• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fotograf

Benim kaşımın kuyruk kısımları uzun saçlarımı kulak arkasına koymamı istemişti. Baya baya eşgal bir fotoğraf oldu ve biometrik fotoğrafta güzel çıkabilmeyi başarabilen bir insan olduğunu sanmıyorum. boynunuz açık kalacak şekilde, bone takar gibi örtünüzü taksanız olmaz mı?
İyi fikir aslında,bugune kadar hüç öyle yapmadım ama denemekte fayda var,
Olmazsada artık sorun etmem herhalde,herkes kötü cıkıyomuş sonuçta

Kim icat etti acaba bu biometrik olayını
Allah onu bildigi gibi yapsın:))

valla benimki at hırsızı gibi
üstelik pasaportum 10 yıllık :kahve:

:-) makyaj olmasın dediler bana birde. Zaten çok beyazım. Saçlar arkada toplu olsun dediler. Kireç gibi bir yüz, yapışmış saçlar, gülmeyin dedikleri için sabit ölü balık gibi bakan bir fotoğraf :-)
Kader utansın ahahahh

İyi fikir aslında,bugune kadar hüç öyle yapmadım ama denemekte fayda var,
Olmazsada artık sorun etmem herhalde,herkes kötü cıkıyomuş sonuçta

Kötü ne kelime ama kimlikte foto bit kadar olduğundan sorun etmeyin.. foto ekledim bir tane bu şekilde örterseniz çok sorun olmaz sanırım.

Eklentiler

• stilinizi-yenileyecek-bone-sal-baglama-modelleri-9618347_3852_m.webp
    stilinizi-yenileyecek-bone-sal-baglama-modelleri-9618347_3852_m.webp
    18 KB · Görüntüleme: 126
Üzülme bütün biyometrik fotolar iğrenç çıkar .Zaten kimliğe de siyah beyaz basiliyorlar. Daha çirkin oluyorsun.
Hepimiz oyleyiz ^^
Benim daha kötü bir anım var.
İlk pasaport fotoğrafım için gittiğimde 'makyaj yasak' -saçlar toplanacak falan demişlerdi. Gittim ebleh ebleh bir resim cekindim. Sonra baktım başka insanlar makyaj da yapmış, saçını da örmüş etmiş. Herkes çirkin ama kimse benim gibi patates değil:)
Bu sene yeniletmem gerekiyordu, bu sefer on yıllık. Kuaföre toplattım saçımı,makyajimi yaptım,üstüme beyaz fonda güzel çıksın diye lacivert kıyafet giydim falan... Yine iyi kötü bir resim çektirdim.
Derken pasaport randevusunda o güzel fotografimi evde unutmuşum! Randevu saatim geçmesin diye koştur koştur şipşakçi bir fotoğrafçı buldum sabah dokuzda taranmamis saçlarım,çirkin kıyafetim ve sıfır makyajla acele acele yeni bir ebleh resim çektirdim. Artık on sene bu çirkin fotoğraflayim... Ve görsen , gerçekten tövbe estagestağfirullahlik bir resim yani.
Napacan :KK76:
Bence o fotoyla kimliği çıkar,cüzdanına ters çevirip koy :)) ben öyle yapıyorum

Boş verin nasıl çıkarsa çıksın ya, albüme koyacak değilsiniz. Bir de kimliğe renkli koymuyorlar, siyah beyaz koyuyorlar, zaten bir halta benzemiyor.

Bu arada bir tek biz katil gibi çıkmışız zannediyordum, burayı okuyunca rahatladım. Zira ben de beş dakika önce kavgadan gelmişim gibi görünüyorum. =)

yüz hatların ve kac ucun gözükmesi şart var evet ama kulak ne akala. Bende çektirmiştim hattaç
Yok bana kulak görünsün demedi,kulakla kaş ucunun arasındaki boşluk görünsün dedi
Kaşımın boyu uzun oldugu için o boşlugu bi türlü gösteremedim:)

:-) makyaj olmasın dediler bana birde. Zaten çok beyazım. Saçlar arkada toplu olsun dediler. Kireç gibi bir yüz, yapışmış saçlar, gülmeyin dedikleri için sabit ölü balık gibi bakan bir fotoğraf :-)
Kader utansın ahahahh
yine sizin saçlar topluymuş benim saçlar omuz hizasında bir yanı kulak memesi civarında bir yanı omuzlarda
zalım şipşakçı saçlarınız simetrik durmuyor dese aynada düzeltcem birde ben bembeyazımdır ama ne hikmetse
fotoda ispanyol anarşikleri gibi çıkmışım ne esmer ne sarışın boz bir ten rengi ayyy devamını anlatamiciimmm :kahve:

