kesinlikle perdeleri kapatmalısın. tablo ve sehpalar çok sırıtmış. perdeleri kapatman en güzeli bence bir de ayaklı saatlerden kullanabilirsin veya lambader çok hoş duracaktır
yani ben fonsuz düşünemiyorum perdeyi yaa çıplakmış gibi geliyo bence kesinlikle yaptır derim çok koyu olmayacak şalilde kahve tonlarında fon ve önüne sehpa ya da fiskos ve abajur ve çerçeveler harika oluyo sıcak bi ortam oluşturuyo..
aslında pileli daha iyi gider gibi yaa sonuçta senelerin modesi hiç de değişmiyo japon bu gün var yarın yok...bir de pileli daha ağır durur mesela bu tarz bi abajur alsanız arkada hoş duracaktır bence..iki pencerem var.ozamanda japon perde önermiştiniz.ama camın birinde kapı var oraya japon perde kullanışlı olmaz diye düşünmüştüm.yada oraya olmazsa olmaz gibi geliyor.bu nedenle sanırım pileli olacak ama hala kararsızım fon şekli konusunda.
önce şu fon işini halletmeliyim gerçekten.çok sağolun fikirler için.
Eki Görüntüle 635163 Eki Görüntüle 635164
BU KÖŞEYİ SİZCE NASIL DÜZENLEMELİYİM.perdeleri tamamen çekip o köşeyi kapatabilirim.(bunu çok istemiyorum.kişiselleştirmek istiyorum o köşeyi)
1.fotodaki gibi diğer duvarıda açıp orayıda büyüklü küçüklü .çerçeveler kullanabilirim.
yada fon yaptırıp duvarla bi zıtlık oluşturabilirim.siz ne önerirsiniz
birde fotoğraf boyutu nasıl küçültülüyorçperdelerin tamamen çekili halide vardı ama büyük geldi.
daha sonrada kırmızı yastıklar düşünüyorum eğer pano olursa
yok canım kapaat derken perdeleri tam kapat köşelerde birleştir yani. sehpayı falan da kaldır bi tane saat al ayaklı ya da lambader. eğer durumum yok diyorsan boş kalsın sehpa yakışmamış arayakapatmalısın derkenne kastettiniz.o sehpalar ve tablo orada değil.onları idareten koymuştum kırmızı nasıl oluyor diye bakmak için.
aslında pileli daha iyi gider gibi yaa sonuçta senelerin modesi hiç de değişmiyo japon bu gün var yarın yok...bir de pileli daha ağır durur mesela bu tarz bi abajur alsanız arkada hoş duracaktır bence..
Canım görünen duvarı duvar kağıdıyla kaplayıp .Şık çerçeveli küçük resimler asabilirsin yada duvarında astığın tabloyu değiştirip daha şık dekoratif tablo kullanmanı tavsiye ederim.
fotoğraf koyarsanız çok sevinirimKüçük kelebek aynalar var boy boy onlardan bir duvarın aşağıya yakın kısmından başlatıp diğer duvarada yukarı doğru devam edip bütünleyebilirsin altınada şık bir biblo olabilir ben kendi evimi öyle yaptım çok güzel durdu unutmazsam akşam resmini çeker eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?