• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fransız vatandaşlığı

Yok be güzelim nereden vardın o kanıya :27:

Haaa profilde evli yazıyor, geçenlerde sözlümle birlikte bakıyorduk, profile gir bi bakim dedi, girdim.. Medeni durumunda bekar yazısını görünce " sen bekar mısın kızım değiştir şunu" dedi. Bende baktım baktım" nişanlı, ilişkide " vb. birşey yok, evli yapayım da gönlü olsun dedim be canım :27:

yok profiline simdi baktimda evli gordum ondan oncede evli saniyordum yanilmisim:27:

bız ne kadr safmısız 12 yasındayken :D elımızde bebekler ıle oyun oynardık yavru ceylan :D geyık avlamıs:D

valla kapıcınınbitlikızı sen de mi..ben ortaokulda bile oynuyodum..annem iice sıyırma seviyesine gelmişti artık.."bırakın şu bebekleri kocaman kız oldunuz...." die...ya bi de senn nickin pek güzel hee...ne zamandır dikkatimi çekiodu(laf atar gibi oldu:52::52::52:)

Son düzenleme:
biz o yaşlarda evcilik kurup oynuyorduk şimdikiler ev kurup evinin hanımı olma yolunda can atıyorlar:55:

valla kapıcınınbitlikızı sen de mi..ben ortaokulda bile oynuyodum..annem iice sıyırma seviyesine gelmişti artık.."bırakın şu bebekleri kocaman kız oldunuz...." die...ya bi de senn nickin pek güzel hee...ne zamandır dikkatimi çekiodu(laf atar gibi oldu:52::52::52:)

Bence de benimde dikkatimi çekmişti, bende çok beğendim :27:

bak sımdık senınde nıkın olmadı :D tavuklumakrna ama bu bana yapılmazkı dıyete baslaıdm :D hehehe nikimde sahıbesı gıbı ozel guzel ve bı o kadar cırkındır :D

O kadar dalga geçmenize gerek yoktu ben sadece size bi soru sordum alayina aldiniz çogunuz . Kimseye bir$ey sormaya gitmedim . ALLAH'a sükûrki ben hayatimdan memnunum kimse kimsenin hayatini bilmeden yargilamasin lütfen .

Back
X