Çökme arttı mı? Hayrola? Nazal valv yetmezliği demişsin. Derin nefes aldığında burnunda çökme artıyor o zaman. Benim de sağ taraf daha çökük diğer tarafa göre. Ama nefes alınca inmiyor. Benim tam 2 ay oldu. Senin de o civarlarda galiba. Ama senin burnun güzeldi ya. Aylin3333 gibi mi olmaya başladı? İnşallah iyi olursunuz.Benim de gidişat sizinki gibi. Yarın farklı bir doktordan görüş alacağım. Revizyon araştırması yapıyorum. Ahmet İslam içime sindi. Özellikle nazal valv yetmezliği konusunda kendine has bir tekniği varmış.
Psikolojik olarak bitmiş durumdayım. İki günde iki kiloya yakın verdim. Çok zor bir süreç, kime güveneyim bilmiyorum. Maddi kısmı da işin cabası. Üstelik garantisi yok.
Derin nefeste yanlar ve delikler yapışıyor hafif. Görüntüde belirgin bir deformite yok. Ama ben ona göre daha kalın deriliyim zaten. Gitgide artacak diye korkuyorum. Bir terslik var çünkü.Çökme arttı mı? Hayrola? Nazal valv yetmezliği demişsin. Derin nefes aldığında burnunda çökme artıyor o zaman. Benim de sağ taraf daha çökük diğer tarafa göre. Ama nefes alınca inmiyor. Benim tam 2 ay oldu. Senin de o civarlarda galiba. Ama senin burnun güzeldi ya. Aylin3333 gibi mi olmaya başladı? İnşallah iyi olursunuz.
Birinci fotoğraf sonrası, ikinci öncesi bi daha bakın derim:))bence önceki halinizden yine daha iyi burnunuz çökmenize gerek yok. doktorlarla birebie görüşün. üç doktora da gidin. bnm de burnumu biri yapmak istemedi misal. doktorlar burun seçiyor. yalan söylemelerinden daha iyi ama hiç yapmamaları.
üzülmeyin, yapılır.
Ne kadar oldu revizyon olalı? Bir de ne probleminiz var hala? Güzel görünüyor, nefes problemi yoksa gerisini boşverin.Revizyon sonrasıda bu..maalesef halen iyi değil ama şükür ki önceki ilk ameliyat sonrasından daha iyi
Bende kırılma da yapıldıHangisi önce hangisi sonra anlayamadim,şayet birinci foto yani burun ucu şiş ve düşük olan ilk resimse benim revizyondan onceki halime cok ama cok fazla benziyor..Burunda kırma işlemi yaptirmadigim icin sadece torpuleme ve burun ucu kaldirma yaptirdigim icin şu attığınız birinci fotodaki görüntünün birebir aynisi olusmustubaska doktora gidemeyecegim icin ve burnumun icini baska doktordan cok kendisi bilecegi icin bir yil sonrasinda yine ayni doktoruma ÜCRET KARŞILIĞI revizyon oldum..şu an yine tam istedigim gibi degil bazı problemler var ama cok sukur önceki hali gecti en azindan abes duran iğrenc goruntuden kurtuldum..insallah siz de basarili bi doktora ameliyat olup kurtulursunuz sizin icin dua edicem
Devlette oldum, bilemiyorum ki, bu hale getiren düzeltebilir mi1. Foto estetik sonrasıysa eğer doktor düzeltmek zorunda daha kötü yapmış sizi üzmek istemem ama.. kaç para verdiniz?
Evet bendeki soruna çok benziyor, bi de kemer bırakmış sizinkinde ayrıca. kıkırdak mı eklendi revizyonda size? Hangi işlemler yapıldı?Revizyon sonrasıda bu..maalesef halen iyi değil ama şükür ki önceki ilk ameliyat sonrasından daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?