Foto attı, büyü bozuldu

Yauuu teyze sen unu eleyip elegi duvara asmissin ne simdi bekar kizlarin onunu kapatiyon

Benim eşimde dört yaş küçük benden. Hiç kendimden büyük veya yaşıma denk bir talibim olmadı. Hepsi küçüktü. Bir tanesi onbeş yaş küçükdü, ailesi bile bile beni istemeye geldi ben elektrik alamadım kendisinden. Benden dokuz yaş küçük olan avukat talibim vardı. Kendisi boşanmış ve kızını babanesi bakıyor, evlenirsek o bizimle kalmayacak dediği için bana karakter olarak basit geldi. Aklınca beni böyle çelecek, ben baba bile olamamış bir adamı ne yapayım. Kabul etmedim. Ariyeten Babası geldi oğlumla evlenirmisin diye. Çocuk benden on yaş küçük.Bu benim seçimim değil. Böyle denk geliyor ne yapayım.

O da mı evli? Yaş farkında değilim de noluyo bu evli insanlara yaa? O da mı mutsuz(!) eşiyle?
Evet mutsuz. Üstelik sadece bir yıllık evliler. Ayrı odalarda oturuyorlar. Eşi için şımarık avm kızı diyor. alışveriş ve dizi izlemekten başka hobisi yok. Adam ise zaten kısıtlı boş zamanları var gezmek tozmak, dışarı çıkmak, doğa yürüyüşleri falan yapmak istiyor. Kitap okumayıda seviyor. Kendini sadece mesleki olarak değil başka diğer konulardada yetiştirmiş. Kızla hiç bir şey konuşamadığını söylüyor. Ayrıca cinsel hayatlarıda uyumlu değil orta yolu bulamamışlar. Adam daha çok ilgi bekliyor. Bir erkek saatlerce bir kadınla rahatca yazışabiliyorsa evde yalnız gibidir. Ben onların evliliğinin çok yürüyeceğini sanmıyorum. Evliliklerin çoğu ilk yılında bitiyor buda onlardan bence.

Tamam, kültürlü, temiz, çok fazla da kilolu olmasın. Ağız bakımına önem veren birisi olsun, bu konuda takıntım var. Kitap okumayı ve kamp hayatını sevsin. Hayvanları, doğayı sevsin, Atatürkcü olsun. Esmer olmasın, açık tenlileri beğeniyorum ama güneş yanığı olabilir. Ela gözlü olmasın ela gözlü erkekleri çekici bulmam. Çok mu şey istedim ne !?

mutsuz ,avm kzı , cinsel hayatları uyumlu değil vs.. vs... boş beleş savsata ...nerden biliyorsunuz hayır o evliliği 3 kişi falan mı yaşıyorsunuz .klasik erkeklerin bir kadına yaklaşırken kullandığı cümleler bunlar .siz inanmak istediğiniz için inanmışsınız durum hoşunuza gitmiş yani . 50 küsür yaşına gelmiş kadın yuva yıkmaya çalışıyor . edebini yanına çağır senden fazlası ile uzaklaşmış çünkü

Ben sizi çok merak ettim. Hep kendinizden küçük talipleriniz olduğuna göre fiziksel olarak siz de küçük gösteriyorsunuz sanırım.

Bana bir arkadaş eş bulacağını söyledi ona bu mesajım, iyi okusun hiç bir şey atlamasın.

Kesinlikle yuva yıkmaya falan çalıştığım yok. O benim yuvamımı yıkıyordu hayır zaten yuvam yoktu aynı şey onun içinde geçerli olamaz mı. Normal bir evliliği olsa bemimle o kadar uzun saatler yazışamazdı. Müsait olamazdı çünkü, bana doğru söylediğini düşünüyorum bu yüzden

yanında değildin adamın. herşeye bu kadar hakim olamazsın . kaç yaşında kadınsın benim düşündüklerimi sende düşünebilirsin . adam hoşuna gitse devam edecektin ama. şimdi yuva yıkmaya çalışmıyorumu bırak

Ben sizi çok merak ettim. Hep kendinizden küçük talipleriniz olduğuna göre fiziksel olarak siz de küçük gösteriyorsunuz sanırım.
Evet en az yirmi yaş genç duruyorum. Yaşımı duyunca şok oluyor insanlar. Cidden. Ama sadece görüntü olarak değil davranışlarımda, hayatdan beklentilerimde yaşlanmadı.yazdıklarıma baksanıza. Abes kaçıyor belki ama ben buyum.

Eşinizi sevmiyor dahi olsanız bu hiç etik değil ve adı ihanet. Allah akıl fikir versin. Önce boşanın sonra istediğinizi yapın.

Asla... asla demeyin!..yarının size nasıl bir süpriz hazırlamış olduğunu bilemezsiniz.

Narkozlu boşanmak yokmu . Bana narkoz verilsin, birileri bizi boşasın yeni evimde kedilerim ve yeni sevgilimle uyanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…