Fotoğraftan Film Bulmaca...

?

Bitiminde bir müddet ekranın karşısında donup kaldığım. Bağırıp çağırma , isyan etme duygusunu uzun bir müddet içimden atamadığım , mükemmel film...

bilemedim ben bunu... zaten film konusunda sizlere göre öyle eksiğim ki,oturup her gün saartlerce film izleyesim geliyo açığımı kapatmak için.

evet haklısın ancak sinema ayları diye bir organizasyon yaparsak olabilir aslında bu tip de olabilir organizasyon. herkes bir film önerir ve 1 ay içinde izlenebilir.

Bu gidişle öyle yapacağız zaten :)) Her aya bir film yada en azından o aylık süreçte anketteki tüm filmler izlensin diymi ama

bilemedim ben bunu... zaten film konusunda sizlere göre öyle eksiğim ki,oturup her gün saartlerce film izleyesim geliyo açığımı kapatmak için.

Yok yahu ne eksiği...
Film Bosna'daki savaşının olduğu zamanda geçiyor , ama savaş filmi değil. Oldukça minimal anlatımlı ,trajikomik film.
ABD, Bosna-Hersek, Slovenya, İtalya, Fransa, İngiltere, Belçika yapımı.
İzlemediysen tavsiye ederim kesinlikle...

Son düzenleme:
kızlar sizden nefret ediyorum bu kadar film izlemek zorundamısınız çok kıskanıyorum bekarken deli gibi izlerdim şimdi hem iş hem ev vaktim kısıtlı anca haftada 3-4 e indi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…