Artık evde kendim boyucam bi hafta daha geçince, fotograftaki kahve hangi kahve yardımcı olur musunuz? bu renge boyuyım da uclarda sanırım karamel ışıltısı var.. onu yaşadığım travma etkisini azaltırsa yaptırabilirim tekrar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 309878 Bi hafta önce saçımı aynen böyle yaptırmak amacıyla girdiğim kuaförden cok acık karamel ve aralarda sarı ışıltıları olan bi saçla çıktığımı belirtmiştim. Renge gözüm alıştı ama yakışmıyo yani sırf değişiklik olsun böyle gezemicem maleseff![]()
Artık evde kendim boyucam bi hafta daha geçince, fotograftaki kahve hangi kahve yardımcı olur musunuz? bu renge boyuyım da uclarda sanırım karamel ışıltısı var.. onu yaşadığım travma etkisini azaltırsa yaptırabilirim tekrar:)
çok tatlı bi saç rengi ama tek renk degil bence biraz uçlara ışıltı atılmış gibi
ucu olmasada oluryani dip bölümleri asıl güzel olan rengi zaten ben resmi telefonuma kaydettim kuaföre sorucam kısa zamanda ilk önce kuaföre yapdırıp sonra evde boyamak en mantıklısı çünkü kötü olcak gibiyse kuaför en azından müdahale eder yapabilir evde biz bişey yapamayızda
Yok canım ışıltıyı kendim yapamam tabiki :) ama zemini tutturayım istiyorum en azından. kolestonla boyamak istemiyorum pek ya, saçımı yıpratmıcak bi boya istiyorum, palette ya da loreal düşünüyorum amonyaksız olan. onlarda hangi renge denk gelir yardımcı olabilicek misin? loreal kestane şekeri almıştım ama burda cok koyu oldugunu yazmıslar boyayamadım o yüzden kaldı