Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim basbaya sulu sulu ve kaşıdıkça dağılan bi alerji allahtan annemin bi ara elinde egzama vardı ona dr. bi krem vermiş ondan sürdük o geçirdi biraz yoksa hapını vermişti dr. hiç bi işe yaamadı yani...bakalım cuma gününe kadar inşallah iner şu ödem yaaaa(
bencede güzel zamanla daha güzel olur merak etme
ben daha önce özel mesaj atabiliyordum fotolara baka biliyordum şimdi bakamıyorum burun içnin ve dışının yapılmasını istiyorum yardım
evet deişmiş forum kuralları 50 mesajın olması gerek görebilmen için burun estetiği konusunu araştırırsan yardımcı olucak konuları bulabilirsin
msj konusunda bende aynı dertten mustaripim yaa..
canım benim basbaya sulu sulu ve kaşıdıkça dağılan bi alerji allahtan annemin bi ara elinde egzama vardı ona dr. bi krem vermiş ondan sürdük o geçirdi biraz yoksa hapını vermişti dr. hiç bi işe yaamadı yani...bakalım cuma gününe kadar inşallah iner şu ödem yaaaa(
bugün ben de giremiyorum albümlere( canım kermin adını bilmiyorum yarın annemi arayıp sizi bilgilendiririm
Eki Görüntüle 143095 Eki Görüntüle 143096 Eki Görüntüle 143091
arkadaslar fotograflarımı koydum 3 tanesi amaliyat olduktan sonraki bir tanesi ise ameliyattan önceki halii. yüzüm tamamen değişti eblek bir ifade suratımın tam ortasında .. vede kalın bi burun aynada karsımda.. pskolojim bozuldu zatendee.. benim burnuma benzer büyüklükler yasadınız mı? ne olur yorum yapın olumlu ve olumsuz bişiler söyleyin.. önden bakılınca berbat gözüküyorum!
Eki Görüntüle 143095 Eki Görüntüle 143096 Eki Görüntüle 143091
arkadaslar fotograflarımı koydum 3 tanesi amaliyat olduktan sonraki bir tanesi ise ameliyattan önceki halii. yüzüm tamamen değişti eblek bir ifade suratımın tam ortasında .. vede kalın bi burun aynada karsımda.. pskolojim bozuldu zatendee.. benim burnuma benzer büyüklükler yasadınız mı? ne olur yorum yapın olumlu ve olumsuz bişiler söyleyin.. önden bakılınca berbat gözüküyorum!