Four 'un diyet maratonu

yaşıt sayılırız bende 22 aramıza tekrardan hoşgeldin canım

evet :)) biraz göz attım yazdıklarınıza iyi gidiyosun. bikaç ufak tavsiye verim.. yeşil çay, yeşil elma, yürüyüş, mekik, dans :)) ben bi ara victoria secret mankeni gibiydim şaka şaka o kadar mükemmel olmasamda iyiydim. önerilerim sayesinde 50lilili kilolardaydım. ama bayadır kıtlıktan çıkmışcasına yemek yedim yedim sabah akşam durmadan yedim günde 10 öğün yemişimdir. arkadaşlarım senin yediğin yemekle bi aile doyar diyolardı :) ben aldırış etmiyodum hep yiyodum özellikle tatlı ve kızartma.. ve sonuç kendi cumhuriyetini ilan etmiş bir göbek 36 beden giyiyodum. şimdi 38-40-42 böle gidiyor :) tek başıma diyet konusunda motive olamıyorum. o yüzden hep bir günlük diyetler yapıyorum.

Oncelikle aramiza hosgeldin :)) merak etme hepimiz vericez inanmak basarmanin yarisidir aranizda en kucuk benm galiba 19 yasindayim 20 yasima zayif girmek istiyorum

öncelikle tavsiyelerin için teşekkürler canım ayın 15inde kısmetse spora başlıycam (bunu artık kaçıncı baskı bilmiyorum ) çay konusunda sıkıntım var ancak bitki çayı içiyorum sen bana göre daha şanslısın.tabiki destek olcaz birbirimize yeri gelcek dur diycez bende o yüzden bu günlüğü açtım.

L

Dminde corba ictim oh oh tavuk ve salata yedim :) cuma gunu tartilicam cok merak ediyim :)))

bencede cuma tartıl bende 700 gramcık verdim ama olsun buna şükür :) haftasonu kaçamak olabilir o yüzden cuma iyi haftanın sonucunu alırsın.gerçi ben sürekli tartılma çabasındayım çalışmana rağmen gayet iyi gidiyosun devam et

hangi bitki çayı..? her bitkinin çayını içmemek lazım iştah açan bitkilerde var. benim içtiğim yeşil çay okadar kötü değil hem zamanlada alıştım diğer çaylar çok acı. ama mutlaka içmen gerek en etkili yeşil çay başka büyük yok bir önerim daha olcak arkadaşım yapmıştı bu diyeti sabah çok iyi bir kahvaltı yapıcaksın baldan tut salama sucuğa kadar ekmekte ye ama 1-2 dilim. öğlen çok iştah olmaz bu kahvaltıdan sonra.. ama yiceksen salata değil. et türü şeyler yiceksin (tavuk,balık,et) akşam ya bişey yemiceksin yada sadece limonlu güzelll bir salata yiceksin seviyosan içine suda satılan yada light ton balığı koyabilirsin. meyve akşam değil öğleden önce ve sonra ye. salatayı herkes öğler yer bence yanlış. metebolizma akşam çok çalışmaz yani ne yiceksen gündüz sabah yiceksin. akşam bişi yemek yok... Bilginize

Kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi oldu çok bilgi verdim.. ama birazcık kendim uygulasam iyi olur.. yeşil çayımı aldımm ohh miss

Saol canm bozmuycam cunkum yemin ettim hayatima yeni bir sayfa actim ve bu sayfa da sisman sozcugu yok oyuzden kacamak yok devam tam gaz .d

Saol canm bozmuycam cunkum yemin ettim hayatima yeni bir sayfa actim ve bu sayfa da sisman sozcugu yok oyuzden kacamak yok devam tam gaz .d

yemin etmeseydin keşke canım ya :) neyse artık.ama bende iyice havaya girdimregl dönemide bitince kendime geldim size cevap yetiştirim derken yediğimi yazmayı unutmuşum kimsede sormuyor

öğlen
çorba

yemin etmeseydin keşke canım ya :) neyse artık.ama bende iyice havaya girdimregl dönemide bitince kendime geldim size cevap yetiştirim derken yediğimi yazmayı unutmuşum kimsede sormuyor

öğlen
çorba

bana diyene bakk ne kaar az yiyorsun yaaaaa

bana diyene bakk ne kaar az yiyorsun yaaaaa

koşturmacadan ara öğün falan kalmadı

şimdi de makarna yedim ama bide kalori sepetine başladım bakalım çok aç kalmam inşallah ordan takip ediyorum yediklerimi

akşam yemeği

domates soslu makarna salata

Makarnami kiz makarna kilo deposu makarna yeme bence cok kalorili kereviz ve corba ve salata yedim bende

bugun boyle oldu valla duzensız bır menuydu gercı bır porsıyonu 132 kalori eğer salçalarsan 300 küsür bile oluyor bende onun yerine domates rendeledım ustune

yanlız senın menu asıl hıc fena degıl bana derken sen vereceksın bakıyorumda bu arada kılo takıp cetvelı yapsana sende guzel motıve edıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…