Fotoğraf sorunu..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.091
158
Slm kızlar öncelikle hepinize hayirlı bayramlar diliyorum..konuya gelecek olursak eşim fotoğraf çekmekten nefret ediyor ben de aksi gibi seviyorum özellikle özel günlerde ani olarak kalsin istiyorum yarin öbür gün çocuğum büyüğünde ailesiyle geçirdiği her özel güzel anı animsasın istiyorum..ama eşim çektirmiyor bugüne kadar olanlar de hep burun kıvırarak tartışmayla çekilmiştir ee haliyle de böyle bi anlamı olmuyor..ne yapmam lazim bu durumdan nasıl vazgeçirebilirim..daha bu sabah bi bayram fotosu istedim sonuç yine fiyasko..

5 saniye bi yere sabit bakıp gülümsemek bu kadar zor olmamalı
Gazeteye bastırmayacaksınız sonuçta
Bende pek sevmem ama anı kalsın diye çekindiğim çok olmuştur
Bundan sonra lafını bile etme ikiniz çekinin onu hep yoksayın belki iştaha gelir

Sosyal medyaya atmayacağinizi söyleyip sadece anı için çektiğinizi belirtseniz?
Siz çektiğiniz resimleri 'canim eşim' , 'aşk ile pazar tatili' falan diye paylaşıyorsaniz...bazi insanlar rahatsız olur, sevmez böyle şeyleri

Adamın her anını sosyal medyada ifşa ediyorsanız, tabi çektirmez.
Aşkımla çay keyfi
Kocişimle öğle yemeği
Canımla aşk tazelemesi kalp kalp kalp

Sevmiyor çok açık değil mi?

Sosyal medyaya atmayacağinizi söyleyip sadece anı için çektiğinizi belirtseniz?
Siz çektiğiniz resimleri 'canim eşim' , 'aşk ile pazar tatili' falan diye paylaşıyorsaniz...bazi insanlar rahatsız olur, sevmez böyle şeyleri
Hayır o şekil paylaşmıyorum..

Adamın her anını sosyal medyada ifşa ediyorsanız, tabi çektirmez.
Aşkımla çay keyfi
Kocişimle öğle yemeği
Canımla aşk tazelemesi kalp kalp kalp

Sevmiyor çok açık değil mi?
Hayir öyle bi durum söz konusu değil sosyal medyada paylaşmiyorum adam çekmiyor yoksa çekelim ama bak sakın paylaşma der bende paylaşmam..ne kadar kesin konuşmuşsunuz beni taniyor paylaşip yaptiğimi görmuş gibi..

Çok mu fotoğraf çekiyorsunuz acaba? Daha az fotoğraf çektirin mesela, belki o zaman usanmaz.
Kendini fotoğraflarda beğenmiyor mu acaba o yüzden mi? Bende mesela bazen kendimi çirkin hissederim fotoğraf çekilmek istemem

Fotograf cektirmeyi hic sevmiyorum.cunku fotograf cekilince o anin tadini cikaramiyorum.ozel gunlerde cekilebilir yani en fazla 5 sn alir.sizde zorlamayin cocugunuzla yalniz cekin

Çok mu fotoğraf çekiyorsunuz acaba? Daha az fotoğraf çektirin mesela, belki o zaman usanmaz.
Kendini fotoğraflarda beğenmiyor mu acaba o yüzden mi? Bende mesela bazen kendimi çirkin hissederim fotoğraf çekilmek istemem
Aynen beğenmiyor..

Valla bu konu benim de cozemedigim bir mesele, ben de çok dil döktüm hatta bir kere ağladım bile bu saçma mevzu yüzünden :D benim düşünceme gore eşim kilolu olduğu için fotoğraf çekilmek istemiyor. Kendini beğenmediği için fotoğraflara cikmiyor. Ne zaman fotoğraf çekilelim desem ben sizi çekeyim diyor...

Ay aynı benim eşim. Çektirmez çok çok zorla çekinirse ondada fotoyu gören" Yazık adama, esir mi alınmış bu felan der.
Zoraki bakıyor gülümsemiyor bile. Gözleri beni kurtarın diyor resmen.
Sinir oluyorum bende cok severim fotoğraf çekinmeyi. Onun yüzünden nefret ettim

Slm kızlar öncelikle hepinize hayirlı bayramlar diliyorum..konuya gelecek olursak eşim fotoğraf çekmekten nefret ediyor ben de aksi gibi seviyorum özellikle özel günlerde ani olarak kalsin istiyorum yarin öbür gün çocuğum büyüğünde ailesiyle geçirdiği her özel güzel anı animsasın istiyorum..ama eşim çektirmiyor bugüne kadar olanlar de hep burun kıvırarak tartışmayla çekilmiştir ee haliyle de böyle bi anlamı olmuyor..ne yapmam lazim bu durumdan nasıl vazgeçirebilirim..daha bu sabah bi bayram fotosu istedim sonuç yine fiyasko..
Ben de sevmiyorum fotograf çektirmeyi kolay kolayda çektirmem ben de bazen mecburiyetten çektirmek zorunda kalıyorum ama bide gelin bana sorun :) eşinizi olduğu gibi kabullenin çektirmek istemiyorsa çektirmesin.

Fotograf cektirmeyi cok severim
Ama sosyal medyada paylasmayi sevmem
Cok cok nadiren foto paylasirim

Esiniz kendini begenmiyordur muhtemelen

Sosyal medyada paylasmayacaginizi ani olarak istediginizi soyleyin

Back
X