- Konu Sahibi lacivert17
-
videoyu bile bulamadım hangi gündü yayının linkini atarsanız belki buluruz
ananmmmm bulamadım yaaa gülincek mi gülencekmi ne diyorr adam analamdım :)))
du bakalım arayış devam ediyorr
Buldummmmmmmmmmm
nasıllllll yaniii gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolur söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuykusuz gecelerime son verr bu gece rahat uyyyimm nolur kim söylüyormuş neymiş ismi hemen bulup dinlemek istiyorummmm
nasıllllll yaniii gerçekten miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nolur söyleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeUykusuz gecelerime son verr bu gece rahat uyyyimm nolur kim söylüyormuş neymiş ismi hemen bulup dinlemek istiyorummmm
O kadar mı fenalardaydın canımm yaa Hemencık buldumm.. Keske sen once benı bulsaymısınn
Saka tabıı.. Buldunmu barı sende dınledınmı???
du bakalım arayış devam ediyorr
ayy keşke bulsaymışımm seniiiiii.. inanmazsın gecenin yarımı nerdeyse son ses oynuyom ayy nasıl sevindim anlatamam hemen 3-5 hatta 10 yere yazmam lazım adını şarkının ayy hiç aklıma gelmezdi bi şarkı için böle delireceğimmmmmmmmm
ılk olaraak tamamen gelıncık kelımesını kullanarak aramamalıyım dedım.. topıgını gordum ve 5 dk ya kadar bulmustum.. cunku bende cıldırırım boyle durumlarda.. hanı tv de bırını gorursunuz yaa bu hangı dızıde oynamıstı dıye takılır aklınızdaa.. hehhh aynen onun gıbı olmus bu da.. öp mademmm belıyorummm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?