fransız sevgilim..

unejeunefille

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
114
46
98
31
merhabalar,

Ben iki aydır Fransa'da yaşıyorum, üniversite öğrencisiyim, 20 yaşındayım. Buraya gelişimin ikinci haftasında sevgilimle tanıştım, o da benim gibi üniversite öğrencisi ve 21 yaşında. Sorun şu ki, o Fransız.. yani aramızda büyük bir kültür farkı var. Bu farklılıklardan en önemlisi de cinsellik konusunda. Buradaki gençler bu konuda çok rahat, bizim gibi bekaret saflık namus benzeri şeylere önem vermiy

Devamı için yeni başlık açtım, isim aynı yorumlarınızı oraya yaparsanız sevinirim:)

Son düzenleme:

evet kesinlikle cok rahatlar lutfen sen onlar kadar rahat olma sevgilinle bu durumu anliyacagini dusunuyosan konus ama ilerisi icin ailen ne dusunur ne derler onuda dusunmek lazim tabi

eeeee... 20 yasında kızsın, biz mi diyelim sunu yap bunu yapma diye. aklın mantıgın görüşlerin oturmamış ama henuz.. o yuzden soruyorsun... böyle kendi güvensiz oldugun için yapma.. sonra çok ağlarsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…