fotoğraf çekmeyi seviyorum.tabi ki profösyönel değilim.ama baktığımda güzel bir şey görüyorsam hemen onu kare içine alıyorum.sizlerle paylaşmak güzel...
annemin evi tek katlı ve doğayla içiçe.çok güzel bir yer ,arkada dere var.tabi doğa olan yerde hertürlü börtü böcek mevcut.annemin evinin duvarına tırmanan bir kertenkele ...çekmezsem olurmu..kaydirigubbakcemile3
fotolar cok güzel canim, bende cekmeyi cok seviyorum, bir ara gazetecilk yapmistim ordan baya ögrendim, güzel manzaralar cikiyor ortaya, ama kendine makine al, bak gör nasil oluyor, öyle fazla pahali profesyonel büyük makineye gerekte yok, 6 piksel bile cok iyi , marka farketmiyor ama olympus, kodak canon önerebilirim
fotolar cok güzel canim, bende cekmeyi cok seviyorum, bir ara gazetecilk yapmistim ordan baya ögrendim, güzel manzaralar cikiyor ortaya, ama kendine makine al, bak gör nasil oluyor, öyle fazla pahali profesyonel büyük makineye gerekte yok, 6 piksel bile cok iyi , marka farketmiyor ama olympus, kodak canon önerebilirim