Fotoğraflarımı kullanılmış, sinirlerim bozuldu.

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.904
7.948
158
Herkese günaydın, moralim çok bozuk.

Ben sosyal medya hesabı kullanmayan biriyim, sadece WhatsApp kullanıyorum o da haberleşmek için. Bir arkadaşım bir anonim chat sitesinde benim fotoğrafımla açılmış hesap görmüş. Sanırım benim fotoğrafımı kullanarak samimi konuşmalar yapılmış ayrıca bu hesaptan. Twitter instagram gibi siteler bu konuda mağdura yardımcı oluyor ama bu tarz chat siteleri aynı kolaylığı sağlamıyor. Bu arada kullanılan fotoğraflarım normal fotoğraflar, WhatsApp profil fotoğrafı yaptığım. Yani bunları kimin aldığını da bilmiyorum.

Şimdi ben o iğrenç hesabı kapatamazsam ne yapacağım? Yarın bir erkek arkadaşım olsa veya evlensem o zaman nolacak? Yani karşımdaki insan o hesaba denk geldi, benim o saçmasapan sitelerde gezen biri olduğumu düşünecek vs. Sinirlerim çok bozuk, uyuyamadım doğru düzgün. Başına buna benzer bir şey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor?

Edit : siteyle iletişime geçtim, mail attım kapattılar hesabı sağolsunlar. Herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için, umarım kimse yaşamaz böyle sıkıntılı bir durumu. Çok dikkatli kullanmak lazım interneti, artık WhatsApp 'a bile fotoğraf koymam.

Son düzenleme:
Sen girip gordun mu o hesabi ? yani gercekten var mi ?
Bilisim suclarina basvurabilirsin.

Sen girip gordun mu o hesabi ? yani gercekten var mi ?
Bilisim suclarina basvurabilirsin.
Gördüm.

Nette şikayet kısmı var, birisi polise gittiğinden bahsetmiş ama polis bir şey yapamayacağını, sitenin Türkiye temsilcileri olmadığını vs söylemiş. Birçok insanın başına gelen bir saçmalık bu.

Gerçekten sinirlerim bozuldu ya.

Hangi ülke ise dil bilen biri ile mail atsan.En son bunu dene.Ama bildiğim kadarıyla türkiye temsilcileri olmali

gerekirse davaya ver ne gerekiyorsa hic usenmeden yap ilerde gercekten cok zorluk cekersin

Watsapta yabanci kimse yoktur ki akrabalar arkadaslar
Kim boyle fena biseyi yapar ki
Buna yogunlassaniz sizi cekemeyen bi arkadas ya da eski sevgili falan

Watsapta yabanci kimse yoktur ki akrabalar arkadaslar
Kim boyle fena biseyi yapar ki
Buna yogunlassaniz sizi cekemeyen bi arkadas ya da eski sevgili falan
Bazen çok tanımadığım insanları da eklemek zorunda kalıyorum, sosyal projeler vs için ya da okulda grup ödevleri oluyor aynı grupta oluyoruz pek tanımadığımız insanlarla. Onlardan olabilir veya geçmişte sevdiği çocuk ona pas vermedi benle ilgilendi diye arıza çıkaranlar olmuştu onlar da olabilir bilemiyorum gerçekten çok gerildim.

Bi hesap ac bakalim erkrlek olarak o sitede.Kimmis ogren bu adiligi yapan.
İsmini arkadaşım sormuş benim fotoğrafımı görünce. Uyduruk bir isim söylemiş, o isimde kimseyi de tanımıyorum. Zaten bu adiliği yapan kendi ismini vermez.

Buluşma iste yada tel no isteyip öğren işte msjlasalim foto atarız dersin numarasını al gerisi gelir inşallah

İyi de senin fotonu kullanan senin adini soylemesi gerekmiyor mu eger is senin basini yakmaksa
Seni goren arkadasa guveniyor musun ? Onun ne isi varmis ki oyle sitelerde
O erkek, orada sohbet falan ediyor insanlarla orada görmüş. Güveniyorum çok eski bir tanıdığım, abi gibidir. Zaten görünce şaşırmış falan.

İsim olarak benim ismimi vermemiş uyduruk bir isim söylemiş nedenini bilmiyorum.

Valla evlenecegin adamdan ziyade kendin rahatsiz oldugun icin bu isin caresini bulmalisin
Seninle evlenecek adam zaten sana inanacak ve guvenecektir.O en sonki dusunecegin is.
Evet ama ben kendimi biliyorum, karşımdaki kişi beni direkt bilemez ki. Tabiki tek derdim o değil, ilk rahatsızlığım fotoğrafım kullanılarak erkeklerle konuşulması. Gerçekten sinirden başıma ağrılar giriyor, napacağımı bilmiyorum.

Sana bahseden arkadaşının o sitede ne işi varmış? İyi bir arkadaş mı? Benim direk aklım o geldi.

Sana bahseden arkadaşının o sitede ne işi varmış? İyi bir arkadaş mı? Benim direk aklım o geldi.
Şöyle ki, site chat sitesiymiş üniversite öğrencileri falan çoğunlukta. Tanıdığım kişi de erkek, orada sohbet falan ediyormuş beni (fake profili) görünce şaşırmış zaten çünkü biliyor benim öyle yerlerde işim olmaz, sosyal hesaplarım bile yok. Sonra da bana söyledi işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…