Fotoğraflı Burun kanadı çökmesi, burun ucı düşmesi, burun eğriliği, başarısız ameliyat

İnşallah hepimizde olan pimpiriklenmedir durumunuz. Artmaz umarım. Aslında sizin şekli gayet güzel görünüyor. Allah yardımcınız olsun.

Evet bendeki soruna çok benziyor, bi de kemer bırakmış sizinkinde ayrıca. kıkırdak mı eklendi revizyonda size? Hangi işlemler yapıldı?

Evet burun ucuna kıkırdak eklendi + icerden iplerle desteklemesi icin burun ucu askiya alindi (6ayda ipler eriyecek ozamana kadar burun ucundaki kikirdak ta tam oturmus olur destege gerek kalmaz demisti)..oncekinde sadece torpu oldugu icin revizyonda burun komple kirildi daraltildi..

Geçmiş olsun bende ameliyat olalı 2 ay oldu. Siz ne zaman böyle dikkat etmeye başladınız? Yani ne zaman böyle dikkatinizi çekti?

Benim de aynı sizinki gibi oldu. Burnumun doğal halinde ucu uzun değildi, kısa ve kalkıktı. Ameliyattan sonra uzun ve düşük oldu burun ucum. Yüzüme hiç yakışmadı, çok çirkin görünüyor. O kadar mutsuzum ki.

Ankaradaysanız Eren Taştan ile görüşün bence ameliyat olmasanız dahi. En azından fikir edinmiş olursunuz burnunuz hakkında.

Bu arada Ahmet İslam revizyon ücreti işleme göre 18.000 ile 24.000 arası değişiyormuş. Bilginize.

Ankaradaysanız Eren Taştan ile görüşün bence ameliyat olmasanız dahi. En azından fikir edinmiş olursunuz burnunuz hakkında.

Eren Taştan ismini sık sık görmeye başladım bu aralar. Revizyonda başarılı mı gerçekten? Revizyon için ne kadar ücret talep ediyor acaba biliyor musunuz?

Eren Taştan ismini sık sık görmeye başladım bu aralar. Revizyonda başarılı mı gerçekten? Revizyon için ne kadar ücret talep ediyor acaba biliyor musunuz?
Ben bu yaz revizyon oldum kendisine. 35-45 arası revizyon fiyatları eğer değişmediyse. Görüşme ücretsizdi o yüzden öneriyorum bir gidin konuşun en azından diye çünkü illa bana ameliyat olun havasında değil neler yapılır yapılamaz vs hepsini anlatıyor samimi bir şekilde.

Burnunuz nasıldı, nasıl oldu? İkinci ameliyat mıydı?

Eskişehir de fatih gören diye bir kbb doktoru var üzerine daha iyi bir Dr tanımıyorum. Revizyonu nasıl bilmiyorum ancak çevremde bir sürü kişi ona ameliyat oldu

Burun eğriliğini düzeltmede başarılı bir doktora ikinci ameliyatı olursan düzelir, üzülme. Bir de Mustafa Karaca, Nihat Kaya’ya muayene ol, bakalım. Ne diyecekler? Moral bozmak yok.

İlk ameliyatimdan sonraki kolaj da bu..Sizinkiyle hemen hemen aynı..
İkinci ameliyattan sonra doktorunuz ne dedi sorunsuz olduğunu mu söyledi yoksa diğer doktor çok kıkırdak almış bir şey bırakmamış gibisinden bir şeyler söyledi mi ?

İkinci ameliyattan sonra doktorunuz ne dedi sorunsuz olduğunu mu söyledi yoksa diğer doktor çok kıkırdak almış bir şey bırakmamış gibisinden bir şeyler söyledi mi ?
İkinci ameliyatimida ayni doktora oldum..burun ucuma kikirdak eklenmesi gerektigini soyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…