fotolarımı koydum 12. gün ama tek sorunum önden görüntüm...

canım benim basbaya sulu sulu ve kaşıdıkça dağılan bi alerji allahtan annemin bi ara elinde egzama vardı ona dr. bi krem vermiş ondan sürdük o geçirdi biraz yoksa hapını vermişti dr. hiç bi işe yaamadı yani...bakalım cuma gününe kadar inşallah iner şu ödem yaaaa :((

bence de şimdilik gayet güzel.1 kaç aya daha da güzelleşirsin merak etme. eskisine oranla güzel olmus cnm.

canım benim basbaya sulu sulu ve kaşıdıkça dağılan bi alerji allahtan annemin bi ara elinde egzama vardı ona dr. bi krem vermiş ondan sürdük o geçirdi biraz yoksa hapını vermişti dr. hiç bi işe yaamadı yani...bakalım cuma gününe kadar inşallah iner şu ödem yaaaa :((

kime ameliyat olmuştunuz

ben daha önce özel mesaj atabiliyordum fotolara baka biliyordum şimdi bakamıyorum burun içnin ve dışının yapılmasını istiyorum yardım

evet deişmiş forum kuralları 50 mesajın olması gerek görebilmen için burun estetiği konusunu araştırırsan yardımcı olucak konuları bulabilirsin

ben de bugün uyandım bandajın üstü iki kaş arasında küçük pembe pembe döküntü gibi bişiler çıkmış. annenize verilen ilacın ismi neydi arkadaşım?

Eki Görüntüle 143095 Eki Görüntüle 143096 Eki Görüntüle 143091

arkadaslar fotograflarımı koydum 3 tanesi amaliyat olduktan sonraki bir tanesi ise ameliyattan önceki halii. yüzüm tamamen değişti eblek bir ifade suratımın tam ortasında .. vede kalın bi burun aynada karsımda.. pskolojim bozuldu zatendee.. benim burnuma benzer büyüklükler yasadınız mı? ne olur yorum yapın olumlu ve olumsuz bişiler söyleyin.. önden bakılınca berbat gözüküyorum!

tatlım 12. gün ıcın daha erken bunalıma gırmeye burnuna bıraz zaman ver sıslıklerın ınınce duzelıcektır hersey sıkma canını

Eki Görüntüle 143095 Eki Görüntüle 143096 Eki Görüntüle 143091

arkadaslar fotograflarımı koydum 3 tanesi amaliyat olduktan sonraki bir tanesi ise ameliyattan önceki halii. yüzüm tamamen değişti eblek bir ifade suratımın tam ortasında .. vede kalın bi burun aynada karsımda.. pskolojim bozuldu zatendee.. benim burnuma benzer büyüklükler yasadınız mı? ne olur yorum yapın olumlu ve olumsuz bişiler söyleyin.. önden bakılınca berbat gözüküyorum!

yemin ederim çok güzel duruyo... 6 ayda oturuyormuş tamamen...

xxxxxxxxxxxxxx (bide pomadı varmış o okadar etkili değilmiş) yalnız krem kortizonlu ona göre benden söylemesi :) kaşıntılı alerjilerde baya etkili oluyo inşallah seninkine çözüm olur benim sulu ve şeffaf renkli aşıntılı alerjime iyi geldi ondan kurtuldum şimdide burnumun üzrinde havasızlıktan galiba kırmızı kırmızı minik sivilce gibi alerji başladı offf biri bitiyo biri başlıyo bu iş sabır işiymiş yahuuu :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X