Fotograf

Sepesel

Küsmek istiyorum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Mart 2018
1.645
3.217
53
37
kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka

Öyle bir şart olup olmadığını bilmiyorum ama bi daha deneyin bu sefer salinizi evde kaslarınız görünecek şekilde bir model bağlayın . Çok güzel şal modelleri var internette. Eminim sizde kendinize yakışan bir model bulup yaparsinuz

http://www.fotografmania.com/biyome...i-cekim-esnasinda-dikkat-edilmesi-gerekenler/

8.) Biyometrik fotoğraf başörtülü- türbanlı şekilde çektirilebilir. Buradaki ölçü yüzün örtülmemesidir. Yüz alenen ortaya çıkacak şekilde baş örtüsünün hiçbir mahsuru yoktur. Başörtüsünde dikkat edilecek diğer bir husus kaşların kapanmamasıdır. Kaşlarda gözler gibi alenen ortaya çıkmalıdır. Zaman zaman başörtüsü veya başörtüsünün gölgesi yüzü veya yüz detaylarını kapatabilmekte ve de sorun oluşmaktadır. Dediğim gibi yüzü ve detayları açık şekilde ortaya koyacak başörtüsünün biyometrik fotoğraf için hiçbir mahsuru yoktur. Başörtüsünün tesettür şeklinde olup olmaması da hiç bir şeyi etkilemez.

Biyometrik fotoğrafta tüm yüz hatların görünmeli evet.
Bu arada kaşının kulağına kadar uzun olmasını hayal edemedim:) çok hoş değildir bence
Yok yok valla kötü degil,yay kaşlıyım:KK14:
Yani görüntü güzel ama şalı arkaya ittirince kendimden nefret ettim

ayrıca biyometrik fotoğraflarda güzel çıkanı görmedim. kimlikte de siyah beyaz, minicik, pikselli bişey oluyor.
çok takmayın.
Hadi ya öyle mi oluyo,hiç yeni kimlikli birini görmedimki fotosuna bakayım
Bizim evde sadece bebegimin kimligi yeni
Ayy valla dediginiz gibiyse rahatladım

Başka fotocuya gidin biyometrik de olsa fotocudan fotocuya değişiyor.
O kadar suratsız ki kimlik fotom , nüfus mudurlugundeki diğer insanlarınkine göz ucuyla baktım gulenler saçları önde olanlar vs. Allah'ım bu benim kaderim her yerde bahtsizlik diye düşünmüştüm.

kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka

Benim kaşımın kuyruk kısımları uzun saçlarımı kulak arkasına koymamı istemişti. Baya baya eşgal bir fotoğraf oldu ve biometrik fotoğrafta güzel çıkabilmeyi başarabilen bir insan olduğunu sanmıyorum. boynunuz açık kalacak şekilde, bone takar gibi örtünüzü taksanız olmaz mı?

saka bir yana konu sahibi,
illa ki biyometrik isinde de musteriyi memnun edebilen fotografcilar vardir,
bence madem bu kadar kafaniza takip uzulmussunuz,
sehrinizdeki en iyi fotografciya gidin, fazladan odeme yaparsiniz belki ama en azindan istediginiz gibi olur.

tabi kurala uymaniz da sart, saliniz hic gozukmeyecekse, sapkayla falan cekinseniz daha mi guzel olur acaba, bir evde telefonla deneyin gitmeden isterse.

Back
X