fotografçı nişan albümümüzü izinsiz kullanıyor

zahter

tazedagkekigi.blogspot
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2006
2.078
31
358
Kocaeli
aranızda avukat olan varsa yardımcı olmanızı istiyorum. geçen yıl nişan için fotograf çektirdik ve fotografçı berbat photoshop yapılmış bir albüm verdi. ben kendisine emeği karşılığında para verdiğimi ve bunları kabul etmediğimi söyledim. tartıştık. Resimlerin negatiflerini istedim. parayla satarız dediler. şikayet edeceğimi söyledim. cumhurbaşkanı gelse bu resimleri alamaz dediler. kavga büyüyünce stüdyo ortaklarından birisi albümü tekrar rötuşsuz yapalım dedi. bende kabul ettim. eski albümü verdik yenisi yapıldı aldık. problem bitti. ama eşimin bir arkadaşı aynı stüdyonun gelen müşterilerine bizim albümümüzü gösterip pazarlık yaptığını öğrendik. ben tanımadığım hiçbir kimseye özel resimlerimin gösterilmesini kabul etmiyorum. şikayet etmek istiyorum. ama bazı hukuk forumlarında fotograflar artık onların gibi bir yorum okudum. böyle birşey varmı. ben onlara çektikleri resimlerin ve yaptıkları albümün parasını ödedim. benden resimlerimizi böyle sermaye gibi kullanmaya izin almadılar. çok sinirliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…