(Fotoğraflı) kızlar bi bakın çok mutsuzum

Ben ve patates burnum bu sabah da böyle uyandık kızlar :( güncel..

Eklentiler

• IMG_6384.webp
    IMG_6384.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 202
Burnun günden güne güzelleşmiş nasıl dogal güzel hala bu ifadeylesin ( :( ) ya bi bırak şu ifareyi ve burun bu burun biyere çarpsan günlerce şiş kalır diyoruz ameliyat geçirmiş oyle hemen küçülür mü bence dr a görün çok takıntılısın

Burnun günden güne güzelleşmiş nasıl dogal güzel hala bu ifadeylesin ( :KK43: ) ya bi bırak şu ifareyi ve burun bu burun biyere çarpsan günlerce şiş kalır diyoruz ameliyat geçirmiş oyle hemen küçülür mü bence dr a görün çok takıntılısın
ay resmen azarlamışsın beni :D

Bugün de böyleyiz. Siz begeniyorsunuz dışarıdan gözler olarak ama benim beklentim küçük bir burundu. Şuan da büyük bir buruna sahibim. Yüzüme göre büyük arkadaşlar bu bir gerçek. Umutla küçülsün diye bekliyorum işte..

Eklentiler

• IMG_6388.webp
    IMG_6388.webp
    12 KB · Görüntüleme: 147
Bugün de böyleyiz. Siz begeniyorsunuz dışarıdan gözler olarak ama benim beklentim küçük bir burundu. Şuan da büyük bir buruna sahibim. Yüzüme göre büyük arkadaşlar bu bir gerçek. Umutla küçülsün diye bekliyorum işte..
valla bence çok başarılı eskiye göre ..küçük burun yüz yapını bozabilirdi yani doğalığını ..ayrıcada neresi büyük ben anlamadım gayet normal duruyor..alışırsın merak etme

Valla o kadar cok büyük dedin ki bana bile büyük gelmeye basladı burun deliklerin minicik ama kücük ve kavisli olsun dedigin halde mi miniltmedi ben doktora ilk gittigimde nasıl bir burun istiyorsun dedi aynaya her baktıgımda kendime hayran olmak istiyorum dedim muhabbet ederken bilgisayarda burnumla oynuyormus bir yandan benim haberim yok tabi sonra gösterdi iste cook begendim barbienin burnu gibi olsun demistim kücük olmasını gercekten istedigimi belirtmek icin sonra alternatif olarak baska var mı dedigimde sen bu burna tamam demiyorsan bizim estetik anlayıslarımız farklıdır ve ben bu ameliyatı yapmam demisti ama ben zaten cok begendigim icin korktum sansımı zorlamıyım dedim gercek hali herzaman daha güzel olur demisti bir de. yarın tamponlar icin gidiyorum 8 gün olcak daha tam haliningörmediğim için erkenden sevinmek istemiyorum ama bantlar biraz gevsedi yukarı cıktı sürekli oynadıgımdan hafiften ucu burun deliklerim falan gözüküyor ve hosuma gitti gibi :KK51:

wallaha arkadasım çok şık şahane duruyor burnun, cok havalı olmus sımdı ılk zaman şiş olması normal 1 hafta 10 gune iniyor bıldıgım. gayet guzel gule gule kullan.

Şimdi burnunun önceki haline göre değişmediğini mi söylüyorsun:)) bence yersiz bir kuruntu içerisindesin gayet güzel olmuş yüzün çok minyon değil bence minicik burun sırıtırdı ödem gittikçe daha da güzelleşir hiç kafana takacak bir durum yok ;)

burnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüz :KK43: burnum hala büyük ve uzun :KK43: moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten :KK43: diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff :KK43: ucu da semsert top gibi eğildi
Yok be sımdıden guzel eskisinden.

Bence buyuk durmuyor yuzune yakismis ve daha cok erken sislik de var. bi 3 ay sonra bakalim sonra bi 6 ay sonra bakalim.

Ya Allahtan ne istiyorsun benim de keske ayni kalsaydi da herkes bana bosuna ameliyat oldun deseydi bir de benim gibi yüz siman yüz karakterin tamamen kaybolsaydi yada çok kötü bir burun la çıksaydı n bence çok doğal cok ta güzel olmuş kafana takılacak gibi değil .sukur et

Benimde bugün 16.günüm sizinki büyük duruyor. Ama çok şiş sizinki belli burun sabır işi beklemek lazım zamanla küçülecek inşallah

Back
X