- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.380
- 158
- Konu Sahibi kesenmakas
-
hiiiç karışmam, döner dolaşır bana patlar.siz bi de gelinsiniz olayda, hadi kv kp eşinizden "istese" çocukların anne babasının izni dahilinde gönderilebilir ancak.Tam konu başlığı da bulamadım ama neyse okuyan umarım konu bu muydu demez.
Eltim ve kayınbiraderim, kayınvalde ve kpederim ile görüşmüyorlar. K. Peder ve kvalide ayrı bu arada. K. Peder, biri 8 diğeri yaşındaki torunlarını hiç görmedi, k Valide ise oğlanı 6 yaşına kadar büyüttü, küçüğü de 2 3 gördü sonra hiç görmedi.
Eltim bazen çocukların fotoğraflarını paylaşınca kvalide ve k.pederle paylaşıyorum. Çünkü durumlarına üzülüyorum. Fakat kpederim yapmasa da kvalide her defasında ileniyor; hoş her zaman dillerinde onlar beddua vs hiç eksik değil.
Tabi benim bu yaptığım ayda yılda bir olan mevzu.
Bu ciddi bir mevzu mu sizce? Yapmak ve ya yapmamak gibi bir tercihiniz olsa hangisini tercih ederdiniz?
Tam konu başlığı da bulamadım ama neyse okuyan umarım konu bu muydu demez.
Eltim ve kayınbiraderim, kayınvalde ve kpederim ile görüşmüyorlar. K. Peder ve kvalide ayrı bu arada. K. Peder, biri 8 diğeri yaşındaki torunlarını hiç görmedi, k Valide ise oğlanı 6 yaşına kadar büyüttü, küçüğü de 2 3 gördü sonra hiç görmedi.
Eltim bazen çocukların fotoğraflarını paylaşınca kvalide ve k.pederle paylaşıyorum. Çünkü durumlarına üzülüyorum. Fakat kpederim yapmasa da kvalide her defasında ileniyor; hoş her zaman dillerinde onlar beddua vs hiç eksik değil.
Tabi benim bu yaptığım ayda yılda bir olan mevzu.
Bu ciddi bir mevzu mu sizce? Yapmak ve ya yapmamak gibi bir tercihiniz olsa hangisini tercih ederdiniz?
Belki bir tembih olmadığı için. Bilemedim. Önceden çok düşünmemiştim aslında. Benim oğlum da 2 yaşına yaklaştı. Kuzenleri ile birlikte çok fotoğraf çekiyoruz bir araya gelince. Eltim o zamanlarda falan hiç bana böyle bir şeyden rahatsız olacağından bahsetmedi.Bence ciddi bir mevzu. Çocukların annesi bunu öğrendiginde ne diyeceksiniz? Benim kuzenim de yeğenimi kimsenin görmesini istememisti ve özellikle tembih etmisti göstermemem icin. Fakat ben buna karsı gelip gösterseydim dogru olmayacaktı. Bence bunu yapmayın.
İlenmek kelimesini beddua gibi düşünebilirsiniz.ilenmek ne demek?
talep var mı? kendi kendinize mi gönderiyorsunuz?
Anne babaya ulaşabilmiş olsa zaten sorun kalmaz değil mi.Kp den böyle bir talebi varsa direkt anneye babaya ulaşsın torunlarını görmek için
Sizin çocuğunuz olunca paylaşısınız isterseniz
Ya içinde olunca çok garip duygular.Bilemedim ama ben olsam yapmazdım sanırım. Çocuklara ya da ailelerine beddua getirmezdim. Yani ben kadına görmediği torununun resmini gçsteriyorum o ebddua okuyor hiç hoş değil
Sizinki çok uç bir noktaymış.Bence sizin buna hakkınız yok gibi duruyor burdan. Benim eşim anne babasına düğününe izin vermedi gelemediler. Bir akraba aracılığıyla bize fotoğraf atın vs diye ağlaşmış kadın ana baba diye fotoğraflarımızı atmış. Tabi kadının ahlaksız bir kadın olduğunu bilmiyor insanlar. Klasik anne sanıyorlar. Bu onursuz kadın bizim düğün fotoğrafımızı paylaşıp boşandığın gün yakın olur inşallah yazmış. İnsanlar linç edince de kaldırmış.. Yani demem o ki istemiyorsa bu kadın görmelerini bir bildiği vardır. Siz yavrularınızı her türlü paylaşın eltinizin çocuklarına karışmayın.
O noktayı boşverin ben misal verdim sadece. Siz sadece bunun doğru olmadığını bilin yeter. Eminim sizde size beddua eden insanlara çocuğunuzu göstermek istemezdinizSizinki çok uç bir noktaymış.
Aslında doğruyu söylemek gerekirse buna çok saygı duyduğumu söyleyemem. İnsanlar kendi meselelerine çocuklarını alet edip, insanları cezalandırmak için çocuklarını kullanmamalı.İki yetişkin kendi anne babası ile görüşmemeye, çocuklarını göstermemeye karar vermişse buna saygı duymanız gerekmez miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?