Teşekkür ederim canım evet evlendim.Darısı tüm isteyenlerin başına.Est. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana Zebra nın avantajı ışığı engelleyip engelemeyeceğine sen karar veriyorsun.Şöyle ki; istersen komple kapatır loş bir ortam sağlarsın.Ozaman dışarısı görünmez.İstersen yarı aydınlık bir ortam sağlarsın istersende yukarı kadar çeker aydınlık bir ortam sağlarsın.
Temizliğini kolay buluyorum çünkü nemli bezle temizledimmi tertemiz oluyor.Çıkarıp yıkayanda varmış fakat ben 3 ayda o aşamaya gelemedim
Güneşlik kullanmıyorum.Perde kalabalığından hoşlanan birisi değilim.O yüzden sadece store yaptırdım.SAlon ve giyinme odasına da japon perde yaptırdım onun dışında bir tek yatak odası rustik tarzda şimdilik bir şikayetim yok çok şükür.
Evi yerleştirirken bir kaç fotoğraf çekmiştim.Gerçi çeyiz topiğimde vardı görmüşsündür nasıl durduğunuda seninde perdelerine baktım bence güzel görünüyorlar ama tülünün üzerine japon istiyorsan nasıl durur bilemedim.Perdeciler genelde tül üstünde gösteriyorlar istiyorsan biraz göz gezdir zira evin seni yansıtmalı,sen beğendikten sonra bir sorun olacağını sanmıyorum.