frajil x

elifmanisa

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2011
111
3
318
Manisa
Hocam oglumun raporunu sormussunuz raporunda hafif duzeyde mental retardasyon yazio esomde marfoliji 2 .tekrar gebelik icin kayip olmasin die genetik arastirma yapio oglumdan kan aldilar 1 ay sona cikacak Frajil x testi dediler ona gore gebelik planlanicak genetik doktoru erkekten kaynaklanan sorun gibi dedi test olumsuz cikarsa nadil gebelik planlanicak onu merak etmistim tşk ler

Bulent bey daha dogru cevap verir ama ben de fikrimi soyleyemek istedim , Frajil x bayandan da kaynaklabiliyor sanirim size ve esinize de genetik test yapmak isteyebilirler sorunun kaynagini bulmak icin ikinizden de gelebilir bu gen ama esinizden olsa onda da mental retardasyon olurdu diye dusunuyorum tek x geni var cunku oyle bir problemi yoksa eger sorunun kaynaginin siz olma ihtimali de var.

Tam bilgim yok ama doktor ole dedi babada olmazmis cocugunda olurmus ikimizinde kromozonlarina bakildi bişey çıkmamış ti merak ettigim nasil gebe kalicam hayirlisi

Mer habalar : 1 ay sonra cıkacak raporunuzu bızımle paylasmanız halınde daha net bılgılendırıleceksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…