Fotoğraflarımı kullanılmış, sinirlerim bozuldu.

VKontakte'ı diyodusunuz galiba evet cok ugrastırırlar hatta kaldırmazlar diye dusunuyorum

VKontakte'ı diyodusunuz galiba evet cok ugrastırırlar hatta kaldırmazlar diye dusunuyorum
Evet mail attım ama cevap yok. Ya bu ne saçmalık, o zaman herkes istediği birinin resmini alsın kullansın. Aşırı sinir oluyorum, birkaç arkadaşımın daha başına geldi.

Gelecekteki erkek arkadaşınız doğruyu anlatınca inanmayacaksa boş verin zaten öyle sevgiliyi.
Uygulamanın mail adresi müşteri hizmeti yok mu ulaşsanız olayı yargıya taşıyacağını söyleseniz?
Çok geçmiş olsun.

Bence hesap açın ve onu biliyormuşsunuz gibi yazın “seni bulamayacağımı sandın değil mi rezil, Allah seni kahretsin şimdi polise adını sanını vericem, ailene de söylüycem seni gören de insan sanar pes” gibisinden yem atın önüne.

watsapa resim asla koymam daha. asla. millet kafayı yemiş. savcılığa gitmek çözüm olabilir

O hesaba mesaj atin eger kaldirmazsa veya hesabi kapatmazsa savciliga vereceginizi soyleyin

Evelenecrğin adam o sitelerde geziyorsa evlenme bence. Fazla büyütmüşsünüz, direk isminizi verse, bilgilerinizi kullansa problem olurdu.

Mail attım ama cevap veren yok, instagram twitter kadar sorumluluk alan siteler değil. Aslında vereceksin mahkemeye görecekler ama öğrenciyim ve böyle bir davanın maddi yükümlülüğüyle uğraşamam maalesef.

watsapa resim asla koymam daha. asla. millet kafayı yemiş. savcılığa gitmek çözüm olabilir
Evet ya, sosyal medya kullananları düşünemiyorum. Gerçi burada okuyoruz kız tutup sevgilisini denemek için başka bir kızın fotoğrafını kullanıyor, rezillik resmen bu işler.

Evelenecrğin adam o sitelerde geziyorsa evlenme bence. Fazla büyütmüşsünüz, direk isminizi verse, bilgilerinizi kullansa problem olurdu.
Ama fotoğrafımı kullanarak insanlarla samimi konuşmalar yapması büyütülecek bir şey değil mi? Sonuçta o kişinin ben olduğumu düşünür herhangi biri görse.

Bu çok mantıklı erkek gibi konuş numarasını öğren hiç olmadı nerede yaşıyor adı falan da olsa olur
Arkadaşım sormuş buna, bi isim sallamış rastgele. Okuduğu okulu vs hiçbir şey söylememiş sadece İstanbul'da olduğunu biliyoruz ki zaten hemen hemen bütün arkadaşlarım İstanbulda yaşıyor.

o zaman kendiniz o profile mesaj atın mahkemeye verdiğinize dair korkup kaldırır umarım...

Arkadaşım sormuş buna, bi isim sallamış rastgele. Okuduğu okulu vs hiçbir şey söylememiş sadece İstanbul'da olduğunu biliyoruz ki zaten hemen hemen bütün arkadaşlarım İstanbulda yaşıyor.
Öyle dan dun sormayin erkek gibi konuşun bir iki ay flört edin sonra numara isteyin

o arkadaşın güvendiğin biri mi, belki de o yapmıştır, insanın aklına herşey gelir valla, sosyal medyayı bırakıp özel chat sitelerinde yazışan kaç kişi kaldı ki

Zararın neresinden dönseniz kârdır. Artık resim koymazsınız WhatsAppa bile.
Ayrıca chat siteside olsa bir iletişim bölümü illa vardır. Şansınızı bir deneyin.
Tesadüfe bak bir arkadaşınız çetleşmek için bir siteye giriyor sizin resminizi görüyor.

Durumunuz için üzüldüm. Can sıkıcı gerçekten çözersiniz umarım ama bir şey sormak istiyorum. Çevrenizde böyle bir şeyi yapabilecek biri var mı? Benzer bir durum arkadaşımın başına gelmişti kızın üşenmemiş tüm sosyal medya hesaplarından fotoğraf toplamışlar. Yeni hesap almışlar? Kim niye böyle bir şey yapar ki onun çevresinde çok vardı hadi yapabilecek de sizin de böyle ihtimal verdiğiniz var mı

Profil resminizi "herkese açık" yapmayın..

O zaman normal arama dahi yapsanız resminizi tüpçüde görür, pizzacıda, bakkalda..insanlar iyice garipleşti artık kimsseye güven olmuyor.hemen ekleyip wp resmine bakıyorlar.

Bimere şikayette bulunun..belki sonuç alırsınız..geçmiş olsun gerçekten sinir bozucu bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…