Cok güzel ve manali bir paylasim canim tesekkürler...vereliniortak
Yaradan ne veriyorsa hayirlisi versin derim hep, isinden, esinde, asinda, evladinda.....insallah bizlerde ana babalarimiza hayirli evlad olmusuzdur, oluyoruzdur...bilemeyiz....onlarin hakki ödenmez ya gerci...yinede helal etmeleri icin elimizden geleni yapmaliyiz...a.s
Lakin ana baba olmak kusursuz olmakta degil bir yandan.....bazen onlarda hatalar yapiyor, ceremesini evladlarina cektiriyor....dogrumakla ana olunmadigi gibi, sadece evinin alisversini yapmaklada baba olunmuyor....SEVGI....evladina verebilecegin en güzel ve en kiymetli hediyen budur....malesef o kadar cok cocugunu sevgisinden mahrum birakan Anne babalar varki, inanilir gibi degil...
Ben bu yasima kadar ne rahmetli Annemden nede Babamdan kizim seni seviyorum kelimerlini duymadim....ha sevmiyorlarmiydi? Tabiki evet...ama keske sadece kalpleri degil dilleride söyleseydi....hergün bile degil...ayda yilda bir söyleselerdi...
Cocugnun sana daima sevgi saygi ve sefkat ile yaklasmasini istiyorsan ilk önce sen cocugna sevgini göstereceksin, saygili olacaksin ve sefkatli yetistireceksin....
Merhametli, vicdanli bir yetiskin olmasini istiyorsan önce sen cocugna merhametli olacaksin,
Ne ekersen onu bicersin....Evlad böyle birsey.