- 16 Ocak 2017
- 195
- 41
- 13
- 33
- Konu Sahibi tugcecim92
Yandan çok güzel kalkık ve hafif kavisli gibi. Benimki dümdüz iniyorBenimkide mukemmel degil cunku daha 20 gun felan oldu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yandan çok güzel kalkık ve hafif kavisli gibi. Benimki dümdüz iniyorBenimkide mukemmel degil cunku daha 20 gun felan oldu
Onden guzel degil ama bi burun deligimde esit degil herkesin iyilesme sureci farkli oluyo ama seninkide benimkide daha coook degisicek:)Yandan çok güzel kalkık ve hafif kavisli gibi. Benimki dümdüz iniyor![]()
Ben ve patates burnum bu sabah da böyle uyandık kızlargüncel..
Bencede güzel, Güle güle kullan :)Ben ve patates burnum bu sabah da böyle uyandık kızlargüncel..
ay resmen azarlamışsın beniBurnun günden güne güzelleşmiş nasıl dogal güzel hala bu ifadeylesin () ya bi bırak şu ifareyi ve burun bu burun biyere çarpsan günlerce şiş kalır diyoruz ameliyat geçirmiş oyle hemen küçülür mü bence dr a görün çok takıntılısın
valla bence çok başarılı eskiye göre ..küçük burun yüz yapını bozabilirdi yani doğalığını ..ayrıcada neresi büyük ben anlamadım gayet normal duruyor..alışırsın merak etmeBugün de böyleyiz. Siz begeniyorsunuz dışarıdan gözler olarak ama benim beklentim küçük bir burundu. Şuan da büyük bir buruna sahibim. Yüzüme göre büyük arkadaşlar bu bir gerçek. Umutla küçülsün diye bekliyorum işte..
Azar demiyelim :) çok takıyorsun hem de bu kadar erkenkenay resmen azarlamışsın beni![]()
Bugün de böyleyiz. Siz begeniyorsunuz dışarıdan gözler olarak ama benim beklentim küçük bir burundu. Şuan da büyük bir buruna sahibim. Yüzüme göre büyük arkadaşlar bu bir gerçek. Umutla küçülsün diye bekliyorum işte..
Yok be sımdıden guzel eskisinden.burnum dün açıldı sargılardan. AmA şuan kemer hariç aynı eski burnum gibi duruyor. Hafiften kavis yapacaktı doktor ama görüyorsunuz ki dümdüzburnum hala büyük ve uzun
moralim çok bozuk, herkes aynı duruyor boşa para vermişsin diyorlar ağlıyorum.. tecrübeli arkadaşlardan yardım istiyorum. Psikolojim bozuldu gerçekten
diğer üyelerin ilk günki fotolarına bakıyorum hepsininki de çok güzel. Bir de bana bakın ooffffffff
ucu da semsert top gibi eğildi
Bugün de böyleyiz. Siz begeniyorsunuz dışarıdan gözler olarak ama benim beklentim küçük bir burundu. Şuan da büyük bir buruna sahibim. Yüzüme göre büyük arkadaşlar bu bir gerçek. Umutla küçülsün diye bekliyorum işte..
sonunda beni anlayan büyük duruyor diyen biri çıktı.. küçülür mü hiç umudum yokBenimde bugün 16.günüm sizinki büyük duruyor. Ama çok şiş sizinki belli burun sabır işi beklemek lazım zamanla küçülecek inşallah