Four 'un diyet maratonu

bugün hasta olduğumdan suyumu içemedim (regl dönemi malum) :2:

sabah

haşlanmış yumurta bitki çayım

ara öğün az yoğurt

öğlen
makarna yoğurt

akşam
çok az çiğköfte marul

hasta olduğum için iletişim kopuktu ama yine yeni yeniden ben

kahvaltı
malesef yok (inşallah aksama bana kötü olarak dönmez )

ara öğün
bir adet meyve

öğlen
bir kaç adet mercimek köftesi bitki çayım

Son düzenleme:

Ben cok yiyorum yaaa sabah yarim dilim ekmek peynir 2tane zeytin oglen kofte salata aksam yok .s cok yemis oluyorum sanirim

canım bence çok değil düzensiz yiyorsun öğün atlama öğlen ve akşam arası meyve kuru üzüm ceviz gibi şeyler tüket vücüdun depolamaya geçmemeli

canım bence çok değil düzensiz yiyorsun öğün atlama öğlen ve akşam arası meyve kuru üzüm ceviz gibi şeyler tüket vücüdun depolamaya geçmemeli
Ama soyle bisey var ben hem calisiyim hem okuyum aksamlari calisiyim calismasam yerim ama tek yemek hakkim var magazacilik bide gec cikiyoruz hep

Ama soyle bisey var ben hem calisiyim hem okuyum aksamlari calisiyim calismasam yerim ama tek yemek hakkim var magazacilik bide gec cikiyoruz hep

anladım canım zormuş senin işinde ozaman ne yap biliyo musun çantana bisküvi yada meyve tarzı bişeyler at yoksa öğün atlayarak vermek zor hemde çalışıyosun yorgun düşersin bende inşallah spora başlıycam onbesınde hep birlikte sağlıklı bol bol veririz inşallah

vercez vercez bn inaniyirum yas kac senn boy kiko

günaydınn bugün pek güzel uyanmadım ama neyse moral bozmak yok

kahvaltım

bitki çayı yumurta

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…