- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
inanır mısın bugün yataktan kalkmadan daha "akşama ne yemek yapsam" diye düşünüyordum. ki ben bekar, yalnız yaşayan biriyim
inanır mısın bugün yataktan kalkmadan daha "akşama ne yemek yapsam" diye düşünüyordum. ki ben bekar, yalnız yaşayan biriyimevli olsam bu soru beynimi kemirir heralde
Nikon arkadaşında dediği gibi candir bende istiyorum ceplerde aynı heyecan olmuyo sunum içinse hele şart bide minicik oluyolar Ayy ne sevimli insan elinden bırakmak istemiyovalla nikon d 7100 da gözüm kaldı..
benim pek paylaşımım yok instagramde. sosyal medyayı facebook ağırlıklı kullanıyorum. bugun ne yemek yapsam sayfasından fikir ediniyorum genellikleAhahhaa
Benim hergun beynimi kemiriyor zaten
Dusunmesi yapmasindan daha zor
Bende takip attim canim
Canon Eos 100D 18-55 mm DC Profesyonel Fotoğraf Makinesi vardı bende, kaybettiğim, çok güzeldi o.. Yine ondan almayı düşünüyorumkampanyalarını takipteyim..
Nikon arkadaşında dediği gibi candir bende istiyorum ceplerde aynı heyecan olmuyo sunum içinse hele şart bide minicik oluyolar Ayy ne sevimli insan elinden bırakmak istemiyo
Nikon arkadaşında dediği gibi candir bende istiyorum ceplerde aynı heyecan olmuyo sunum içinse hele şart bide minicik oluyolar Ayy ne sevimli insan elinden bırakmak istemiyo
Hesabımı kapatmasaydim seni seve seve takip ederdim nuryolum
Hesabımı kapatmasaydim seni seve seve takip ederdim nuryolum
Kardeşimdede samsung un modeli vardı, 400 Tl civarlarına almıştı, ondan memnundu..Aslinda bende profsynl bisey istiyorum ama su an pek mumkun olmaz gibime geliyor canimDaha orta halli bisey ariyorum ,tavsiye uzerine guzel bisey bulabilirim ins
Kardeşimdede samsung un modeli vardı, 400 Tl civarlarına almıştı, ondan memnundu..
Şu alıntı bir yazı :
Fotoğraf makinesinin, fotoğraf kalitesini belirleyen en önemli faktör optik lens kalitesidir. Fotoğraf makinesi alırken megapixeli büyük olanı tercih etmek yanlıştır. Fotoğraf kalitesini belirleyen megapixel değeri değil makinenin kullanmış olduğu optik lenstir. Optik lenslerini kendileri üreten markalar : Canon, Nikon, Sony, Olympus, Kodak, Fuji, Minolta, JVC markalarıdır.
Zaten yazıda denmek istenen, kendi lensini üreten makinaları tercih edin denmeye çalışılıyor.Genelde üst sınıf makineler de kendi lensini kullanıyorlar alt sınıflarda farklı marka kullanıyor markalar bunada dikkat etmek lazım
Kardeşimdede samsung un modeli vardı, 400 Tl civarlarına almıştı, ondan memnundu..
Şu alıntı bir yazı :
Fotoğraf makinesinin, fotoğraf kalitesini belirleyen en önemli faktör optik lens kalitesidir. Fotoğraf makinesi alırken megapixeli büyük olanı tercih etmek yanlıştır. Fotoğraf kalitesini belirleyen megapixel değeri değil makinenin kullanmış olduğu optik lenstir. Optik lenslerini kendileri üreten markalar : Canon, Nikon, Sony, Olympus, Kodak, Fuji, Minolta, JVC markalarıdır.
Rica ederim canım.. Bu altta ki markaları araştıralım en iyisi, ben canon u bildiğimden seviyorum ama, hepsinide hem internetten hemde mağazalardan inceleyip kıyaslayıp almak lazım. Fotoğraf makinası telefon makinası ile kıyaslanmaz, telefon ile 2 resim çekip, 1 konuşma yapıp, 1 de 5 dk nette geziyoruz, pat biter şarj, hiç ihtiyacım olduğunda kullanamam o telefonun fotoğraf makinasınıBende o fiyatlarda bisey ariyorum canim ,
Verdigin bilgi cok iyi oldu ,mutlaka goz onunde bulundurucam canim.Tesekkurler
Zaten yazıda denmek istenen, kendi lensini üreten makinaları tercih edin denmeye çalışılıyor.
Orası kesin..Doğrudur canımda şunu demek istiyorum bende kendi lensini üreten x markasının 1000 modelinde kullandığı lens ile 300 liralık lens farklıdır
Panasonic leıca lens kullanır mesela ama kaçıncı sınıf veriyor leica herkes bilmez.Orası kesin..
Rica ederim canım.. Bu altta ki markaları araştıralım en iyisi, ben canon u bildiğimden seviyorum ama, hepsinide hem internetten hemde mağazalardan inceleyip kıyaslayıp almak lazım. Fotoğraf makinası telefon makinası ile kıyaslanmaz, telefon ile 2 resim çekip, 1 konuşma yapıp, 1 de 5 dk nette geziyoruz, pat biter şarj, hiç ihtiyacım olduğunda kullanamam o telefonun fotoğraf makinasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?