Fotoğraftan Film Bulmaca...

Sağol canım
Biraz beklettim kızlar pardon bilgisayarım kafayı yedi .

Merakla beklediğim ,yakın bir zamanda vizyona girecek bir film sorucam :)

Ben yolculuk sırasında izlemiştim o yüzden iyimiydi kötümüydü tam emin olamıyorum :) yinede hem yol çilesine hemde durağan anlatımına rağmen sonuna kadar sıkılmadan izlemiştim.
Korkuyorum anne filmini izlemişmiydin guvastanema ? Bence çok başarılı bir Reha Erdem filmi , eğer izlemediysen bir bak derim.

Bu arada çok ilginç bir kare , filmi çıkartamadım , mumya evi falan mı :)
?

A Ay ve Beş Vakit'i izleyebildim yalnızca, filmleri ve kendisi hakkında bişiler okudum, henüz iki filmini izlememe rağmen seviyorum adamı kozmosu ve korkuyorum anne'yi çok merak ediyorum. bi ipod ya da mp4 üm olsam da yolda izleyebilsem dünyanın en mutlu insanı olucam:)

Filmin yönetmeni Peter Greenaway. ressam kökenli olduğu için farklı bir yaklaşımı var sinemaya. ikidir başlayıp ilk dakikalarında bıraktım uykuma yenik düştüğümden

A ay ve Beş Vakit 'i bende izlemek istiyorum , bir sıra gelse :)) Kosmos filminide kimi yerden yere vurmuş , kimi göklere çıkarmış , onuda merak ediyorum.

Film çok ilgi çekici duruyor , izlemek lazım

The Cook the Thief His Wife & Her Lover

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…