Fotoğraflı Burun kanadı çökmesi, burun ucı düşmesi, burun eğriliği, başarısız ameliyat

merhaba
üzmek istemem ama dedikleriniz doğru.
ben 3 doktor üzerinde düşündüm. nihat kaya, ahmet islam, fahrettin yılmaz
ahmet islan revizyonda iyiymiş, ben nihat kayayı seçtim.

Benim de gidişat sizinki gibi. Yarın farklı bir doktordan görüş alacağım. Revizyon araştırması yapıyorum. Ahmet İslam içime sindi. Özellikle nazal valv yetmezliği konusunda kendine has bir tekniği varmış.

Psikolojik olarak bitmiş durumdayım. İki günde iki kiloya yakın verdim. Çok zor bir süreç, kime güveneyim bilmiyorum. Maddi kısmı da işin cabası. Üstelik garantisi yok.

Çökme arttı mı? Hayrola? Nazal valv yetmezliği demişsin. Derin nefes aldığında burnunda çökme artıyor o zaman. Benim de sağ taraf daha çökük diğer tarafa göre. Ama nefes alınca inmiyor. Benim tam 2 ay oldu. Senin de o civarlarda galiba. Ama senin burnun güzeldi ya. Aylin3333 gibi mi olmaya başladı? İnşallah iyi olursunuz.

bence önceki halinizden yine daha iyi burnunuz çökmenize gerek yok. doktorlarla birebie görüşün. üç doktora da gidin. bnm de burnumu biri yapmak istemedi misal. doktorlar burun seçiyor. yalan söylemelerinden daha iyi ama hiç yapmamaları.
üzülmeyin, yapılır.

Derin nefeste yanlar ve delikler yapışıyor hafif. Görüntüde belirgin bir deformite yok. Ama ben ona göre daha kalın deriliyim zaten. Gitgide artacak diye korkuyorum. Bir terslik var çünkü.

Burun yanlarım ve ucum birden yumuşadı. Burun deliklerimi elleyince üst kısımlardan kıkırdak çıkıntısı geliyor. Bunlar yetmez gibi tek taraflı açık çatı deformitesinden de şüpheleniyorum. Burun sırtıma dokununca ince bir açıklık var. Yarın farklı bir doktorla görüşeyim de belli olur az çok. Benim doktor ödem diyip duruyor, nasıl ödemse burnum inceldikçe kusurlar çıktı ortaya.

Kemermiş, asimetriymiş hiç takmayın kafaya. Ama çöküntüleri iyi inceleyin. Çok üzgünüm, çok.

Birinci fotoğraf sonrası, ikinci öncesi bi daha bakın derim:))

Hangisi önce hangisi sonra anlayamadim,şayet birinci foto yani burun ucu şiş ve düşük olan ilk resimse benim revizyondan onceki halime cok ama cok fazla benziyor..Burunda kırma işlemi yaptirmadigim icin sadece torpuleme ve burun ucu kaldirma yaptirdigim icin şu attığınız birinci fotodaki görüntünün birebir aynisi olusmustu baska doktora gidemeyecegim icin ve burnumun icini baska doktordan cok kendisi bilecegi icin bir yil sonrasinda yine ayni doktoruma ÜCRET KARŞILIĞI revizyon oldum..şu an yine tam istedigim gibi degil bazı problemler var ama cok sukur önceki hali gecti en azindan abes duran iğrenc goruntuden kurtuldum..insallah siz de basarili bi doktora ameliyat olup kurtulursunuz sizin icin dua edicem

1. Foto estetik sonrasıysa eğer doktor düzeltmek zorunda daha kötü yapmış sizi üzmek istemem ama.. kaç para verdiniz?

Hatta size fikir olsun diye kolaj yaptım..

Eklentiler

• img1567356788765.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 2.456
İlk ameliyatimdan sonraki kolaj da bu..Sizinkiyle hemen hemen aynı..

Eklentiler

• img1567357265483.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 1.802
Revizyon sonrasıda bu..maalesef halen iyi değil ama şükür ki önceki ilk ameliyat sonrasından daha iyi

Eklentiler

• img1567357558701.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 2.611
2018 kasım'da revizyon olmuştum,burnumum sol tarafı kanat'a dogru çökme var ve tam simetrik sekilde düz inmiyor + burun sırtım cok yüksek..lakin dedigim gibi daha kötüsünü de yaşadığım icin bu haline şükür.
Nefes almamda bi problem yok zaten Kbb ameliyat oldum

Bende kırılma da yapıldı

Revizyon sonrasıda bu..maalesef halen iyi değil ama şükür ki önceki ilk ameliyat sonrasından daha iyi
Evet bendeki soruna çok benziyor, bi de kemer bırakmış sizinkinde ayrıca. kıkırdak mı eklendi revizyonda size? Hangi işlemler yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…