Güvendiğim biri, zaten şikayet et falan diye bana akıl veren de o. Valla bilmiyorum yazışanlar var demek ki, napıyorlarsa yapsınlar ya benden uzak olsunlar da.o arkadaşın güvendiğin biri mi, belki de o yapmıştır, insanın aklına herşey gelir valla, sosyal medyayı bırakıp özel chat sitelerinde yazışan kaç kişi kaldı ki
Evet sadece WhatsApp kullanıyordum orada bile başıma gelene bakın. Sosyal medya kullanan insanlar nelerle uğraşıyordur kim bilir.Zararın neresinden dönseniz kârdır. Artık resim koymazsınız WhatsAppa bile.
Ayrıca chat siteside olsa bir iletişim bölümü illa vardır. Şansınızı bir deneyin.
Tesadüfe bak bir arkadaşınız çetleşmek için bir siteye giriyor sizin resminizi görüyor.
Çevremde böyle bir şey yapabilecek insanlar var maalesef. Kesinlikle arkadaşım değiller ama mesela bir tane kız vardı, hoşlandığı erkek benimle ilgileniyor diye çok değişik şeyler yapmıştı. İnanın ben şok geçiriyorum insanlardaki ruh hastalığı potansiyelini gördükçe.Durumunuz için üzüldüm. Can sıkıcı gerçekten çözersiniz umarım ama bir şey sormak istiyorum. Çevrenizde böyle bir şeyi yapabilecek biri var mı? Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti kızın üşenmemiş tüm sosyal medya hesaplarından fotoğraf toplamışlar. Yeni hesap almışlar? Kim niye böyle bir şey yapar ki onun çevresinde çok vardı hadi yapabilecek de sizin de böyle ihtimal verdiğiniz var mı
WhatsApp da seni gören birisiGördüm.
Nette şikayet kısmı var, birisi polise gittiğinden bahsetmiş ama polis bir şey yapamayacağını, sitenin Türkiye temsilcileri olmadığını vs söylemiş. Birçok insanın başına gelen bir saçmalık bu.
Gerçekten sinirlerim bozuldu ya.
Gördüm.
Nette şikayet kısmı var, birisi polise gittiğinden bahsetmiş ama polis bir şey yapamayacağını, sitenin Türkiye temsilcileri olmadığını vs söylemiş. Birçok insanın başına gelen bir saçmalık bu.
Gerçekten sinirlerim bozuldu ya.
Watsapptan alinmissa sizde kayitli biri almis oluyor bu resmi degilmiHerkese günaydın, moralim çok bozuk.
Ben sosyal medya hesabı kullanmayan biriyim, sadece WhatsApp kullanıyorum o da haberleşmek için. Bir arkadaşım bir anonim chat sitesinde benim fotoğrafımla açılmış hesap görmüş. Sanırım benim fotoğrafımı kullanarak samimi konuşmalar yapılmış ayrıca bu hesaptan. Twitter instagram gibi siteler bu konuda mağdura yardımcı oluyor ama bu tarz chat siteleri aynı kolaylığı sağlamıyor. Bu arada kullanılan fotoğraflarım normal fotoğraflar, WhatsApp profil fotoğrafı yaptığım. Yani bunları kimin aldığını da bilmiyorum.
Şimdi ben o iğrenç hesabı kapatamazsam ne yapacağım? Yarın bir erkek arkadaşım olsa veya evlensem o zaman nolacak? Yani karşımdaki insan o hesaba denk geldi, benim o saçmasapan sitelerde gezen biri olduğumu düşünecek vs. Sinirlerim çok bozuk, uyuyamadım doğru düzgün. Başına buna benzer bir şey gelen var mı? Ne yapmam gerekiyor?
Meet me midir nedir. Neyse hallettim, kapattılar hesabı.Instagram hesabim acik boyle bir sey yasamadim.hangi siteymis o merak ettim ben de.
Evet öyle olmalı o yüzden iyice sinir oldum.Watsapptan alinmissa sizde kayitli biri almis oluyor bu resmi degilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?