Hayır o şekil paylaşmıyorum..Sosyal medyaya atmayacağinizi söyleyip sadece anı için çektiğinizi belirtseniz?
Siz çektiğiniz resimleri 'canim eşim' , 'aşk ile pazar tatili' falan diye paylaşıyorsaniz...bazi insanlar rahatsız olur, sevmez böyle şeyleri
Hayir öyle bi durum söz konusu değil sosyal medyada paylaşmiyorum adam çekmiyor yoksa çekelim ama bak sakın paylaşma der bende paylaşmam..ne kadar kesin konuşmuşsunuz beni taniyor paylaşip yaptiğimi görmuş gibi..Adamın her anını sosyal medyada ifşa ediyorsanız, tabi çektirmez.
Aşkımla çay keyfi
Kocişimle öğle yemeği
Canımla aşk tazelemesi kalp kalp kalp
Sevmiyor çok açık değil mi?
Aynen beğenmiyor..Çok mu fotoğraf çekiyorsunuz acaba? Daha az fotoğraf çektirin mesela, belki o zaman usanmaz.
Kendini fotoğraflarda beğenmiyor mu acaba o yüzden mi? Bende mesela bazen kendimi çirkin hissederim fotoğraf çekilmek istemem
Rica ederim..:)Sorunsal demediğiniz için teşekkür etmeye geldim
Ben de sevmiyorum fotograf çektirmeyi kolay kolayda çektirmem ben de bazen mecburiyetten çektirmek zorunda kalıyorum ama bide gelin bana sorun :) eşinizi olduğu gibi kabullenin çektirmek istemiyorsa çektirmesin.Slm kızlar öncelikle hepinize hayirlı bayramlar diliyorum..konuya gelecek olursak eşim fotoğraf çekmekten nefret ediyor ben de aksi gibi seviyorum özellikle özel günlerde ani olarak kalsin istiyorum yarin öbür gün çocuğum büyüğünde ailesiyle geçirdiği her özel güzel anı animsasın istiyorum..ama eşim çektirmiyor bugüne kadar olanlar de hep burun kıvırarak tartışmayla çekilmiştir ee haliyle de böyle bi anlamı olmuyor..ne yapmam lazim bu durumdan nasıl vazgeçirebilirim..daha bu sabah bi bayram fotosu istedim sonuç yine fiyasko..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?