Anket Fotoğraf çektirmekten, poz vermekten hoşlanır mısınız?

Fotoğraf çektirmekten, poz vermekten hoşlanır mısınız?

• Ankete Katılan
    253
hiç sevmem poz vermeyi,çoğu zaman olduğumdan farklı çıkarım sinir olurum

ben sevıorum fotograf cektırmeyı ama ceken tanıdıgım bırı olursa vesıkalık cektırecegım zaman cok salak cıkıorum cunku kendımı cok kasıyorum rahatsız oluyorum en guzel fotograflarım kendı kendımı cektıklerım

poz vermekten NEFRET EDERİMMMMMM

fotograf cektirmeyi COK SEVİYORUM :asigim:

ben anlamadan dogal halimde ceksinler caktirmadan yoksa cok cirkin cıkıyo :mymeka:

ben hemen çekerim hem çektiririmlaelaelaelaelae
ama kim beni nekadar çekmeye uqraşsada kimse benimkadar beni çekemezsüprizzzzz
herkes kendini nasıl durcaqını oan nasıl bakacaqını daha ii ayarlıo a.s dierleri kafana qöre çekioo klava:

bayilirim vallahi foto makinesini görem hemen oza girerim, cok severim cekmeyi ve kendimi cektirmeyi
biraz kendimi begenmisimdir ayiptir söylemesi:)şakkıdı

owwwwww bayılırımm resim çektirmeye ve poz vermeyeeee.:CüvCüv:

şu anda a planımda evlilik var cocuk dogurmak felan işte. ama allah korusun bi aksilik olursa
b planım fotomodel olmak hihoyyyt

eskiden hiç hoşlanmazdım fotoğraf çektirmekten elinde makine birini görsem etrafta saklanırdım resmen kaydirigubbakcemile3 ama şimdilerde eskisi gibi kaçmıyorum fotoğraf makinesini görünce -tatlicadiarzu-
ama fotoğraf çekmeyi çok severim :lepi:

evet evet bayılırım fotoğraf çektirmeye.
beni koysunlar bi taşın üstüne bin tane fotoğraf çektirebilirim oturduğum yerde.
hele karşımdaki de birazcık bu işten anlıyorsa acayip keyif alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…