Fotoğraf

Benden öncesi beni ilgilendirmez zaten der geçerim ben olsam
Boşu boşuna trip atma adama bilse senden önce alıp atardı üzülme diye bide gereksiz diye asıl şimdi kullandığı cüzdanda kimin resmi var o ön3mli

arkadasa katılıyorum.

konu sahibi senin de gecmısınde evlenmeden once erkek arkadasın olmustur. onemlı olan senden sonraki.
malesef su gecmıs takıntısı ınsanları mutsuzluga dusuruyor. lutfen kendınıze guvenın. gecmıs gecmıstır adı ustunde

Şu an üstüne gidiyorum ağlamaya başladım:) bu arada hamile değilim henüz. İnşallah hamile kaldığımı öğrenirimde çoluğundan çocuğundan utan tribi atarım.

Temizliği ona yıktım. Ağlıyorum:)

Yalnız temizliği yıkmak için ağlamak güzel taktikmis :D

Erkekler bizim gibi detaycı,fil hafızalı değiller :)
Flört döneminde eşim kendi evinden gelen kolileri açmam için bana vermişti :) Hepsini açtım merakla lise ,üniversite tüm aşk hayatı döküldü önüme :) hepsini imha ettim bitti gitti .Şimdi sorsam varlığından bile haberi yoktur .Takılmayın böyle şeylere.Fotoğraftaki kişiyi değil sizi seçmiş .Fotoğraflar size ulaşana dek katettiği yolda karşılaştıkları sadece ;)

Kızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.

Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee

Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)

O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))
geyiğe alırdım
ne tepkisi göstereceğim

Kızlar canım sıkıldı. Eşimle evliliğimin 5. Yılı. Bebek odasını kullanmıyoruz bebek planımız olunca içinde eski kullanmadığımı eşyaları atalım temiz dursun dedik.

Eşimin lise cüzdanı duruyormuş kolilerden birinde . Ben geyik yapmaya başladım ooo foto çıkarmış vs diye :) mümkün değil kuzum diyip cepleri karıştırdıı veee

Anam! Foto çıktı. Önce üni arkadaşım dedi. 1-2 saniye sonra liseden arkadaşıymış eşim 33 yaşında bu arada :)

O fotoyu görmediğine yemin ediyor. Nasıl unuttum bilmiyorum diyor. Cüzdanda cırt cırtlı nike cüzdanlardan ayy başıma gelenn :)) üzüldüm sanırım biraz ya. Tepki göstirir miydiniz?? Gülüp geçer miydiniz?? Yırttım attım hışımla :))
Cüzdan da eskiyse içinde unutulmuş öyle kalmıştır... Eski değilse bilmiyorum kullanmayinca da Eskimez grci

Yok yok kızlar güldük geçtik :)) bu arada uzun zamandır almadığım iltifatları aldım resmen şey demek üzereyim ayy iyi ki kalmış orada :)))

Takılmayacak şeyler haklısınız. Dediğim gibi ilk gördüğüm an affalladım hepsi o. Geçti gitti. Allah dert vermesin.

Ben de eşimin kendi çocukluk fotosunun arkasında; ilkokula gittiği dönemde sevdiği kızın adı, kalp, kendi adının yazdığını görmüştüm. Oklu filan bi de :KK45:Hala evde duruyor.

İnanır mısın olayın çok benzerini ben de eşimle yaşadım. Boş odayı temizliyoruz, bizde de nike cüzdan içinden mektup çıktı. Demek ki bu nike cüzdan tehlikeli bir şey :D Taa 8-10 yıl önceki mevzu, ama mektubu okuyunca benim asabım bozulmuştu." Sen bizim yuvamıza alıp aşk mektubunu nasıl sokarsın" diye paralamıştım. Herkes sallamazdım demiş ama ben salladım canım trip atmakta tabiki haklısın ama ağlama biraz fazla olmuş :D

İnanır mısın olayın çok benzerini ben de eşimle yaşadım. Boş odayı temizliyoruz, bizde de nike cüzdan içinden mektup çıktı. Demek ki bu nike cüzdan tehlikeli bir şey :KK70: Taa 8-10 yıl önceki mevzu, ama mektubu okuyunca benim asabım bozulmuştu." Sen bizim yuvamıza alıp aşk mektubunu nasıl sokarsın" diye paralamıştım. Herkes sallamazdım demiş ama ben salladım canım trip atmakta tabiki haklısın ama ağlama biraz fazla olmuş :KK70:
Bende cinlendim başta :))) aynı tepkiler yemin ederim. Bizim yuvamızda senin eski flörtün :))) ama tatlıya bağladık güldük geçtik.

"Ben seni sevmesem senle evlenir miydim aşk mektubu yazanlar avcunu yalasın." dedi benimki :KK70:
Benimki biraz kekolaşıp senin kirpiklerinin dizilişini bile kalbime kazımışım ben be dedi :)))) diz falan çöktü. Gülcem gülemiyorum.

Şey dedi ama sonra sen benim tanıdığım en akıllı, en maviş, en güZel, en geyiği çekilebilir kızdın. Benim için bir kriter değil tabuydun. Seninle evli olduğum için çok mutluyum:))

Güzel öZür dile dedikçe garibim güZel özür diliyorum diyor :))) hoş bir anı oldu bizim içinde. Cüzdanıda çöpe bastım hışımla:)) bence yasaklanmalı.

Back
X