- 21 Temmuz 2022
- 387
- 225
- 23
- Konu Sahibi nananawhatsmyname
-
Evet canim resimle çok oynamış, flu olmuş resmenKuzum insanlari kapatacagim derken dagi tasi kapatmissiniz yani pek anlasilmiyor ama bursa gezilecek yerler falan yazarsaniz belki cikar
Konuyu da anlamadım fotoğrafı da anlamadım. Her heri blurlamışsınız tanımak zor.Arkadaşlar daha önce açtığım konuları bilenler bilir, boşanma aşamasındaki eşim Türkiye'ye geldi 2-3 hafta önce şu an nerede ne halt ettiği belli değil ben Türkiye'ye ilk geldiğinde kursa gitmiştim diye aileme siizn kızınız Alman gibi yaşıyor demişti şimdi o da Alman gibi geziyor, bunu whatsappta gördüm profil fotoğrafı yapmış ama nerede olduğunu anlayamadım, bursada yaşıyorum o da bursaya gelmişti ama bilemedim başka bir şehir de olabilirEki Görüntüle 3118833
ses çıkıyor ya kamerayı bulamadım bir türlüGoogle arama butonunu oldugu yerde kamera amlemi var fotoğrafı yükleyip arama yapabilirsiniz
Deneyin isterseniz
işe gidip gelirken korkuyla arkamı kontrol ediyorum benKonuyu da anlamadım fotoğrafı da anlamadım. Her heri blurlamışsınız tanımak zor.
Boşanıyormuşsunuz zaten nerede turistik gezdini napacaksınız?
işe gidip gelirken korkuyla arkamı kontrol ediyorum ben nerede bilmek istiyorum sadeceÖğrenince ne olacak? Bak sen almanı da geçmişsin fransız gibi gezip dolaşıyorsun mu diyeceksiniz? Zaten boşanacaksanız.. İletişimi kesin. Bırakın avukatınız işini yapsın.. Sizin de kafa rahat olsun
aynen ankara kalesi şimdi fark ettimAnkara Kalesi sanki.
Bursalı konusuyor:)Bursa degıl burası.Bursa da boyle kale yok.Karsısında merdıven olan.Arkadaşlar daha önce açtığım konuları bilenler bilir, boşanma aşamasındaki eşim Türkiye'ye geldi 2-3 hafta önce şu an nerede ne halt ettiği belli değil ben Türkiye'ye ilk geldiğinde kursa gitmiştim diye aileme siizn kızınız Alman gibi yaşıyor demişti şimdi o da Alman gibi geziyor, bunu whatsappta gördüm profil fotoğrafı yapmış ama nerede olduğunu anlayamadım, bursada yaşıyorum o da bursaya gelmişti ama bilemedim başka bir şehir de olabilirEki Görüntüle 3118833
Şikayet etmediniz mi??işe gidip gelirken korkuyla arkamı kontrol ediyorum ben nerede bilmek istiyorum sadece
çözdük ankaraymışBursalı konusuyor:)Bursa degıl burası.Bursa da boyle kale yok.Karsısında merdıven olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?