Üzülme bütün biyometrik fotolar iğrenç çıkar .Zaten kimliğe de siyah beyaz basiliyorlar. Daha çirkin oluyorsun.
Hepimiz oyleyiz ^^
Benim daha kötü bir anım var.
İlk pasaport fotoğrafım için gittiğimde 'makyaj yasak' -saçlar toplanacak falan demişlerdi. Gittim ebleh ebleh bir resim cekindim. Sonra baktım başka insanlar makyaj da yapmış, saçını da örmüş etmiş. Herkes çirkin ama kimse benim gibi patates değil:)
Bu sene yeniletmem gerekiyordu, bu sefer on yıllık. Kuaföre toplattım saçımı,makyajimi yaptım,üstüme beyaz fonda güzel çıksın diye lacivert kıyafet giydim falan... Yine iyi kötü bir resim çektirdim.
Derken pasaport randevusunda o güzel fotografimi evde unutmuşum! Randevu saatim geçmesin diye koştur koştur şipşakçi bir fotoğrafçı buldum sabah dokuzda taranmamis saçlarım,çirkin kıyafetim ve sıfır makyajla acele acele yeni bir ebleh resim çektirdim. Artık on sene bu çirkin fotoğraflayim... Ve görsen , gerçekten tövbe estagestağfirullahlik bir resim yani.
Napacan :KK76:
Bence o fotoyla kimliği çıkar,cüzdanına ters çevirip koy :)) ben öyle yapıyorum
Şansızlıgında bu kadarı:KK70:

:) Ne tatlısın ya
Malesef çok özeniyorlar ,bende kiralık katil gibi çıktım ama yapacak birşey yok.
Senin ki biraz da abartmış olabilir.
Başka fotocuya git otur koltuğa ,mümkünse biraz yakışıklı olsun de :)
Allah iyliğinizi versin bu hasta halimle güldürdünüz beni :KK70:

kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Pasaport neyse de kimlikler siyah beyaz herkes birbirine benziyor usa’da göstersen terörle mücadele sorguya çeker. O yüzden çok umursamayın.

Ben de baş örtlüyüm. Pasaportumdaki fotoğrafı görsen değil turist mülteci demeye dilin varmaz. Öyle böyle kötü değil. Kızkardeşim sırf eğlenmek için üniversiteye giderken aldı yanında götürdü. Canı sıkılınca bakıp gülecekmiş hanımefendi. :bicak: Yani tamam çok fotojenik bir insan değilim ama bu kadar da çirkin olamam. insanlar beni böyle mi görüyor diye dehşete düştüm gördüğümde. Fotoğrafçı da sanki sanatsal bir çalışma yapmış gibi hah çok iyi oldu filan dedi. Dedim adam ne yapsın malzeme ortada daha güzel çıkamıyorum sanırım :işsiz: Yine de normalde o şekilde kullanmıyorsan boynunu açıkta bırakacak şekilde örtünme derim. Pek uygun bulmuyorum onu.

Sirf bu biyometrik yüzünden kimligimi yenilemiyecem sonuna kadar :))

kızlar bu mu dert diyeceksiniz bazıları ama evet bana dert oldu,fotografcıdan gözlerim dolarak çıktım sinirden
Altı yıldır türbanlıyım
Kimlikte hala başı acık fotom var
Malum kimliklerin degişmesi gerwkiyo
Biometrik fotograf için fotografcıya gittik
Tabi heyecanlıyım ilk defa başı kapalı vesikalık cektircem cünkü,en güzel şalımı taktım falan
Fotografcı dediki kaşlarının ucu götünecek ve ayrıca biraz boslukta görünecek
Şalımı o kadar arkaya kaydırdımki yok yani görünmüyo cünkü kaşımın boyu uzun,nerdeyse kulagıma kadar:)
Aynı suriyeliler gibi oldu arkaya kaydıra kaydıra ,sonra sinirim bozuldu neyse başka zaman gelirim deyip cıktım,foto cektirmedim yani
Ya gercekten böyle bi şart mı var,saçla kaşın bitimindeki o boşluk görünmeli mi mutlaka
Kaşını aldırıp kısaltzan ?

:)

Benim ilk kimliğimde ille de kulağın görünecek demişti :D Hastamısınız nesiniz yahu demiştim :)) Tekrar yeni kimlik çıkardığımda çekildiğim fotom gayet iyi.
Birazda fotocuya bağlı.

Gercekten bunun icin gozleriniz mi doldu?
Kimin kimliginde guzel foto var ki, ben o korkunc biyometrik fotografimi isyeri kartima bile koydum, boynumda asili geziyorum, insanlar resmime bakip aaa pelin aslinda cirkinmis diyecek değiller ya...

Back
X