Foto yorum lutfenn kizlar

Hamilesiniz hayırlı olsun henüz çok yeni 3 veya 4 haftalık olabilir benimde aynıydı çünkü dikkat edin

bencede hamilesniz, emin olmak icin 2-3 gun sonra yine bir test yapin.
ama hamileliklerimde benimde testlerim boyleydi.

Kizlar beta hcg 9.45 cikti cok dusuk galiba. Adet gunum yarin normalde. Insallah deger yukselir. Ptesi hastaneye gidicem

Kizlar beta hcg 9.45 cikti cok dusuk galiba. Adet gunum yarin normalde. Insallah deger yukselir. Ptesi hastaneye gidicem
3.haftadaki değer tavsiyem bir sonraki pazartesi hastaneye git bu pazartesi herşey için çok erken boşuboşuna bu salgın zamanı hastane ortamına girme istersen evde kendin test yap ama bir sonraki pazartesi gidersen keseyide görebilirsin

3.haftadaki değer tavsiyem bir sonraki pazartesi hastaneye git bu pazartesi herşey için çok erken boşuboşuna bu salgın zamanı hastane ortamına girme istersen evde kendin test yap ama bir sonraki pazartesi gidersen keseyide görebilirsin
Ama belki dusuk tehlikem vardir en azindan ilac verir🙄

Kizlar adetime 1 ya da 2 gun kadar var. Ultra gebelik testi yapmistim 5 - 6 saat once cok silik bi cizgi vardi. Az once de normal test yaptim. Cok hafif bi cizgi var. Sizce hamile miyim. Tiroid rahatsizligim var hasimato. Hormonlarla vs ilgili olabilir mi ya. 😔🙄 Nolur yardim bilgisi olan🙄😔😔Eki Görüntüle 2625095
Ilk 2saniyede belirdi ise cizgi hamilesin hayirli olsun

Back
X