Fotoğraflarımı kullanılmış, sinirlerim bozuldu.

o arkadaşın güvendiğin biri mi, belki de o yapmıştır, insanın aklına herşey gelir valla, sosyal medyayı bırakıp özel chat sitelerinde yazışan kaç kişi kaldı ki
Güvendiğim biri, zaten şikayet et falan diye bana akıl veren de o. Valla bilmiyorum yazışanlar var demek ki, napıyorlarsa yapsınlar ya benden uzak olsunlar da.

Evet sadece WhatsApp kullanıyordum orada bile başıma gelene bakın. Sosyal medya kullanan insanlar nelerle uğraşıyordur kim bilir.

O kişi abim gibi bir şey, zaten şikayet et falan diyen de o.

Çevremde böyle bir şey yapabilecek insanlar var maalesef. Kesinlikle arkadaşım değiller ama mesela bir tane kız vardı, hoşlandığı erkek benimle ilgileniyor diye çok değişik şeyler yapmıştı. İnanın ben şok geçiriyorum insanlardaki ruh hastalığı potansiyelini gördükçe.

Instagram hesabim acik boyle bir sey yasamadim.hangi siteymis o merak ettim ben de.

kıza arkadaşınız mesaj atsın, bu benim arkadaşımın fotoğrafı, senin derdin ne neden kendi resmini koymuyorsun desin. zaten hesabı kapatır muhtemelen.

WhatsApp da seni gören birisi
Ve bunu sana haber veren kişi...
Aynı kişiler olabilir dikkat et.. chat sitesinde nasıl bi tesadüfmüş ki senin resminde olan birini görüyor.. aynı kişi bnce.

İngilizce bilen biri siteye şikayette bulunsa sorun direk çözülür bence.

Benim de burada paylaştığım bir fotoğrafı haberim olmadan instagram satış sayfasında kullanmışlardı.

Direkt sayfanın altına yorum olarak şikayet edeceğimi ve insanları kandırdıklarını yazdım. O fotoğrafı paylaşarak beni onlardan ürün almışım gibi tanıtıyorlar.
10 dk. İçinde fotoğraflarımı kaldırdılar.

Site iletişim adreslerinden iletişime geçmeye çalışın şikayet edin. Bu yapılan tamamen suç.

Benimde eski facebook fotoğraflarimla sahte hesap acmislardi şikayet ettim o bile kapanmadi. Polise vs gitmedim ne hali varsa görsün dedim :)) Şimdi WhatsApp inst kullaniyorum herkese de açık başıma onun dışında bi olay gelmedi. Fake hesap acarlarsa da umrumda olmaz sonuçta normal resimler

hangi site o yaw? rica etsem özeldne falan yazsanız? hayır ben de işkillendim şimdi, madem bu kadar kolay biz de bi girip bakalım kendimizi kontrol edelim

Watsapptan alinmissa sizde kayitli biri almis oluyor bu resmi degilmi

Siteyle iletişime geçtim, hesabı kapattılar. Çok teşekkür ederim tavsiyeler için.

Umarım kimsenin başına gelmez, çok dikkatli olmak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…