Bencede vericez inaniyorum :))) bnm kahvaktim 1yumurta peynir zeytin ekmek cok az :)
yaşıt sayılırız bende 22aramıza tekrardan hoşgeldin canım
evet :)) biraz göz attım yazdıklarınıza iyi gidiyosun. bikaç ufak tavsiye verim.. yeşil çay, yeşil elma, yürüyüş, mekik, dans :)) ben bi ara victoria secret mankeni gibiydimşaka şaka o kadar mükemmel olmasamda iyiydim. önerilerim sayesinde 50lilili kilolardaydım. ama bayadır kıtlıktan çıkmışcasına yemek yedim yedim sabah akşam durmadan yedim günde 10 öğün yemişimdir. arkadaşlarım senin yediğin yemekle bi aile doyar diyolardı :) ben aldırış etmiyodum hep yiyodum özellikle tatlı ve kızartma.. ve sonuç kendi cumhuriyetini ilan etmiş bir göbek 36 beden giyiyodum. şimdi 38-40-42 böle gidiyor :) tek başıma diyet konusunda motive olamıyorum. o yüzden hep bir günlük diyetler yapıyorum.
evet :)) biraz göz attım yazdıklarınıza iyi gidiyosun. bikaç ufak tavsiye verim.. yeşil çay, yeşil elma, yürüyüş, mekik, dans :)) ben bi ara victoria secret mankeni gibiydimşaka şaka o kadar mükemmel olmasamda iyiydim. önerilerim sayesinde 50lilili kilolardaydım. ama bayadır kıtlıktan çıkmışcasına yemek yedim yedim sabah akşam durmadan yedim günde 10 öğün yemişimdir. arkadaşlarım senin yediğin yemekle bi aile doyar diyolardı :) ben aldırış etmiyodum hep yiyodum özellikle tatlı ve kızartma.. ve sonuç kendi cumhuriyetini ilan etmiş bir göbek 36 beden giyiyodum. şimdi 38-40-42 böle gidiyor :) tek başıma diyet konusunda motive olamıyorum. o yüzden hep bir günlük diyetler yapıyorum.
L
Dminde corba ictim oh oh tavuk ve salata yedim :) cuma gunu tartilicam cok merak ediyim :)))
öncelikle tavsiyelerin için teşekkürler canımayın 15inde kısmetse spora başlıycam (bunu artık kaçıncı baskı bilmiyorum ) çay konusunda sıkıntım var ancak bitki çayı içiyorum sen bana göre daha şanslısın.tabiki destek olcaz birbirimize yeri gelcek dur diycez bende o yüzden bu günlüğü açtım.
Oncelikle aramiza hosgeldin :)) merak etme hepimiz vericez inanmak basarmanin yarisidir aranizda en kucuk benm galiba 19 yasindayim 20 yasima zayif girmek istiyorum
Aynen bende yaaa haziran basinda 40 beden olsam ah ahhhh :)Hoşbulduminşallah haziran yada temmuzda fit olurum.. kendime okdar süre tanıyorum..
bencede cuma tartıl bende 700 gramcık verdim ama olsun buna şükür :) haftasonu kaçamak olabilir o yüzden cuma iyi haftanın sonucunu alırsın.gerçi ben sürekli tartılma çabasındayımçalışmana rağmen gayet iyi gidiyosun devam et
Saol canm bozmuycam cunkum yemin ettim hayatima yeni bir sayfa actim ve bu sayfa da sisman sozcugu yok oyuzden kacamak yok devam tam gaz .d
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer gibi olduçok bilgi verdim.. ama birazcık kendim uygulasam iyi olur.. yeşil çayımı aldımm ohh miss
yemin etmeseydin keşke canım ya :) neyse artık.ama bende iyice havaya girdimregl dönemide bitince kendime geldimsize cevap yetiştirim derken yediğimi yazmayı unutmuşum kimsede sormuyor
öğlen
çorba
bana diyene bakk ne kaar az yiyorsun yaaaaa
koşturmacadan ara öğün falan kalmadı
şimdi de makarna yedim amabide kalori sepetine başladım bakalım çok aç kalmam inşallah ordan takip ediyorum yediklerimi
akşam yemeği
domates soslu makarna salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?