Fotoğrafcilik

YAni sen yapamazsin demek için mi yoksa bilgi vermek için mi yazdığınızı anlamadım ama bende mesela ilki daha ağır basıyor. Çünkü uslubunuz oyle. Ben bu işin teknik kısmını internet gibi bilgi coplugunden değil işin uzmanından yani donanımlı kurslara giderek öğreneceğim.orasi ayrı benim sormak istediğim kısım çok ayrı. Ayrıca dediğiniz gibi çekim yapan hiç hormedim kinaye olsun diye değil gerçekten görmediğim için soyluyorum ben Nevşehir'de yaşıyorum da gerçekten samimi iseniz o zaman yardımcı olun ne dersiniz mesela

benden ziyade isizn ihtiyacınız var gibi. ben bütün bunları akademik düzeyde çalışmış insanlardan dinledim. teşekkürler.
Günümüzde gerçekten akademik olarka lisans düzeyinde veya yl yapan insanlar mı fotoğrafçı oluyor anlamadım. Yani yapabilirsin kardeşim ama şöyle şöyle demek yerine kompozisyona kadar indirmissiniz ne alaka mesela. Ben yeteneğim ve ilgim olduğunu belirttim zaten olmasa dusunmem bu konuyu. Ben hiç diplomasi olan fotografci görmedim zaten artık kimse okul tavsiye etmiyor direkt belge al geç deniliyor hala akademi diyorsun ben de öğretmenim ama doçent hocam hiç alanda öğretmenlik yapmamıştı mesela

benden ziyade isizn ihtiyacınız var gibi. ben bütün bunları akademik düzeyde çalışmış insanlardan dinledim. teşekkürler.
Tamam en iyi fotografci sensin dersem susacak misin neyi kanitlamaya çalışıyorsun. Sana ing hesabımı atacağım inşallah bir baslayayimda onda görüşürüz. Tripotla mi çekmişim reflektör mu kullanmosim yok döner sarı lamba mi eklemisim arabamın farını mi açmışım çekerken sonra detay veririm ciniims iyi aksamlar

kendinizi bu denli ezik bir pozisyona sokmasaydınız keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…