evet dedigin cok dogru biraz kizsan senle tartismaya giriyorlar saygi nedir bilmiyor cogu....buyuklerin yaninda nasil davranmalari gerektiginide!!!birde buyuklerine ismi ile hitap ediyor cogu mesela esim 33 yasinda yegenleri var 10 yasinda ismi ile cagiriyor dayi demiyor cok tuhafima gidiyor benide tabi ismimle cagiriyorlar!!!!hic hoslanmiyorum!!!
canim o biraz da ogretmekten geciyo sanirim.esimin yegenleri hep dayi diye hitap ederler,bana da yenge derler.ilk geldigimde kaynim ismimle cagiriyodu beni.benden bir yas kucuk, kayinvalidem hemen o senin yengen niye yenge demiyosun dedi. ogun bugundur hep yenge der.aslinda ben ismimle cagirmasini isterdim,nede olsa benden bir yas kucuk.ama olsun yenge demesinede alistim.
burada cocuk yetistirmek gercekten zor.iki kultur, iki dil cocuklar arada biraz bocaliyolar.3 yasinda ana okuluna basliyolar,senden cok onlarla vakit geciriyolar.bide ilgisiz bir anne babaysa... isimiz zor ama napalim onlarsizda olmuyor.insallah cocuklarimizi iyi yetistirebiliriz.
cocugu olunca insan daha iyi anliyor. ortam cok bozuk. kiz olsun, erkek olsun hic farketmiyor. cocuk egitimi kitaplari okuyorum, elimden gleni yapmaya calisiyorum..insallah hayirli evlat olurlar..
alaha emanet olsunlar ... onlari butun kotuluklerden allah korusun...
evet valla Allah kolaylik versin bizlere gerçekten...biz buyudukleri zaman rahatlariz diye dusunuyoruz ama asil zorluk ondan sonra basliyor haberimiz yok.....
Aynen... Gecen buralarda bir genc, asiri dozdan hayatini kaybetti. Boyle bir ortamda cocuk buyutmek gercekten korkutucu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?