Fiyonklar daha iyi çıksın diyemi alcaksınMerhaba kk nun şeker üyeleri
Makro çekimler icin uygun olabilecek bir dijital fotograf makinesi ariyorum ama kullanmadan bilgi edinmek cok zor
Kullanip memnun kaldiginiz fotograf makinesi var mi ? Veya asla tavsiye etmediginiz marka ve modeller ??? Tavsiyelerinizi bekliyorum şekerler
Fiyonklar daha iyi çıksın diyemi alcaksın
Ceplerden sonra makinalar gözümden düştübir bilgi veremicem canım
Nikon derim nurcuğum.
Çok hainsin yemeklerin daha gözel çıksın diye yapıyorsun di mi bunları?
sanyo nun makro çekimi çok iyiydi modelerine bak bir de değerleri oluyor makro şu kadar vs onlara dikkat et
yemek mi paylaşıyosun? ne iisntagram adın? ben de takip edeyim. özelden atabilirsinCanim instagram sayfam var , sunumlar icin o kadar ugrasiyorum ama istedigim netligi tlfn ile yakalayamiyorum diye makine almaya karar verdimBurasi icin degil yani
valla nikon d 7100 da gözüm kaldı..
demek düşmüş fiyatıOnda goz kalmamasi mumkun mu canimAma 3bin bi fotograf makinesine fazla bence O kadar butce ayiramam
yemek mi paylaşıyosun? ne iisntagram adın? ben de takip edeyim. özelden atabilirsin
bakıyorum hemen. farketmemişim imzadakiniCanim imzamda yaziyor zaten
pembe_mutfak kullanici adim(Pembe mutfagimdan sunum ve tarif paylasimlarim ) aciklamasi var Sayfa girisinde
demek düşmüş fiyatı
1001 takipçin var artıkCanim imzamda yaziyor zaten
pembe_mutfak kullanici adim(Pembe mutfagimdan sunum ve tarif paylasimlarim ) aciklamasi var Sayfa girisinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?