İnşallah hepimizde olan pimpiriklenmedir durumunuz. Artmaz umarım. Aslında sizin şekli gayet güzel görünüyor. Allah yardımcınız olsun.Derin nefeste yanlar ve delikler yapışıyor hafif. Görüntüde belirgin bir deformite yok. Ama ben ona göre daha kalın deriliyim zaten. Gitgide artacak diye korkuyorum. Bir terslik var çünkü.
Burun yanlarım ve ucum birden yumuşadı. Burun deliklerimi elleyince üst kısımlardan kıkırdak çıkıntısı geliyor. Bunlar yetmez gibi tek taraflı açık çatı deformitesinden de şüpheleniyorum. Burun sırtıma dokununca ince bir açıklık var. Yarın farklı bir doktorla görüşeyim de belli olur az çok. Benim doktor ödem diyip duruyor, nasıl ödemse burnum inceldikçe kusurlar çıktı ortaya.
Kemermiş, asimetriymiş hiç takmayın kafaya. Ama çöküntüleri iyi inceleyin. Çok üzgünüm, çok.
Şeklinden geçtim, nefesim kötüleşmesin razıyım. Teşekkür ederim.İnşallah hepimizde olan pimpiriklenmedir durumunuz. Artmaz umarım. Aslında sizin şekli gayet güzel görünüyor. Allah yardımcınız olsun.
Evet bendeki soruna çok benziyor, bi de kemer bırakmış sizinkinde ayrıca. kıkırdak mı eklendi revizyonda size? Hangi işlemler yapıldı?
Geçmiş olsun bende ameliyat olalı 2 ay oldu. Siz ne zaman böyle dikkat etmeye başladınız? Yani ne zaman böyle dikkatinizi çekti?Yaklaşık beş ay önce sözde estetik ameliyatı oldum, burnumda eğrilik vardı, çok hafif de kemer. Maalesef doktor çok başarısızmış, burnumun uç kısmında çökme, burun ucunda düşme ve c şeklinde yamukluk var. Kendi doktorumla yakın zamanda görüşmedim, başka bir doktor yandaki çökmelere kılırdak eklenmesi lazım dedi ama ben yapmam burnunun içinde neyle karşılaşacağımdan emin değilim dedi. revizyon şart burnuma. İnce deriliyim bu arada. Bundan sonra ne yapabilirim, değerli görüşlerinize ihtiyacım var, özellikle ikinci ameliyatı olanlardan. Beni ne bekliyor, benim durumumu yaşayıp sonra başarılı ameliyat olanlar ya da ikinci kez hüsran yaşayanlar yazarsa sevinirim. Bi de kulaktan kıkırdak almak çok soğuk geliyor, kolay bir işlem mi? Burada neredeyse doktor kadar bilgili arkadaşlar var biliyorum, benim durumumda olanlar için de faydalı olur kanaatindeyim. İkinci foto öncesi
Birinci foto sonrası
Yaklaşık beş ay önce sözde estetik ameliyatı oldum, burnumda eğrilik vardı, çok hafif de kemer. Maalesef doktor çok başarısızmış, burnumun uç kısmında çökme, burun ucunda düşme ve c şeklinde yamukluk var. Kendi doktorumla yakın zamanda görüşmedim, başka bir doktor yandaki çökmelere kılırdak eklenmesi lazım dedi ama ben yapmam burnunun içinde neyle karşılaşacağımdan emin değilim dedi. revizyon şart burnuma. İnce deriliyim bu arada. Bundan sonra ne yapabilirim, değerli görüşlerinize ihtiyacım var, özellikle ikinci ameliyatı olanlardan. Beni ne bekliyor, benim durumumu yaşayıp sonra başarılı ameliyat olanlar ya da ikinci kez hüsran yaşayanlar yazarsa sevinirim. Bi de kulaktan kıkırdak almak çok soğuk geliyor, kolay bir işlem mi? Burada neredeyse doktor kadar bilgili arkadaşlar var biliyorum, benim durumumda olanlar için de faydalı olur kanaatindeyim. İkinci foto öncesi
Birinci foto sonrası
Ameliyattan 2 ay sonra belli olmaya başladı.Geçmiş olsun bende ameliyat olalı 2 ay oldu. Siz ne zaman böyle dikkat etmeye başladınız? Yani ne zaman böyle dikkatinizi çekti?
Teşekkürler aklımda olsunAnkaradaysanız Eren Taştan ile görüşün bence ameliyat olmasanız dahi. En azından fikir edinmiş olursunuz burnunuz hakkında.
Ankaradaysanız Eren Taştan ile görüşün bence ameliyat olmasanız dahi. En azından fikir edinmiş olursunuz burnunuz hakkında.
Ben bu yaz revizyon oldum kendisine. 35-45 arası revizyon fiyatları eğer değişmediyse. Görüşme ücretsizdi o yüzden öneriyorum bir gidin konuşun en azından diye çünkü illa bana ameliyat olun havasında değil neler yapılır yapılamaz vs hepsini anlatıyor samimi bir şekilde.Eren Taştan ismini sık sık görmeye başladım bu aralar. Revizyonda başarılı mı gerçekten? Revizyon için ne kadar ücret talep ediyor acaba biliyor musunuz?
Ben bu yaz revizyon oldum kendisine. 35-45 arası revizyon fiyatları eğer değişmediyse. Görüşme ücretsizdi o yüzden öneriyorum bir gidin konuşun en azından diye çünkü illa bana ameliyat olun havasında değil neler yapılır yapılamaz vs hepsini anlatıyor samimi bir şekilde.
İkinci ameliyatımdı şuan memnunum çok şükürBurnunuz nasıldı, nasıl oldu? İkinci ameliyat mıydı?
İkinci ameliyatımdı şuan memnunum çok şükür
İkinci ameliyattan sonra doktorunuz ne dedi sorunsuz olduğunu mu söyledi yoksa diğer doktor çok kıkırdak almış bir şey bırakmamış gibisinden bir şeyler söyledi mi ?İlk ameliyatimdan sonraki kolaj da bu..Sizinkiyle hemen hemen aynı..
İkinci ameliyatimida ayni doktora oldum..burun ucuma kikirdak eklenmesi gerektigini soylediİkinci ameliyattan sonra doktorunuz ne dedi sorunsuz olduğunu mu söyledi yoksa diğer doktor çok kıkırdak almış bir şey bırakmamış gibisinden bir şeyler söyledi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?