hahhahhhHeyy 15 li 15li tokat yollaru daslu ahahaaa
Yauuu teyze sen unu eleyip elegi duvara asmissin ne simdi bekar kizlarin onunu kapatiyonYooo, aşka ihtiyacım var. Aslında yokdu. Unutmuşdum o duyguları ama bu adam hatırlatmış oldu. İkimizde özellikle arkadaş aramıyorduk. Sağlıka ilgili bir sorunum vardı. Soğan kürü, karbonat derken konu geldi gözlerinin rengi neye?
Benim eşimde dört yaş küçük benden. Hiç kendimden büyük veya yaşıma denk bir talibim olmadı. Hepsi küçüktü. Bir tanesi onbeş yaş küçükdü, ailesi bile bile beni istemeye geldi ben elektrik alamadım kendisinden.Benden dokuz yaş küçük olan avukat talibim vardı. Kendisi boşanmış ve kızını babanesi bakıyor, evlenirsek o bizimle kalmayacak dediği için bana karakter olarak basit geldi. Aklınca beni böyle çelecek, ben baba bile olamamış bir adamı ne yapayım. Kabul etmedim. Ariyeten Babası geldi oğlumla evlenirmisin diye. Çocuk benden on yaş küçük.Bu benim seçimim değil. Böyle denk geliyor ne yapayım.
[/QUOteyzowww sana bekar koca alıcaz söz
Evet mutsuz. Üstelik sadece bir yıllık evliler. Ayrı odalarda oturuyorlar. Eşi için şımarık avm kızı diyor. alışveriş ve dizi izlemekten başka hobisi yok. Adam ise zaten kısıtlı boş zamanları var gezmek tozmak, dışarı çıkmak, doğa yürüyüşleri falan yapmak istiyor. Kitap okumayıda seviyor. Kendini sadece mesleki olarak değil başka diğer konulardada yetiştirmiş. Kızla hiç bir şey konuşamadığını söylüyor. Ayrıca cinsel hayatlarıda uyumlu değil orta yolu bulamamışlar. Adam daha çok ilgi bekliyor. Bir erkek saatlerce bir kadınla rahatca yazışabiliyorsa evde yalnız gibidir. Ben onların evliliğinin çok yürüyeceğini sanmıyorum. Evliliklerin çoğu ilk yılında bitiyor buda onlardan bence.O da mı evli? Yaş farkında değilim de noluyo bu evli insanlara yaa? O da mı mutsuz(!) eşiyle?
Bana bir arkadaş eş bulacağını söyledi ona bu mesajım, iyi okusun hiç bir şey atlamasın.Tamam, kültürlü, temiz, çok fazla da kilolu olmasın. Ağız bakımına önem veren birisi olsun, bu konuda takıntım var. Kitap okumayı ve kamp hayatını sevsin. Hayvanları, doğayı sevsin, Atatürkcü olsun. Esmer olmasın, açık tenlileri beğeniyorum ama güneş yanığı olabilir. Ela gözlü olmasın ela gözlü erkekleri çekici bulmam. Çok mu şey istedim ne !?
üstte yazdım gerekeni sende onu iyi okuBana bir arkadaş eş bulacağını söyledi ona bu mesajım, iyi okusun hiç bir şey atlamasın.
Kesinlikle yuva yıkmaya falan çalıştığım yok. O benim yuvamımı yıkıyordu hayır zaten yuvam yoktu aynı şey onun içinde geçerli olamaz mı. Normal bir evliliği olsa bemimle o kadar uzun saatler yazışamazdı. Müsait olamazdı çünkü, bana doğru söylediğini düşünüyorum bu yüzdenmutsuz ,avm kzı , cinsel hayatları uyumlu değil vs.. vs... boş beleş savsata ...nerden biliyorsunuz hayır o evliliği 3 kişi falan mı yaşıyorsunuz .klasik erkeklerin bir kadına yaklaşırken kullandığı cümleler bunlar .siz inanmak istediğiniz için inanmışsınız durum hoşunuza gitmiş yani . 50 küsür yaşına gelmiş kadın yuva yıkmaya çalışıyor . edebini yanına çağır senden fazlası ile uzaklaşmış çünkü
yanında değildin adamın. herşeye bu kadar hakim olamazsın . kaç yaşında kadınsın benim düşündüklerimi sende düşünebilirsin . adam hoşuna gitse devam edecektin ama. şimdi yuva yıkmaya çalışmıyorumu bırakKesinlikle yuva yıkmaya falan çalıştığım yok. O benim yuvamımı yıkıyordu hayır zaten yuvam yoktu aynı şey onun içinde geçerli olamaz mı. Normal bir evliliği olsa bemimle o kadar uzun saatler yazışamazdı. Müsait olamazdı çünkü, bana doğru söylediğini düşünüyorum bu yüzden
Evet en az yirmi yaş genç duruyorum. Yaşımı duyunca şok oluyor insanlar. Cidden. Ama sadece görüntü olarak değil davranışlarımda, hayatdan beklentilerimde yaşlanmadı.yazdıklarıma baksanıza. Abes kaçıyor belki ama ben buyum.Ben sizi çok merak ettim. Hep kendinizden küçük talipleriniz olduğuna göre fiziksel olarak siz de küçük gösteriyorsunuz sanırım.
Asla... asla demeyin!..yarının size nasıl bir süpriz hazırlamış olduğunu bilemezsiniz.
Bende biliyordum kendimi...ama hooop kaybettim!Bu sözlerle kendinizi avutun. Kendimizi biliyoruz çok şükür. Herkes kendi terbiyesine göre yaşar. Allah ıslah etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?