Fotoğraftan Film Bulmaca...

Amanınn bende tam tersi nefret ederim bu filmden :)

Yau ben de diyorum Ichi'yi mi sevmedi. Hemen o karenin üstüne gelmiş yorum. Bir yandan da onu sevmediyse izlemiş demektir ama ismini yazmadı diye düşüncelere dalmışken anladım ki The Straight Story'den bahsediyormuşsun. O filmi annem ve bir akrabamızla izledik, onlar da sevmemişti hiç. :))

Ichi manyak filmdir zaten. :s

:)) The Straight Story kısa film olarak çekilseymiş keşke diye düşünürüm hep.
Ichi the Killer feci bir merak uyandırıyor ama çok kanlıysa bu ara kaldırabilirmiyim bilmiyorum.Eskiden bol bol izlerdim yaşlandım mı ne

Çok kanlı olmasının dışında çok fazla işkence sahnesi de var.
Bazı yerlerde elimle kapattım ekranı ama altyazıları takip ettim tabi.
O şekilde yapılabilir o tarz sahneleri kaldıramıyorsan.
Yine de duygusal, kırılgan bir moddaysan izlememek daha iyi.

ortaya dalıyorum artık biraz ama
filmle ilgili yorumunu sinema günlüğünden görünce çok merak uyandırdı bende. hala da izlemek istiyorum da cesaretim yok çünkü beni kan tutuyor. bu şekilde izleyebildiğim sadece kill bill serisi oldu ki çok severim,hala arada bazı sahnelerini izlerim. belki hazır olursam bir gün izleyebilirim.(kan tutunca bayılmıyorum ama şiddetli mide bulantısı,baş dönmesi ve bayılma belirtileri başgösteriyor. bayılsam daha iyi)

kızlaaar, çok bilindik bir film sormicam malesef. ama aranızdaki gurulardan çok umutluyum. izlemeyenlere de bu filmi şiddetle tavsiye ederim. 2005 yapımı insanın böğrünü söküp atan bir hint filmi

?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…