• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız aski yaptiranlar

Magdalali Mathilda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
31
25
3
Fransız aski yaptıranlar varmi aranizda bayanlar..varsa memnun kaldınız mı..tavsiye edermisiniz..çünkü kimisi çok pişman olmuş yüz çok şişiyormuş ilk bir ay..yemek yiyemeyen çenesini oynatamayan varmış..yaptırmak istiyorum buldoglarim cıktı ama korkuyorum da..Birde fiyat aralığı nedir

Fransız aski yaptıranlar varmi aranizda bayanlar..varsa memnun kaldınız mı..tavsiye edermisiniz..çünkü kimisi çok pişman olmuş yüz çok şişiyormuş ilk bir ay..yemek yiyemeyen çenesini oynatamayan varmış..yaptırmak istiyorum buldoglarim cıktı ama korkuyorum da..Birde fiyat aralığı nedir
Bende carsamba gunu yaptirma planlari icerisindeyim.eger oyle seyler varsa yaptiramam.bana 3 gun ödem olur sadece dediler.aska bir sikinti yasamazsinjz dedi kadin.

Fiyat olarak ne dediler..birde yaptırdıktan sonra bana neler yaşadığınıanlatırsan çok minnettar olurum 🙏
2700 tl ye 6 ip attirdim.aneztezi ile klinik ortamda yapildi.ilk girerken ve ipi attiginda aciyor biraz.birde masaj yapti taktiktan sonra o zaman acidi ama dayanilamaz boyutta degildi.dudaklarima da dolgu yaptirdim birlikte.suan yuzumde dokunma hassasiyeti var.buyuk acamiyorum agzimi.acma dedi zaten doktor.kuvvetli isler yapma dedi.dudaklarimda da dolgudan dolayi morluk var.3 ay sonra oturur dedi.bekleyecegim insallah guzel olur.

Ben de dün yaptırdım klinik ortamında lokal anestezi ile .Anestezi biraz yaktı onun dışında bir acı hissetmedim .4 adet ip attırdım 2500 tl ödedim .Göz çevresi istemedim ben burun altından sarkmalardan şikayetçiydim.Daha orda toparlandığını görüyorsunuz ama ödem oluyor ve iğne girişlerinde morarma oldu .on gün boyunca kollamak gerekiyor .Antibiyotik ve mikrop kapmaması için merhem verdi doktor.İplerin tutunması için çok dikkat etmek gerekiyor .Öyle anlatıldığı gibi hemen işe gidin öğlen arasında yaptırın bir şey değil ama değer mi bence değer.

Merhaba arkadaslar bnde sag ve soluma 2+2 adet yaptim ve cene hatti icin 2 ay bitcek suan icin sikinti yok simdi yanaklarim goze batiyor.baska bir dr fazla yapma yuzunun sekli bozulur dedi.sadece 1 tane yapsam diyorum ama gittim yer biraz tuzlu sanki yaptiranlar daha uygun yerlere yaptiranlar var mesele nasil yaptigi daha once iplerin gectigi uer cok belli oldu diyende vardi korkuyorumda aslinda varmi tecrubesi olan

Odem cok az oldu aslinda birkac kisi bahsedince korktum cunku hassas cildim bnde ne morarma nede sisme olmadi cok hafif oda maske takiyoruz ip izleride belli olmadi .saclarda girdigi bolge gece cok acidi .agri yapti ama ilacla hallettim aklimda bu kaldi ..benim 2 ay oldu iperin yavas yavas eridigini elleyince anliyorsunuz su an icin iyi ama 4 5 ay sonrasi onemli degermi verilen paraya

Odem cok az oldu aslinda birkac kisi bahsedince korktum cunku hassas cildim bnde ne morarma nede sisme olmadi cok hafif oda maske takiyoruz ip izleride belli olmadi .saclarda girdigi bolge gece cok acidi .agri yapti ama ilacla hallettim aklimda bu kaldi ..benim 2 ay oldu iperin yavas yavas eridigini elleyince anliyorsunuz su an icin iyi ama 4 5 ay sonrasi onemli degermi verilen paraya
Benimde sisme morarma hicbirsey olmadi.dudak dolgusu yaptirmistim ayni anda o marardi ipler farkedilmedi.ilk gunlerde hassasiyet oluyor.kimseye dokundurmadim yuzume.gorenler bir fark var diyor.henuz beklentimi karsilamadi.3 ay sonra oturacakmis yüzumde.

2700 tl ye 6 ip attirdim.aneztezi ile klinik ortamda yapildi.ilk girerken ve ipi attiginda aciyor biraz.birde masaj yapti taktiktan sonra o zaman acidi ama dayanilamaz boyutta degildi.dudaklarima da dolgu yaptirdim birlikte.suan yuzumde dokunma hassasiyeti var.buyuk acamiyorum agzimi.acma dedi zaten doktor.kuvvetli isler yapma dedi.dudaklarimda da dolgudan dolayi morluk var.3 ay sonra oturur dedi.bekleyecegim insallah guzel olur.
Nerede yaptırdınız acaba

Kime yaptırdınız acaba ben de düşünüyorum şuan Mehmet Akgün le görüştüm öncesi sonralarında güzel sonuçlar vardı.Daha araştırma içindeyim haftaya gitmeyi düşünüyorum doktorunuz ankarada mı?

Yok degil bn istanbuldayim ama artik dr lar yapio heryerde ve gayet guzel korkmayin
Yaptırdımm :) Öncesi sonrası aslında merakımdan çektirmiştim. Daha ödem var 1 hafta oldu iplerin tam oturmasını bekliyorum sonra tekrar foto paylaşcam buraya.Mehmet Akgüne gittim yüzümü bukadar kaldıracağını hiç düşünmemiştim.Hala bazı mimikler de zorlanıyorum ilk 3 4 gün çok zordu ama değecek bence 3ünde 1er tane daha yapılcak bakalım.Teşekkürler bu arada yorum için güzel toparlıyormuş yüzü.

Eklentiler

• e3dc4a8c-0bab-4c6e-8ead-94cb49ca9859.webp
    e3dc4a8c-0bab-4c6e-8ead-94cb49ca9859.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 695
Yaptırdımm :) Öncesi sonrası aslında merakımdan çektirmiştim. Daha ödem var 1 hafta oldu iplerin tam oturmasını bekliyorum sonra tekrar foto paylaşcam buraya.Mehmet Akgüne gittim yüzümü bukadar kaldıracağını hiç düşünmemiştim.Hala bazı mimikler de zorlanıyorum ilk 3 4 gün çok zordu ama değecek bence 3ünde 1er tane daha yapılcak bakalım.Teşekkürler bu arada yorum için güzel toparlıyormuş yüzü.
Demek ki yaptırmaya değer ..işlemden sonra sadece 24 saat mi şu değmeyecek yüze falan..duş falan alınıyor mu

Canım nerde kime yaptırdınız

Back
X