Gördüm.Sen girip gordun mu o hesabi ? yani gercekten var mi ?
Bilisim suclarina basvurabilirsin.
gerekirse davaya ver ne gerekiyorsa hic usenmeden yap ilerde gercekten cok zorluk cekersinGördüm.
Nette şikayet kısmı var, birisi polise gittiğinden bahsetmiş ama polis bir şey yapamayacağını, sitenin Türkiye temsilcileri olmadığını vs söylemiş. Birçok insanın başına gelen bir saçmalık bu.
Gerçekten sinirlerim bozuldu ya.
Bazen çok tanımadığım insanları da eklemek zorunda kalıyorum, sosyal projeler vs için ya da okulda grup ödevleri oluyor aynı grupta oluyoruz pek tanımadığımız insanlarla. Onlardan olabilir veya geçmişte sevdiği çocuk ona pas vermedi benle ilgilendi diye arıza çıkaranlar olmuştu onlar da olabilir bilemiyorum gerçekten çok gerildim.Watsapta yabanci kimse yoktur ki akrabalar arkadaslar
Kim boyle fena biseyi yapar ki
Buna yogunlassaniz sizi cekemeyen bi arkadas ya da eski sevgili falan
İsmini arkadaşım sormuş benim fotoğrafımı görünce. Uyduruk bir isim söylemiş, o isimde kimseyi de tanımıyorum. Zaten bu adiliği yapan kendi ismini vermez.Bi hesap ac bakalim erkrlek olarak o sitede.Kimmis ogren bu adiligi yapan.
Aynen,böyle yap öğren gekerni yap sonra.Bi hesap ac bakalim erkrlek olarak o sitede.Kimmis ogren bu adiligi yapan.
O erkek, orada sohbet falan ediyor insanlarla orada görmüş. Güveniyorum çok eski bir tanıdığım, abi gibidir. Zaten görünce şaşırmış falan.İyi de senin fotonu kullanan senin adini soylemesi gerekmiyor mu eger is senin basini yakmaksa
Seni goren arkadasa guveniyor musun ? Onun ne isi varmis ki oyle sitelerde
Evet ama ben kendimi biliyorum, karşımdaki kişi beni direkt bilemez ki. Tabiki tek derdim o değil, ilk rahatsızlığım fotoğrafım kullanılarak erkeklerle konuşulması. Gerçekten sinirden başıma ağrılar giriyor, napacağımı bilmiyorum.Valla evlenecegin adamdan ziyade kendin rahatsiz oldugun icin bu isin caresini bulmalisin
Seninle evlenecek adam zaten sana inanacak ve guvenecektir.O en sonki dusunecegin is.
Şöyle ki, site chat sitesiymiş üniversite öğrencileri falan çoğunlukta. Tanıdığım kişi de erkek, orada sohbet falan ediyormuş beni (fake profili) görünce şaşırmış zaten çünkü biliyor benim öyle yerlerde işim olmaz, sosyal hesaplarım bile yok. Sonra da bana söyledi işte.Sana bahseden arkadaşının o sitede ne işi varmış? İyi bir arkadaş mı? Benim direk aklım o geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?