Fotografta koyuyorum bana bir çözüm yolu

Iki hafta icinde 20 kiloya dusmenizin etkisi vardir buyuk olcude niye bu kdr cabuk verdiniz kilo

Merhabalar 22 ayl önce ikiz bebeklerimi doğurdum iki hafta içinde 20 kilo vererek 54 kiloya düştüm.tam 22ay geçti karnım sarkık buruşuk full çatlak.sezeryan izim kalın ve cıkıntılı.bir cok krem denedim.lr ürünü de dahil.3 hafta önce fayda olur diye radio frekans tedavisine başladım.ama tık değişim yok.56 kiloyum babaanne göbeğimle mutlu değilim.karnımı mi biri de aa benim de böyleydi düzeldi desinler diye kaç kişeye gösterdim gösterdiklerim dehsetle bakıyor sadece.
Estetik plastik cerrah doktoruna muayene oldunuzmu? Olmadıysanız olun,fikir alın. Karın germe ile bu gevşemiş deriden kurtulursunuz. Şu anki göbek deliği üzerinde kalan çatlaklar kalır ama altındaki tüm deri gider..

Bencede karin germe sizi cok mutlu eder cunki yagsiz bir karniniz var sadece deri gerilecek ve sonucunuz guzel olur bence ;)

Spor mu :KK53: kaslara evet spor gerek ama o deri sporla hayattaaa gitmez

Tamami gitmez ama derinin altinda kas gelişdikce deride mecbur geriliyor kuzum ( bende 50'den 75...sonra yine 50'ye ve yine 50den 72 cikdigim icin biliyorum :kk77:)

Kilolarimi hep kas geliştirerek verdim. Söylemesi ayip sarkik yok.

Catlaklar gitmez...ama bence amaliyat olmadan önce bunu deneyin.

Eklentiler

• Screenshot_2017-02-13-10-20-15.webp
    Screenshot_2017-02-13-10-20-15.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 394
Peki doğum yaptınız mı siZ.cunku doğum ve sadece kilo alıp verme ile sarkan karın arasında çok fark var.Ve normal doğum ile sezeryan arasında

Sporun gücü...:KK49:

Kas geliştir sen
Siz paylaştığınız bu foto ile konu açan bayanın durumunu aynımı görüyorsunuz?
Bariz deri fazlalığı,gevşeme belli . Karın çatlaklarla dolu baksanıza. Spor bu durumu nasıl düzeltebilir? Gerçekçi olun lütfen..
Bende sporla uğraşan biriyim. Sporun nereye kadar etkisi olacağını biliyorum. Yağları eritir kas yaparsınız. Ama gevşemiş sarkmış bir deriyi sporla Yok edemezsiniz.

Peki doğum yaptınız mı siZ.cunku doğum ve sadece kilo alıp verme ile sarkan karın arasında çok fark var.Ve normal doğum ile sezeryan arasında
Ben iki normal Doğum yaptım. Nasıl bir durumda olduğunuzu az çok anlıyorum. Bence dediğim gibi estetik cerrahlardan fikir alın.

Siz paylaştığınız bu foto ile konu açan bayanın durumunu aynımı görüyorsunuz?
Bariz deri fazlalığı,gevşeme belli . Karın çatlaklarla dolu baksanıza. Spor bu durumu nasıl düzeltebilir? Gerçekçi olun lütfen..
Bende sporla uğraşan biriyim. Sporun nereye kadar etkisi olacağını biliyorum. Yağları eritir kas yaparsınız. Ama gevşemiş sarkmış bir deriyi sporla Yok edemezsiniz.

Kuzucuk. Ben konu sahibine zaten spor yap ve catlaklardan patlaklardan kurtul.demedim.

Sporun faydali oldugunu sende biliyorsun. Ilk etapda sporla kas yapip yine zaten bir cerrahla görüşmesi gerektigini bellirtdim.

Karini gerdirip vucudun gerisi Puding gibi olunca konu sahibinin eline tam olarak ne gecicek?

Hayir efendim dogum yapmadim.
Siz galiba karin germek icin gaz almaya acdiniz konuyu.

Başka bir tavsiyeye yaklaşmiyorsunuz.

Iyi. Bir cerrahla konuşun. O gerekli germe işlemini yapar

Tulumbachen Beden eğitimi öğretmeniyim aktif olarak Spor hayatım var haftanın 5 günü.kas dokusu ile bağ dokusu arasında diye iki yapı var benim bağ dokusu yok o bölgede.karnimi içime çektiğimde bile sarkan kısım benden bağımsız çekilmiyor içeri.Bana doğum yap ya da yapma önceki ve sonraki olarak paylaştığın fotoğrafların benim karnıma benzer bir durumda olsa aaa gerçekten haklı diyecem resmen gösteri yapmak için foto atmışa benziyorsun

Estetik plastik cerrah doktoruna muayene oldunuzmu? Olmadıysanız olun,fikir alın. Karın germe ile bu gevşemiş deriden kurtulursunuz. Şu anki göbek deliği üzerinde kalan çatlaklar kalır ama altındaki tüm deri gider..

arzum77 arzum77 a katılıyorum. Bence de estetik cerrahla konuşup fikir alın. Ben de karın germe aml oldum. Çok faydasını gördüm. Özgüvenim yerine geldi. Yalnız sonuçlarla ilgili beklentileriniz gerçekçi olmalı. Arzumun dediği gibi göbek deliği üstündeki çatlaklar kalır.

Merhabalar 22 ayl önce ikiz bebeklerimi doğurdum iki hafta içinde 20 kilo vererek 54 kiloya düştüm.tam 22ay geçti karnım sarkık buruşuk full çatlak.sezeryan izim kalın ve cıkıntılı.bir cok krem denedim.lr ürünü de dahil.3 hafta önce fayda olur diye radio frekans tedavisine başladım.ama tık değişim yok.56 kiloyum babaanne göbeğimle mutlu değilim.karnımı mi biri de aa benim de böyleydi düzeldi desinler diye kaç kişeye gösterdim gösterdiklerim dehsetle bakıyor sadece.
Kader arkadaşım :(

Back
X