandım ya da adamın söylediklerine inanmak için kendinizi zorluyorsunuz.Evet mutsuz. Üstelik sadece bir yıllık evliler. Ayrı odalarda oturuyorlar. Eşi için şımarık avm kızı diyor. alışveriş ve dizi izlemekten başka hobisi yok. Adam ise zaten kısıtlı boş zamanları var gezmek tozmak, dışarı çıkmak, doğa yürüyüşleri falan yapmak istiyor. Kitap okumayıda seviyor. Kendini sadece mesleki olarak değil başka diğer konulardada yetiştirmiş. Kızla hiç bir şey konuşamadığını söylüyor. Ayrıca cinsel hayatlarıda uyumlu değil orta yolu bulamamışlar. Adam daha çok ilgi bekliyor. Bir erkek saatlerce bir kadınla rahatca yazışabiliyorsa evde yalnız gibidir. Ben onların evliliğinin çok yürüyeceğini sanmıyorum. Evliliklerin çoğu ilk yılında bitiyor buda onlardan bence.
Aslan olsun, ben yengeç çünkü. Mümlnse.. ama sakın kova olmasın.!peki burcu ne olsun
Estağfurullah az kalmış gibiBu kadar yorumdan çıkardığım sonuç şu, ben kafayı yemişim.
Ben de oturdum uzun uzun cevap yazdım hanımefendiye ama benim de aklıma geldi son yorumlarına bakınca. Neyse trollse de gerçekse de kendi millete eğlence oldu.
Hayır troll değilim. Keşke herşey şaka olsaydı bende aslında mutlu, burada insanlarla eğlenen biri olsaydım. Ama mutsuz, bugün bir yaş daha almış, belki de elindeki kısacık sürecekde olsa mutlu olabilme fırsatını, etik anlayışlar sebebiyle kaybetmiş zavallı bir kadınım.Ben artık kesinlikle eminim ki bayan troll. Hatta belki kadın bile değil erkek
Yazık...
O türden şeyler izlemem. Televizyonu açsam daha izlenmeye değer şeyler var onları izlerim.Esim 35 yasindayken annesi 53 yasindaydi.
Cocugunuz yasinda evli adamla gorusmemeniz icin tek sebep goruntusunu begenmemek yani?
Az muge anli izleyin youtube da tekrarlari var. Belki biraz ders cikarirsiniz.
Bence tam da sizin izlemeniz lazim o tur seyleri.O türden şeyler izlemem. Televizyonu açsam daha izlenmeye değer şeyler var onları izlerim.
hiç 2016'lı troll görmemiştim , eğer öyleyseBen artık kesinlikle eminim ki bayan troll. Hatta belki kadın bile değil erkek
Yazık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?